top of page

Különleges 10 milliószoros hétvége a JósVilágon!


Mint azt bizonyára sokan tudjátok, vagy hallottatok róla a tibeti "Nagy" Buddha napokat nevezzük 10 Milliószoros napnak. A legfőbb értéke ezeknek a napoknak, hogy ilyenkor hatalmas lehetőséget kapunk arra, hogy megszabaduljunk a negatív gondolatoktól, energiáktól, sérelmektől és minden olyan dologtól, ami eddig akadályként volt jelen az életünkben. Miért fontos ez? Mert ugyanezen napon olyan hatalmas energiák működnek, amelyek segítségével gyorsabban, határozottabban teremthetünk pozitív jövőt önmagunk számára.


Az év második 10 Milliószoros napja idén 2023.06.04-én (vasárnap) lesz, ami Saka Dawa Düchen, vagyis lefordítva : A születés, a megvilágosodás, a halál évfordulója.


Buddha születésnapját ünneplik plusz azt a jeles eseményt, amikor Sziddhárta herceg 35 évesen megvilágosodott és megszabadult földi szenvedéseitől.


A tibetiek hite, vallása szerint gondolataink, cselekedeteink tízmilliószoros erővel hatnak ezeken a különleges napokon. A további 10 Milliószoros napok időpontját korábbi posztunkban olvashatod>>>


Ezek a nagy és jelentős energiák azonban nem csak a tibetiek számára működőképesek és nem csak Tibetben lesznek jelen, hanem az egész Földön.


A JósVilág teljes csapatával mi is készülünk óriási erőkkel, energiákkal és még több meglepetéssel a közelgő 10 Milliószoros napra.


Úgy döntöttünk, hogy mi nem csak magát a 10 Milliószoros napot, de az egész hétvégét ünnepeljük és a 10 Milliószoros napra való felkészülés, már szombaton (2023.06.03) elkezdődik.


Szombaton BENCE Lifecoach tanácsadónk a JósVilág Online Tv élő adásában vár majd benneteket egy különleges blokkoldással, de természetesen a kérdéseiteket ugyanúgy feltehetitek majd, ahogy bármely adásban.


A blokkoldás jelentősége egy ilyen teremtő nap előtt még inkább fontos, hiszen tiszta, pozitív energiákkal érdemes belevágni és birtokolni a tízmilliószoros nap nyújtotta energiákat. Pontosan ezért lesz fontos, hogy minél többen kérjétek a blokkoldást, hiszen lehetnek olyan tudatos és tudatalatti blokkotok, amelyek akadályozhatják a másnapi tízmilliószoros energiák működését.


Vasárnap (2023.06.04-én a tízmilliószoros napon) pedig két különleges lehetőséggel várunk majd titeket.


Az egyik VIG EDIT Asztrológus tanácsadónk ajándéka számotokra, amely nem más, mint egy ingyenes születési idő pontosítás az asztrológia segítségével.


Rendkívül fontos - nemcsak asztrológiai szempontból - tisztában lennünk azzal, hogy mi is a személyes és pontos születési dátumunk, hiszen ez az egész életünkben történő események idejét, alakulását és kimenetelét is befolyásolhatja.


A második "nagy durranás" pedig a délután 16:00-tól kezdődő JósVilág Maratoni Jósműsor.


16:00-tól kezdve este 21:30-ig folyamatosan várunk benneteket élő jósműsorral a JósVilág Online Tv adásában. Kérdezhetitek Edina, Dimeró, Ibolya, Ildikó, Zahra, Marika és Feri tanácsadóinkat is.


Fontos, hogy adásainkban csak regisztrált tagjaink kérdezhetnek, így ha még nem végezted el az ingyenes regisztrációd, akkor minél előbb tedd meg, hiszen csupán 1-2 percet vesz igénybe. Kattints ide és regisztrálj! >>>

Természetesen a tízmilliószoros nap nem múlhat el meglepetések és ajándékok nélkül, így a 2023.06.04-én a Maratoni Jósműsorokban résztvevők között adásonként egy-egy meglepetést is kifogunk sorsolni.


Érdemes lesz tehát velünk tartani és már most mentsd el magadnak a jövő hétvége dátumát, mint fontos esemény és mint - remélhetőleg - életed megváltoztató sorsfordító esemény.



Várunk benneteket nagy szeretettel ezen a különleges hétvégén!


JósVilág - A segítő kéz

43 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page