top of page
Astonomical Clock

Angyali előrejelzés 
2023.11.27 - 2023.12.03

Hetente frissülő angyali előrejelzésünkből megtudhatod, hogy az Angyalok milyen üzenetet szeretnének neked átadni az adott hétre vonatkozólag. 

2.png

KOS

Ez a kártya azt jelzi, hogy készen állsz elvállalni vezetői szerepedet. Talán az utóbbi időben átéltél egy olyan helyzetet, amelyben azt gondoltad: Valakinek tennie kell valamit ezzel kapcsolatban. Nos, te vagy az a valaki!
Bár talán nem érzed magad teljes mértékben felkészültnek vagy alkalmasnak arra, hogy vállald a vezetői szerepet, az angyalok biztosítanak arról, hogy készen állsz. Végigvezetnek majd minden lépésen, hogy utaddal kapcsolatban magabiztosságot és bizonyosságot nyerhess.
Szánj időt a meditációra, és hallgass belső útmutatásodra, amely egyértelműen megmutatja az út első lépéseit. Vezetésed arra ösztönöz majd másokat, hogy ők is felemeljék a szavukat, és kezükbe vegyék az életüket!

5.png

IKREK

Ez a lap jelzés számodra, hogy jobban mélyedj el a kristályok és drágakövek megértésében, mivel azok arra szólítanak, hogy az életcélod részeként dolgozz velük. Ezek a tárgyak felerősítik az isteni gyógyító energiát, és az emberekhez, az állatokhoz és a környezethez irányítják azt. Mindannyian rendelkeznek valamilyen életerővel, amellyel már gyakran kapcsolatba léptél. Most itt az ideje, hogy tanfolyamokon, könyveken és a kristályokkal folytatott intuitív kommunikáción keresztül kutasd ezt a kapcsolatot.
A kristályokat okkal használják órákban, számítógépekben és orvosi eszközökben - mégpedig azért, mert hatalmukban áll irányított módon megnövelni az energiát és a fényt. Hasonlóképpen használhatod őket gyógyító célokra, hogy felerősítsék természetes képességeidet. A munkád masszázzsal, energiagyógyítással, művészetekkel és kézművességgel vagy más erőfeszítésekkel egyesítheti a kristályokat. bármivel is foglalkozol, mindenképpen foglald bele ezeket a hatásos tárgyakat.
Ha újdonságot jelent számodra a kövekkel végzett munka, akkor kezdetnek jó, ha ellátogatsz egy drágakőboltba. Nyitott elmével és szívvel haladj végig a polcok mellett és vedd észre, mely kristályok vonzanak. Ezután olvass azoknak a kristályoknak a gyógyító tulajdonságairól, amelyek megszólítanak. Azt tapasztalod majd, hogy pontosan azt az energiát adják, amelyre az adott pillanatban a legnagyobb szükséged van. Bízz benne, hogy rajtad keresztül is működni fog ez a vonzás törvényén alapuló folyamat, hogy segítsen a klienseiden.

6.png

OROSZLÁN

Az emberek gyakran feltárják előtted legmélyebb titkaikat és aggodalmaikat, mert született tanácsadó vagy, aki bölcs tanácsokat és kedves támogatást nyújt. Ez a kártya a te tanácsadódként érkezik, és azt ajánlja, hogy válassz olyan karrierutat, amelyik ilyen típusú munkát foglal magában. Mivel már most is tanácsadói feladatokat végzel, nyugodtan kaphatsz díjazást is érte (a tanácsadás jelentette érzelmi elégedettségen felül). Az angyalok támogathatják bármely olyan tanfolyammal kapcsolatos szükségletedet vagy vágyadat, amely készségeket tanít neked, és a megfelelő engedélyekhez vezet.
Lehetséges, hogy tanácsadói pályád az életvezetési tanácsadás területén bontakozik ki, ahol abban segíted a klienseket, hogy céljaikat és szándékaikat elérhető lépésekké alakítsák. Az is lehetséges, hgoy hivatásodat spiritualitással vegyíted a hagyományos lelkipásztori munkán keresztül, vagy egy alternatív módszer alkalmazásával, ahol értelmezéseket adsz. Munkád magában foglalhatja az írást vagy a tanítást is. Az a lényeg, hogy ez az életcél gyógymódként használja a szavakat.
Megfelelő képzéssel jogot nyersz arra, hogy tanácsadó munkát végezz. Kérlek, ne gondold, hogy a saját életednek tökéletesnek kell lennie, mielőtt másoknak segíthetnél. Minden tanácsadónak megvannak a saját ego-problémái és emberi "tökéletlenségei". Nem az lényeg, hogy jellemedben és az életedben vannak-e ilyen furcsaságok; az számít, hogy mihez kezdesz velük. Mindaddig, amíg nyitott elmével és szívvel figyelsz a klienseid érzéseire, megfelelsz az igényeiknek.

10.png

MÉRLEG

Több választási lehetőséged van, mint amivel tisztában vagy, és ez a lap erre hívja fel a figyelmedet. Noha korlátozva érzed magad karrierlehetőségeid szempontjából, az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a lehetőségek korlátlanok. Azt ígérik, hogy a szükséges idő, pénz, tudás, lehetősége és más tényezők teljes mértékben nyitva állnak előtted. Ez a lap jel, amely arra ösztönöz, hogy gondolkozz kreatívan, és légy nyitott az választási lehetőségeidet illetően.
Például képes vagy-e visszaülni az iskolapadba és új képességeket tanulni, amelyek az álomkarriereddel kapcsolatosak? el tudsz-e kezdeni egy független vállalkozást részmunkaidőben, miközben az állásod fedezi a számláidat, Vagy tudsz-e keresni egy mentort, aki tanít téged, miközben gyakornokként vagy önkéntesként dolgozol? A lehetőségek széles és változatos skálán mozognak, csak légy nyitott.

3.png

NYILAS

Már régóta dédelgeted a gondolatot, hogy írsz egy könyvet, és ez a lap azt jelzi, hogy itt az idő. Ez az erőfeszítés része az életcélodnak. Bár gondolatban talán nem rendelkezel teljesen kiforrott elképzeléssel, az írás folyamata felbátorít majd, és előidézi az ötletek áramlását. Írás közben a végtelen isteni bölcsességből fogsz meríteni, ami segíteni fog, hogy jobban halld Isten és az angyalok hangját.
A legtöbb szerző kis időegységekben írja meg a könyvét, tehát ne gondold, hogy vissza kell vonulnod ahhoz, hogy legyen az írásra szentelhető időd. Tartsd észben, hogy ha naponta csak egy oldallal készülsz el, akkor egy év alatt az 365 oldal!
Ha további magabiztosságra van szükséged írói képességeiddel kapcsolatban, mindig vehetsz órákat, csatlakozhatsz egy író-csoporthoz, vagy alakíthatsz egy ilyen csoportot, esetleg felkérhetsz egy szerkesztőt a közös munkára. A lényeg az, hogy írj ... most azonnal!

11.png

VÍZÖNTŐ

Ez a lap megnyugtat, hogy gondoskodnak majd a szükségleteidről, amint arra koncentrálsz, hogy hasznos légy, és a belső útmutatásodat kövesd. Minél inkább képes vagy elengedni az aggodalmaskodást, és bízni az univerzum végtelen bőségében, annál gyorsabban jön el hozzád a bőség áradata. Mindig tartsd észben, hogy az ima és a pozitív érzések javítják a helyzeteket, míg az aggódás rontja. Nyugtalanságodat átadhatod Istennek és az angyaloknak, hogy meggyógyítsák.
A bőség váratlan módokon érkezik hozzád, tehát nem kell időt vagy energiát fecsérelned arra, hogy megpróbáld kitalálni, hogyan teljesülnek majd a szükségleteid. Ehelyett szenteld gondolataidat és tetteidet a benned élő hang követelésének. Ez a hang társad és vezetőd a karrieredben, mivel ez jelenti meghallgatott imáid hangját. Minden ima meghallgatásra talál; különösen figyelj az intuíció formájában érkező válaszokra.
Tartsd meg a pénzügyi biztonság pozitív képeit és érzéseit. Erősítsd meg, hogy ez a te igazságod ebben a pillanatban. Lásd és érezd, amint teljes mértékben támogatnak téged... és ez így is van! Konkrét útmutatásokat kapsz majd arra vonatkozóan, hogy léptesd érvénybe az imáidra kapott válaszokat. Fontos, hogy teremtsd magadnak csendes időszakokat, amikor erre a belső útmutatásra figyelsz, majd késlekedés vagy tétovázás nélkül cselekedj annak megfelelően.

2.png

BIKA

Ez a kártya azt jelzi, hogy további információra van szükséged ahhoz, hogy magabiztosnak érezd magad karriered útjával kapcsolatban. Szerencsére az angyalok egyértelműen irányítanak ebben a tekintetben. Kérlek, vedd észre ismétlődő ötleteidet és érzéseidet azzal kapcsolatban, hogy órákat vegyél, elszegődj egy mentorhoz, elolvass egy könyvet, vagy a kutatás és tanulás más formáit végezd.
Emellett jeleket is kapsz fentről, amelyek mutatják az utat számodra a támogatás felé. Például lehetséges, hogy néhányan ugyanazt a könyvet ajánlják neked rövid időn belül. Ez azt jelzi, hogy az angyalok más emberek üzenetein keresztül adnak útmutatást neked.
Van valami fontos dolog számodra abban a gyakran emlegetett könyvben, filmben, tanfolyamban, helyben vagy más ötletben. Az angyalok kitárták előtted az információ kapuját; most rajtad áll, hogy elfogadd adományukat a könyv elolvasásával, a film megnézésével, a tanfolyam elvégzésével vagy a hely meglátogatásával.

4.png

RÁK

Ez a kártya megerősíti azt az érzésedet, hogy ideje karriert változtatnod. Bármennyire meguntad a jelenlegi szakmai utadat, bizonytalanságokkal is küzdöttél a változtatással kapcsolatban. Aggódtál a döntéssel járó pénzügyi és egyéb szempontok miatt. Szerencsére az angyalok tudatni akarják veled, hogy segítenek és támogatnak téged.
Ne arra koncentrálj, ami negatív értelemben történhet, hanem inkább engedd meg magadnak, hogy a pozitív lehetőségekről álmodozz. Lásd magad, amint teljesen elmélyülsz egy értelmes karrierben, csodás jövedelmet szerzel, és sikerrel jársz mindenben, amit teszel. Képzeld el magad, amint reggel a rád váró munkanappal kapcsolatos izgatottsággal ébredsz. Ezek mind nagyon valós lehetőségek, ha hajlandó vagy követni belső útmutatásodat.
Az angyalok intuitív módon, lépésről lépésre vezetnek majd, tehát kérlek, ne kapkodj, és ne tégy hirtelen lépéseket. Inkább maradj teljesen elmélyülve a jelenben, és kötelezd el magad amellett, hogy megteszel minden tőled telhetőt. Karrierváltozásod talán fokozatos lesz, amikor eleinte részmunkaidőben mélyedsz el egy másik területen. Az alagút végén lévő fény segít, hogy pozitív maradj a jelenben megélt pillanataiddal kapcsolatban.

9.png

SZŰZ

A szerkezetek és az építőművészet iránti érdeklődésed miatt jó érzékkel fel tudod mérni, hogyan kell megépíteni dolgokat. Természetese kíváncsiság él benned, és szeretnéd megérteni minden dolog működési elvét és a háttérben lévő mérnöki munka műhelytitkait.
Számodra egy szép épület az emberiség kreatív képességeinek bizonyítéka. A lelked alkotásra vágyik, mert az építkezés a célja.
Szereted az új feladatokat, amelyekbe lelkesen belevetheted magad, különösen, ha a terveket kreativitással tudod egyesíteni. Ha a szó szoros értelmében nem veszel részt egy szerkezet összeállításában, még akkor is élvezheted az autók, számítógépek, szerkezetek, repülőgépek vagy más berendezések "megépítését". Jól értesz az új vállalkozások beindításához is, és egészséges egyensúly él benned a vezetői képességek és a csapatmunkára való hajlandóság között.
Ezt a kártyát azért húztad, hogy bátorítást adjon új módszerek felfedezésére, amelyekkel építő lehetsz. Például sikeres üzletet építhetsz a semmiből indulva. Vagy első útmutatásod arra vezethet, hogy izmokat építsd, amint többet foglalkozol a fizikai egészséggel. Lelked jutalma az a teljesítménnyel kapcsolatos elégedettségérzés, amelyet valaminek a megépítéséből nyersz.

14.png

SKORPIÓ

Ha kételkedtél az érzéseidben és a terveidben, akkor az angyalok ezzel a kártyával bátorítanak, arra, hogy haladj tovább jelenlegi álmaid és céljaid útján. Önmagában az álom léte szenvedélyt és értelmet adott az életednek.
Az angyalok most arra bátorítanak, hogy tégy pozitív lépéseket az álmoddal kapcsolatban. Tudják, hogy boldogabbnak és energikusabbnak érzed majd magad, amint naponta időt és energiát szánsz a megvalósítására.
Testi-lelki összpontosításodat kezdd néhány mély légvétellel. Hunyd le a szemed, majd némán kérd az őrangyalaidat: "Kérlek, adjatok nekem egyértelmű jeleket, útmutatást, motivációt, támogatást és inspirációt életem isteni céljával kapcsolatban." Vedd észre a kérésedet követően kapott gondolatokat és érzéseket. Dolgozz csapatmunkában az angyalaiddal úgy, hogy további információt és tisztázást kérsz tőlük, majd pedig követed az útmutatást, amint megérkezik.

8.png

BAK

Azért húztad ezt a lapot, mert vonzanak a fiatalok. A gyermekek segítése fontos és nagyon szükséges hivatás, mivel a világ fiatalságának megértő felnőttekre van szüksége. A gyerekek természetes módon bíznak benned, és azt várják tőled, hogy vezesd őket. Fontold meg, hogy annak szenteld az idődet és tehetségedet, hogy segíts nekik nyitottnak maradni mind gondolkodásukban, mint pedig szívükben a szeretet előtt. Ily módon hozzájárulsz ahhoz, hogy kialakuljon az érzékeny és gondoskodó jövőbeli vezetők világa.
Életcélod sok utat követhet, beleértve saját gyermekeid felnevelését is (vagy azt, hogy időt töltesz egy közeli barátod vagy rokonod gyermekeivel). Kérd Metatron arkangyalt, az érzékeny fiatalok angyalát tetteid irányítására, hogy azok a legjobban illeszkedjenek a képességeidhez, és a leghatékonyabban segítsék a gyermekeket.

12.png

HALAK

Az angyalok szerint "ételalkimista" vagy, ami azt jelenti, hogy isteni mágiát teremtesz az általad készített fogásokon és táplálkozás ismereteiden keresztül. Tanácsokat adhatsz másoknak az egészséges étrend alkalmazásáról; és bemutathatod ezt a képességet barátaidnak, családtagjaidnak és klienseidnek. Talán arra vezetnek, hogy írj egy szakácskönyvet, nyiss egy éttermet, vagy készíts ízletes ételeket másoknak. Érdeklődésed oda is vezethet, hogy a táplálkozástudománnyal foglalkozol, és annak jelentőségéről tanítasz.
Érzékeny ember vagy, és hatással vannak rád az elfogyasztott ételek és italok. Már megfigyelted, hogy energiád és hangulataid az elfogyasztott ételeknek és italoknak megfelelően ingadoznak. Mivel figyeltél az érzelmi és fizikai egészséged ilyen irányú összefüggéseire, a saját bőrödön tanultad meg, hogyan hat rád az, amit beviszel a testedbe. Ez arra késztethet, hogy könyveket olvass vagy tanfolyamokra iratkozz be ebben a témában. Még az is lehetséges, hogy táplálkozástudományi diplomát szerzel, ami feljogosít, hogy másoknak segíts.
Amint segítségül hívod a gyógyító angyalokat, azt tapasztalod majd, hogy az egészségtelen sóvárgásokat az egészséges ételek és italok iránti vágy váltja fel. Ezt a folyamatot is megtaníthatod másoknak.

Részletesebb elemzést, jóslást szeretnél?
Szeretnéd megoldani a problémáid? Válaszokra van szükséged?

Tanácsadóink várják megkeresésed!

bottom of page