top of page
Vig_Edit.jpg

VIG EDIT
Asztrológus - Karma asztrológus

Rólam

Szeretettel köszöntelek, Vig Edit vagyok!

Elsősorban asztrológus /karma asztrológus, de az ezotéria több ágával is foglalkozom több mint 20 éve.

Ezalatt az idő alatt folyamatosan képeztem magam és jelenleg is ezt teszem, több kiváló tanárnál tanultam (Kaló Jenő, Barabás Erika, Griga Zsuzsa) és mellette autodidakta módon is képezem magam. Ez az a tudomány, ami ha eljut a szívünkig, akkor életünk végéig elkísér.

Célom segíteni az embereknek, hogy megismerjék önmagukat, a személyiségüket, vagy ha problémájuk, elakadásuk van az élet valamely területén, akkor segítsem őket tanácsaimmal.

Továbbá nyitott vagyok arra is, ha valaki mélyebben szeretné megismerni ezt a több mint 2000 éves csodálatos tudományt és tanulni szeretne.

Tovább bővült az eztoterikus tevékenységem, amivel a lelkileg, testileg, mentálisan elakadt embereket tudom segíteni. Ez a DAVANA HEALING módszer, amely a Theta Healing és SVT (spirituális válasz technika) ötvözete. Azok a megoldhatatlannak tűnő gondolatok, érzések, ami az emberek mindennapi életét nehezíti (melyet saját magunknak is meg tudunk teremteni) ezek az úgynevezett negatív energiamintázatok törölhetők és helyükre pozitív energiamintázatok kerülnek betöltésre, amire jelenleg az egyénnek szüksége van és ezzel emelni tudja a rezgésszintjét. 

Szeretettel várom megkeresésed!

Elérhetőségeim

Telefonszámom

06 - 20 - 365 - 3887

Rólam mondták

Erika

Mindig is kíváncsi voltam, mit rejt a születési képletem. Edit tűpontos elemzést nyújtott számomra. Köszönet és hála érte!

Tünde

Nagyon sok segítséget kaptam Edittől. Ami különösen tetszett, hogy pontos időpontokat is tudott nekem mondani, így sokkal felkészültebb lehettem.

Éva

Edit zseniális asztrológus. Szinte mintha 1000 éve ismertük volna egymást, csodás beszélgetést és tanácsadást kaptam.
bottom of page