top of page
  • Szerző képeFERENC

Reflexológia hatásai


10 éve ismertem meg a 25 éves Danit, aki abban az időben rendszeresen, és nagyon sokszor migrénes fejfájással küzdött. Sokszor olyan erős fejfájásai voltak, hogy a munkahelyéről haza kellett szállítani. A munkaidőben, ha kaptam jelzést, hogy a fejfájása van Daninak, akkor táv energia küldésével próbáltam, és tudtam segíteni hathatósan.


Egy kölcsönös időpont egyeztetés után megegyeztünk a rendszeres heti kezelésben. Az első kezelések igen gyengédek voltak, és több hét eltelte után a felfájások intenzitása alább hagyott. Voltak időnként, erősebb fejfájások, de ezek egyre ritkábbak voltak. A mai napig tartanak a heti kezelések, ha valami okból kifolyólag elmaradna a masszázs, akkor úgy intézzük a masszázst, hogy minél kevesebb idő teljen el a két masszázs között.


A folyamatos masszázs kezelések hatására a migrénes fejfájások teljesen megszűntek, ha netán mégis van egy kis fejfájása van Daninak, azt a hirtelen változó időjárási frontoknak lehet betudni, mivel a időjárási frontérzékenység sajnos már nagyon sok embernek keseríti meg az életét.


Természetgyógyász - Reflexológus

5 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page