top of page

Május : Hagyd magad mögött a sötétséget!


Nemsokára elérkezik az idei év egyik sarkalatos hónapja, ami idén nem más, mint a május. Májusba átlépve ugyanis egyből a fogyó Hold és a retrográd Merkúr között találjuk magunkat. (A retrográd Merkúr hatásairól Vig Edit Asztrológus tanácsadónk már beszámolt nektek, hasznos tanácsokkal együtt. Itt tudod elolvasni.)


Május hónap csúcspontja egyértelműen a májusi Telihold fogyatkozás lesz, rögtön hónap elején, azaz május 5-én. Miért olyan különleges ez? Mivel maga a holdfogyatkozás a Skorpió jegyben érkezik hozzánk, ami korántsem hétköznapi csillagjegy és egyértelműen mély és személyes változásokra ösztönöz majd minket.


Készülj fel már most a májusi energiákra és ha még nem tudod, nem érzed, hogy milyen személyes változás a feladatod ebben a hónapban, mindenképpen keresd fel tanácsadóinkat, akik születési dátumodból egyszerűen elmondják neked, további tanácsokat és személyes tippeket adva számodra.


Tudtad? Tanácsadóinkat Emailben is kérdezheted!* Írj egy emailt nekünk az info.josvilag@gmail.com címre és máris küldjük számodra a részleteket. (*Az email tanácsadás díja 6.000Ft)

Májusban tehát ismét sokféle energia kerít minket hatalmába és nyugodtan elmondhatjuk, hogy a májusi hónap tele lesz potenciális kihívásokkal. Ezek a kihívások mindegyike viszont - amennyiben pozitívan állsz hozzá és megbirkózol velük - közelebb visznek az álmaidhoz, céljaidhoz.


Az égiek támogatni fognak téged, egészen addig, amíg képes vagy az elkötelezettségedre, a kedvességedre, a tettrekészségedre, az akaraterődre és a reményeidre támaszkodni.


Rendkívül fontos tanács májusra, hogy semmiképpen se menekülj a felelősség elől, mert ez akár az egész sorsod alakulását is befolyásolhatja, negatív irányba.


Az Online TV adásainkban is tapasztaljuk és tanácsadóink a privát elemzések alapján is elmondhatják, hogy sokan el vagytok akadva az életetek egy (vagy akár több) területén. Májusban sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kilátástalannak érzed a helyzeted. Nem leszel képes tisztán látni, minden ködös, komor lesz.


Tanácsadóink jól tudják hogy ilyen helyzetben nem szabad senkinek sem sokat időzni, ezért olyan pozitív szempontokat, tanácsokat, tippeket és rituálékat biztosítanak számodra, amely segít elérni a boldogságot, sikert, szerencsét! Ide kattintva kiválaszthatod a számodra szimpatikus tanácsadót és már azonnal meg is tudhatod, mit kell tenned és mire kell figyelned kiemelten májusban.


Mielőtt azt gondolnád, hogy a bejegyzés elején említett "május sarkalatos hónap lesz" kijelentés azt jelenti, hogy május csak és kizárólag nehézséget hoz, szeretnénk két fontos dolgot leszögezni :


  1. Ilyen gondolattal semmiképpen ne lépj be májusba (fent már olvashattad, hogy miért), de minél előbb kérj energetikai tisztítást tanácsadóinktól.

  2. Érkezik még egy fontos csillagászati esemény, amely pontosan a növekedést hozhatja el számodra 2023-ban.

Szót kell ejtenünk ugyanis a Jupiter jegyváltásáról is, amely május 16-án fog megtörténni, méghozzá a Bika jegyébe.


A Bika jegyébe történő váltás miatt a pénzügyeidre és az önértékelésedre kerül a hangsúly. Ráadásul a Bika a növekedés és bőség csillagjegye is, míg a Jupiter szintén a terjeszkedés, bővülés bolygójaként ismert.


Ugye sejted, mi fog történni május 16-án? Ezek az energiák egymással kapcsolatba lépnek, felelősödnek és megsokszorozódnak. Érted! A jövődért! A boldogságodért! A gazdagságodért!


A megsokszorozott energiákat viszont csak akkor fogod tudni hasznosítani és jól felhasználni az életedben, ha semmilyen negatív blokk, esetlegesen átok-rontás nem akadályoz téged ebben. Itt már írtunk arról, hogy honnan tudhatod, hogy rontás vagy átok van rajtad, viszont profi segítséget és támogatást is nyújtunk neked.


Tanácsadóink ezért örömmel segítenek neked egy gyors energetikai vizsgálattal, hogy van-e rajtad bármilyen negatív energia. Ne ijedj meg, ha igen, bárkivel előfordul, pláne a mai világban. Tanácsadóink a legerősebb technikával és rituáléval tudnak véget vetni ezeknek a rossz hatásoknak, sőt minden esetben, kivétel nélkül védelmet is kapsz tőlük, amely májusban szintén megsokszorozott erővel hat, nemcsak május végéig. Keresd fel tanácsadóinkat minél előbb ide kattintva!

Májust aztán egy különleges Ezüstkapu zárja majd május 28-31 között, amelyet a Nap az Aldebarannal való együttállásával aktivál. Az Aldebaran egy csillag, amely a magasabb rendű elmével áll kapcsolatban, ezért segíthet a harmadik szem csakra aktiválásában illetve az Univerzumból érkező információk, tanácsok, sugallatok, útmutatások világos értelmezésében is.


Most már láthatod, hogy május rendkívül különleges hónap lesz, ami - ha felkészülten várod - anyagi és lelki gyarapodást is hozhat számodra. Most itt lesz a lehetőséged, hogy az eddig elvégzett munkád gyümölcse beérjen.


Te pontosan tudod, hogy mi a legjobb számodra, ezért itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsod irányítását és megragadd az érkező lehetőségeket!


Maradj hű a céljaidhoz és a kötelességeidhez! Ha elég elszánt vagy, akkor ebben a hónapban igazán nagyszerű, csodálatos dolgokat érhetsz el, olyan dolgokat, amelyek garantáltan felülmúlják minden képzeleted.


Rengeteg dolog fog történni és olyan erős energiák lesznek velünk egész hónapban, hogy nem teheted meg, hogy nem készülsz fel. Ne szalaszd el az előtted álló lehetőségeket!


Az elkövetkező hetekben megtett cselekedeteid bőséget, gazdagságot, örömöt és boldogságot hozhatnak neked.


Tanácsadóink is felkészültek és mindvégig melletted lesznek, támogatnak és személyes tanácsokkal, rituálékkal is segítik az energiák minél jobb feldolgozását és egyben az életed megváltoztatását is. Keresd tanácsadódat még ma és készülj fel!


Hidd el, ha erre most nem figyelsz vagy csak legyintesz, lehetséges, hogy az idei év legnagyobb lehetőségét szalasztod el. Ugye ezt te sem akarod?


A JósVilág veled van, érted van! Segítünk! Várunk!

59 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page