top of page

Hogyan működik a táv reiki energia?

Táv reiki energia

Alkalmanként minden ember tapasztal stresszt és szorongást. Legyen szó munkáról, családi drámáról vagy valami másról, a reiki lehet a megoldás, amit keresel. Az energia gyógyító erejének kihasználásával a reiki egyensúlyt hozhat a rohanó életbe.


Sokan azonban azt a tévhitet tartják, hogy a reiki energiája, csak személyesen hatásos. Bár talán ez a leggyakoribb módja a reiki kezelések lebonyolításának, a reiki – mint az energiagyógyítás minden formája – távolról is végezhető.


Bevezetés táv reiki energia világába


A táv reiki energia az alternatív gyógyítás egy formája, amely lehetővé teszi a reiki kezelők számára, hogy a gyógyító energiát nagy távolságokra irányítsák a befogadóhoz.


A hagyományos reikivel ellentétben, amely magában foglalja a kezek fizikai elhelyezését a páciensen, a táv reiki gyógyító energiát küld téren és időn keresztül.


Ez a technika azon az elven alapul, hogy az Univerzumban mindent energia köt össze, ami lehetővé teszi a reiki számára, hogy átlépje a fizikai korlátokat.


Távoli reiki energia segítségével a reiki kezelő gyógyító energiát küldhet a befogadónak bárhol a világon, így kényelmes és elérhető lehetőség azok számára, akik nem tudnak részt venni a személyes reiki kezelésen. A táv reiki energia ugyanolyan hatékony, mint a személyes reiki kezelés, és megkönnyíti a pihenést, relaxációt, a stresszoldást és az általános jólétet is képes növelni.


A táv reiki energia előnyei


A táv reiki energia nem csak azt teszi lehetővé, hogy valaki távolról energiát kapjon, hanem számos egyedi előnye is van. Íme néhány :


Rugalmasság: A táv reiki energia lehetővé teszi a kliensek számára, hogy energiát kapjanak bárhol is legyenek a világban, anélkül, hogy személyesen kellene találkozniuk egy reiki kezelővel.


Kényelem: A táv reiki energiát egyszerűen otthonod kényelmében is megkaphatod a megfelelő szakembertől, így a megszokott környezeteben maradhatsz.


Hozzáférhetőség: A táv reiki energia elérhetővé teszi a reikit azok számára, akiknek esetleg nincs reikivel foglalkozó szakember a környékükön.


Biztonság: Mivel a táv reiki energia nem igényel fizikai kontaktust, biztonságosabban elvégezhető, hiszen nem szükséges fizikailag ott lenned a reiki kezelővel.


Hatékonyság: A táv reiki ugyanolyan hatékonynak bizonyult, mint bármely személyes kezelés, és sok kliens számol be arról, hogy ugyanazokat a fizikai érzéseket és érzelmi felszabadulásokat érzi, mint személyesen.


Hogyan működik a táv reiki energia?


Mivel az Univerzumban minden összekapcsolódik, az energia átvihető egyik emberről a másikra, függetlenül a fizikai közelségtől.


Ez lehetővé teszi a reiki kezelő számára, hogy reiki energiát küldjön másoknak néhány alapvető lépés követésével:


  • A kezelő elhatározza, hogy energiát küld a befogadónak.

  • A befogadót arra kéri, hogy állítsa be szándékát ennek az energiának a fogadására. (Előfordulhat, hogy néhány kezelőnek nincs szüksége erre a lépésre, és azonnal átugorja a harmadik lépésre.)

  • A reiki kezelő ezután vizualizáció és szándék segítségével energiát ad a befogadónak.

  • A folyamat alatt és után a fogadó melegséget, bizsergést vagy relaxációt érezhet. Ez annak a jele lehet, hogy az energiagyógyítás úgy működik, ahogy kellene.


Profi tipp: A lehető legjobb eredmény elérése érdekében fontos, hogy szakképzett reiki szakemberrel dolgozzunk együtt, akinek már van tapasztalata a távenergia küldésben.


A táv reiki energia technikái


A fenti folyamat során számos technikát használnak a reiki kezelők a táv reiki lehető leghatékonyabb elvégzésére. Ezek közé tartozik a vizualizáció, a szimbolizmus, a szándék, az idő és a tér.


A kezelők vizualizációt használnak, hogy kapcsolatba lépjenek ügyfeleikkel, és elképzeljék a gyógyító energiát, amely áthalad a kliens testén. Az olyan szimbólumok, mint a Cho Ku Rei vagy a Dai Ko Myo használhatók a kezelő azon szándékának ábrázolására, hogy gyógyító energiát adjon kliensének. Reiki szakemberek az idő és tér fogalmát is használják, hogy túllépjenek a fizikai birodalmon, és kapcsolatba lépjenek klienseikkel.


Energiagyógyítás távolról


Végső soron a táv reiki az energiagyógyítás erőteljes és hatékony formája, amely fizikai, érzelmi és spirituális előnyöket hozhat a befogadóinak, helytől és körülményektől függetlenül. A szándék, a vizualizáció és a kapcsolat segítségével a táv reiki energia enyhítheti a fizikai fájdalmat, csökkentheti a stresszt és a szorongást, elősegítheti a nyugodt alvást, valamint elősegítheti az egyensúlyt és a harmóniát.


Bár a táv reiki szokatlannak tűnhet, sokan számoltak be az ilyen ülések mélyreható pozitív hatásairól, ami értékes lehetőséget jelent azok számára, akik kiegészítő vagy alternatív gyógyítási formákat keresnek. Ha szeretnéd felfedezni az energiagyógyítás világát, próbáld ki a táv reikit a JósVilág kiváló szakembereinek segítségével.



3 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page