top of page
Szerző képeFERENC

Reflexológia a mindennapjaimban


Reflexológia a mindennapjaimban

A reflexológia 10 éve része az életemnek és a munkám fő szakterületévé vált.


A reflexológia olyan természetgyógyászati módszer, ahol ujjnyomásos masszázs technikával az egészséget megtartó életerők tudatos, célirányos serkentése történik.


Ha kedd, csütörtök és vasárnap van, én mindig kezelést kapok. Egy kellemesen eltöltött 30-40 perces kezelésről van szó, amely alatt akár meditációs zenét is hallgathatunk, a lényeg, hogy a nyugalom átjárja a lényünket és ezáltal egymásra tudjunk hangolódni.


A reflexológia hatása felbecsülhetetlen. A munkámat általában úgy időzítem ilyenkor, hogy utána legalább egy órát legyen lehetőségem pihenni, akár aludni is. A reflexológia megnyugtatja az idegeket, eloszlatja a fájdalmat, a rossz közérzetet és helyrebillenti a kritikus részeket. Nemcsak kezelésre, állapotfelmérésre is kiváló módszer.


Annó az első 2-3 alkalom nem volt túl kellemes számomra, hiszen a meridián pontok érzékenyek voltak, de ez szépen elmúlt. A reflexológusnak nem szabad fájdalmat okoznia a kezelések során. Sőt, minden esetben figyelembe kell vennünk az orvosi leleteket, szükség esetén pedig akár háziorvosi javallatra is szükség van ahhoz, hogy egyáltalán kezelést adhassunk valakinek.


A reflexológia tanulható, így akár te is használhatod önmagad és szeretteid életének jobbátételére.


10 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page