top of page
Astonomical Clock

Angyali előrejelzés 
2023.03.20-2023.03.26

Hetente frissülő angyali előrejelzésünkből megtudhatod, hogy az Angyalok milyen üzenetet szeretnének neked átadni az adott hétre vonatkozólag. 

2.png

KOS

Olyan tanító vagy, aki a szavaival érinti meg a hallgatóságát. Tanítási módszered gyógyító áldásokat hoz klienseid, olvasód és hallgatóid számára. Még a családoddal és a barátaiddal is ezt teszed. Valójában az emberek útmutatásért keresnek fel, beleértve az idegeneket is, akik elmondják neked bizalmas titkaikat és nyomasztó problémáikat. Megbízható természeted és ragyogó belső fényed azt jelzi másoknak, hogy született spirituális tanító vagy.

5.png

IKREK

Ez a lap megnyugtat, hogy gondoskodnak majd a szükségleteidről, amint arra koncentrálsz, hogy hasznos légy, és a belső útmutatásodat kövesd. Minél inkább képes vagy elengedni az aggodalmaskodást, és bízni az univerzum végtelen bőségében, annál gyorsabban jön el hozzád a bőség áradata. Mindig tartsd észben, hogy az ima és a pozitív érzések javítják a helyzeteket, míg az aggódás rontja. Nyugtalanságodat átadhatod Istennek és az angyaloknak, hogy meggyógyítsák.
A bőség váratlan módokon érkezik hozzád, tehát nem kell időt vagy energiát fecsérelned arra, hogy megpróbáld kitalálni, hogyan teljesülnek majd a szükségleteid. Ehelyett szenteld gondolataidat és tetteidet a benned élő hang követelésének. Ez a hang társad és vezetőd a karrieredben, mivel ez jelenti meghallgatott imáid hangját. Minden ima meghallgatásra talál; különösen figyelj az intuíció formájában érkező válaszokra.
Tartsd meg a pénzügyi biztonság pozitív képeit és érzéseit. Erősítsd meg, hogy ez a te igazságod ebben a pillanatban. Lásd és érezd, amint teljes mértékben támogatnak téged... és ez így is van! Konkrét útmutatásokat kapsz majd arra vonatkozóan, hogy léptesd érvénybe az imáidra kapott válaszokat. Fontos, hogy teremtsd magadnak csendes időszakokat, amikor erre a belső útmutatásra figyelsz, majd késlekedés vagy tétovázás nélkül cselekedj annak megfelelően.

6.png

OROSZLÁN

Ez a lap megerősíti, amit mindig is tudtál: gyógyító vagy. Noha minden ember rendelkezik ezzel az adománnyal, néhányan - hozzád hasonlóan - kifinomították és kicsiszolták képességeiket. A minden érző lényben benne élő isteni szeretet és fény irányítható és felerősíthető, hogy mások javát szolgálja, és te a gyógyító munkának szentelt sok-sok élet során megtanultad, hogyan kell ezt csinálni.
Jelenlegi életed nagy részében is ezt a munkát végzed, és a többi ember természetes módon vonzódik hozzád, hogy segítséget kapjon. Ezért nyugodtan megbízhatsz gyógyító képességeidben, érzéseidben és intuíciódban. Ha az érdeklődésednek megfelelő órákat veszel, azzal szintén magabiztosabb gyógyítónak érezheted magad, még akkor is, ha az órákon a különböző témák eklektikusan keverednek.
Gyógyítóként rendkívül jól kell gondoskodnod magadról érzelmileg és fizikailag, hogy kiálld a mások gondozásával járó intenzív energetikai igénybevételt. Kövesd intuíciódat az étrenddel, a testmozgással és az életstílusoddal kapcsolatban; és húzd meg az egészséges határokat másokkal szemben. Tartsd észben, hogy a legnagyobb gyógyítók tudják, mikor pihenjenek, és hogyan hozzák egyensúlyba az adott és kapott dolgokat. Ha te magad egészséges életmódot követsz, ösztönző szerepmodellé válsz, és biztosítod hosszú pályafutásodat a gyógyító szakmán belül.

10.png

MÉRLEG

Tehetséged van hozzá, hogy gyermekekkel foglalkozz, mert segítésük és támogatásuk az életcélod része. A fiatalok reagálnak őszinte természetedre, és felismerik a benned élő belső gyermeket (aki segít, hogy kapcsolatba kerülj velük és megértsd őket). A gyermekeknek nagyobb szükségük van lelkipásztorként és tanítóként működő, megbízható és szeretetteljes felnőttekre, mint korábban valaha, téged pedig vonz ez a munka.
A gyermekekkel kapcsolatos tanító vagy gyógyító munkád nagy valószínűséggel megában foglalja majd a spiritualitás néhány vonatkozását. Például zenét vagy személyiségfejlesztő leckéket vonhatsz be egy hagyományos órai munkába. Az is lehetséges, hogy más módon tanítsz az élethez fontos képességeket - például az edzői, zenetanári, bébiszitteri vagy művészetterapeutaként végzett munkádban; esetleg jótékonysági munkán vagy egy ifjúsági központ vezetésén keresztül. Ezeken a módokon segítesz a gyermekeknek, hogy életben tartsák spirituális képességeiket, és új érdeklődést ébresztesz bennük.
Ha arra kéred az angyalokat, hogy vezessenek el téged az legjobb utakhoz, amelyek lehetővé teszik számodra a fiatalok elérést és tanítását, boldogan segítenek ezzel a nagyon fontos életcéllal kapcsolatban.

3.png

NYILAS

Ez a kártya azt jelzi, hogy további információra van szükséged ahhoz, hogy magabiztosnak érezd magad karriered útjával kapcsolatban. Szerencsére az angyalok egyértelműen irányítanak ebben a tekintetben. Kérlek, vedd észre ismétlődő ötleteidet és érzéseidet azzal kapcsolatban, hogy órákat vegyél, elszegődj egy mentorhoz, elolvass egy könyvet, vagy a kutatás és tanulás más formáit végezd.
Emellett jeleket is kapsz fentről, amelyek mutatják az utat számodra a támogatás felé. Például lehetséges, hogy néhányan ugyanazt a könyvet ajánlják neked rövid időn belül. Ez azt jelzi, hogy az angyalok más emberek üzenetein keresztül adnak útmutatást neked.
Van valami fontos dolog számodra abban a gyakran emlegetett könyvben, filmben, tanfolyamban, helyben vagy más ötletben. Az angyalok kitárták előtted az információ kapuját; most rajtad áll, hogy elfogadd adományukat a könyv elolvasásával, a film megnézésével, a tanfolyam elvégzésével vagy a hely meglátogatásával.

11.png

VÍZÖNTŐ

A karriered javításának módjáról szóló kérdésedre adott válasz magában foglalja, hogy idődet és figyelmedet egy olyan képességre összpontosítsd, amelyik szíved valódi érdeklődéséhez és szenvedélyeihez kötődik. E talán egy olyan hobbi, amellyel kapcsolatban arról álmodozol, hogy a hivatásoddá válik. Ez lehetséges, ha időt és energiát szánsz arra, hogy a képességeidet kicsiszold ezen a területen. Képzeld el magad, amint az e törekvésben elért sikerrel járó előnyöket élvezed. Számíts a legjobbra, majd végezd el a szükséges munkát, hogy valóra váltsd a dolgot.
Ha mindennap szánsz egy kis időt a gyakorlásra, akkor pozitív szokássá válik, ami pozitív eredményeket hoz. Hamarosan észreveszed, hogy a képességeid fejlődnek, és élvezeted szintje is növekszik. A tested intuitív módon megtanulja, hogyan építse be automatikusan azt, amit gyakoroltál, és új ihletet találsz majd, amint a küszködéstől eljutsz a szabadsághoz és az örömhöz.

2.png

BIKA

Az angyalok szerint "ételalkimista" vagy, ami azt jelenti, hogy isteni mágiát teremtesz az általad készített fogásokon és táplálkozás ismereteiden keresztül. Tanácsokat adhatsz másoknak az egészséges étrend alkalmazásáról; és bemutathatod ezt a képességet barátaidnak, családtagjaidnak és klienseidnek. Talán arra vezetnek, hogy írj egy szakácskönyvet, nyiss egy éttermet, vagy készíts ízletes ételeket másoknak. Érdeklődésed oda is vezethet, hogy a táplálkozástudománnyal foglalkozol, és annak jelentőségéről tanítasz.
Érzékeny ember vagy, és hatással vannak rád az elfogyasztott ételek és italok. Már megfigyelted, hogy energiád és hangulataid az elfogyasztott ételeknek és italoknak megfelelően ingadoznak. Mivel figyeltél az érzelmi és fizikai egészséged ilyen irányú összefüggéseire, a saját bőrödön tanultad meg, hogyan hat rád az, amit beviszel a testedbe. Ez arra késztethet, hogy könyveket olvass vagy tanfolyamokra iratkozz be ebben a témában. Még az is lehetséges, hogy táplálkozástudományi diplomát szerzel, ami feljogosít, hogy másoknak segíts.
Amint segítségül hívod a gyógyító angyalokat, azt tapasztalod majd, hogy az egészségtelen sóvárgásokat az egészséges ételek és italok iránti vágy váltja fel. Ezt a folyamatot is megtaníthatod másoknak.

4.png

RÁK

Ez a lap jelzés számodra, hogy jobban mélyedj el a kristályok és drágakövek megértésében, mivel azok arra szólítanak, hogy az életcélod részeként dolgozz velük. Ezek a tárgyak felerősítik az isteni gyógyító energiát, és az emberekhez, az állatokhoz és a környezethez irányítják azt. Mindannyian rendelkeznek valamilyen életerővel, amellyel már gyakran kapcsolatba léptél. Most itt az ideje, hogy tanfolyamokon, könyveken és a kristályokkal folytatott intuitív kommunikáción keresztül kutasd ezt a kapcsolatot.
A kristályokat okkal használják órákban, számítógépekben és orvosi eszközökben - mégpedig azért, mert hatalmukban áll irányított módon megnövelni az energiát és a fényt. Hasonlóképpen használhatod őket gyógyító célokra, hogy felerősítsék természetes képességeidet. A munkád masszázzsal, energiagyógyítással, művészetekkel és kézművességgel vagy más erőfeszítésekkel egyesítheti a kristályokat. bármivel is foglalkozol, mindenképpen foglald bele ezeket a hatásos tárgyakat.
Ha újdonságot jelent számodra a kövekkel végzett munka, akkor kezdetnek jó, ha ellátogatsz egy drágakőboltba. Nyitott elmével és szívvel haladj végig a polcok mellett és vedd észre, mely kristályok vonzanak. Ezután olvass azoknak a kristályoknak a gyógyító tulajdonságairól, amelyek megszólítanak. Azt tapasztalod majd, hogy pontosan azt az energiát adják, amelyre az adott pillanatban a legnagyobb szükséged van. Bízz benne, hogy rajtad keresztül is működni fog ez a vonzás törvényén alapuló folyamat, hogy segítsen a klienseiden.

9.png

SZŰZ

Ez a kártya megerősíti azt az érzésedet, hogy ideje karriert változtatnod. Bármennyire meguntad a jelenlegi szakmai utadat, bizonytalanságokkal is küzdöttél a változtatással kapcsolatban. Aggódtál a döntéssel járó pénzügyi és egyéb szempontok miatt. Szerencsére az angyalok tudatni akarják veled, hogy segítenek és támogatnak téged.
Ne arra koncentrálj, ami negatív értelemben történhet, hanem inkább engedd meg magadnak, hogy a pozitív lehetőségekről álmodozz. Lásd magad, amint teljesen elmélyülsz egy értelmes karrierben, csodás jövedelmet szerzel, és sikerrel jársz mindenben, amit teszel. Képzeld el magad, amint reggel a rád váró munkanappal kapcsolatos izgatottsággal ébredsz. Ezek mind nagyon valós lehetőségek, ha hajlandó vagy követni belső útmutatásodat.
Az angyalok intuitív módon, lépésről lépésre vezetnek majd, tehát kérlek, ne kapkodj, és ne tégy hirtelen lépéseket. Inkább maradj teljesen elmélyülve a jelenben, és kötelezd el magad amellett, hogy megteszel minden tőled telhetőt. Karrierváltozásod talán fokozatos lesz, amikor eleinte részmunkaidőben mélyedsz el egy másik területen. Az alagút végén lévő fény segít, hogy pozitív maradj a jelenben megélt pillanataiddal kapcsolatban.

14.png

SKORPIÓ

Ez a kártya gyengéden emlékeztet arra, hogy nem vagy a külső körülmények áldozata, és van választási lehetőséged mindenben, amit teszel. Az angyalok segítenek kibillenteni téged abból az állapotból, amelyben arról panaszkodsz, hogy olyan emberek áldozata vagy, akik irányítanak téged. Ehelyett az Ég fénye ragyog bölcs döntésedre, hogy felelősséget vállalj magadért, az életedért és a boldogságodért.
Amint elfogadod a jelenlegi körülményeid megteremtésében játszott szerepedet, egy ennek megfelelő megkönnyebbülés- és szabadságérzést érzel. Vannak, akiket eleinte megrémít az önmagukért való felelősség belátása, mivel úgy tűnik, hogy ez a hibáztatás súlyát hordozza. Az angyalok segítenek belátni: a hibáztatás időpocsékolás, mert múltbeli eseményekre koncentrál. Ehelyett felhatalmaznak, hogy lelki szemeiddel fényes jelent és jövőt láss önmagad és szeretteid számára.
Jogod van hozzá, hogy megváltoztasd az életedet. Nem kell mások engedélyére várnod, hogy kezedbe vedd a sorsodat. Bízz benne, hogy az érzéseid olyan tevékenységek és hivatás felé irányítanak, amelyek minden szempontból értelmesek és kielégítőek.

8.png

BAK

Azért húztad ezt a lapot, hogy emlékeztessen rá: az életcélod otthon kezdődik. A családtagjaidhoz fűződő kapcsolatod által fontos szerepet töltesz be. Ez magában foglalja az érdekükben elmondott imáidat, a nekik szentelt kedvességedet és a cselekedeteik iránt érzett szenvedélyedet. Ez a kártya bizonyos megbocsátást is jelez, amely minden érintettnek javára szolgál majd. Kezdheted a folyamatot azzal, hogy egyszerűen fenntartod a szándékot arra, hogy megtisztítsd a szeretteiddel kapcsolatos energiát. Már tudod, hogy kinek kell megbocsátanod, mivel az e témához fűződő első gondolataid jelzések voltak számodra.
Egy életcélnak nem feltétlenül kell fizetést adó hivatásnak lennie. Inkább tapasztalati területet jelent, ahol annak szenteled magad, hogy fejleszd a képességeidet arra, hogy teljes mértékben szeretni tudj. A legtöbb ember számára a családdal való kapcsolatok hasznosak abban az értelemben, hogy megtanulnak az ego kihívásai fölé emelkedni. Amint a szeretteid belső szépségére koncentrálsz, kezded meglátni az t önmagadban és az élet egészében is.
A mai napon mondj imát minden családtagod egészségéért és boldogságáért, és figyeld meg belső reakcióidat ezekre az áldásokra. Egy újonnan felfedezett békességet fogsz megtapasztalni, ami számtalan módon hasznodra válik majd.

12.png

HALAK

Az angyalok arra kérnek, hogy légy nagyon őszinte magadhoz (és hozzájuk) az álmaiddal és a vágyaiddal kapcsolatban. Mire vágysz? Mit szeretnél megváltoztatni? Mire vársz? Engedd meg magadnak, hogy beismert a valódi érzéseidet. Legyen benned bátorság bevallani az álmaidat.
Ez a kártya azt jelzi, hogy ha képes vagy megálmodni valamit, akkor képes vagy megtenni is. Az angyalok arra bátorítanak, hogy tárd fel a választási lehetőségeidet, és vedd a kezedbe életed irányítását. Végül is a munkád felöleli napjaid jelentős részét. Megérdemled, hogy értelmes és élvezetes módon töltsd el az idődet (ahogyan mindenki más is megérdemli).

Részletesebb elemzést, jóslást szeretnél?
Szeretnéd megoldani a problémáid? Válaszokra van szükséged?

Tanácsadóink várják megkeresésed!

bottom of page