top of page

A karma


A karmát mindenki saját magának csinálja.


Azért vagyunk itt, hogy kijavítsuk a hibákat.


A lélek vándorol életről életre.


A földön megélt tapasztalatok által fejlődünk, javítjuk az életekből hozott hibákat.


Ahhoz, hogy lelkünk inkarnálódhasson, a fizikai testen kívül éter-, mentál- és asztrál testre van szükségünk.


Étertest: a fizikai testünk motorja, életenergiával látja el az anyagi testet. Betegség esetén itt jelentkezik először a probléma. Az első test, amely elhagyja a fizikai testet a halál után, majd összekapcsolódik az Univerzum hasonló energiáival.


Mentáltest: itt gyűlik össze minden olyan tapasztalat, amelyet korábbi életeinkben megtanultunk, megtapasztaltunk szellemi úton. Ezeknek bizonyos esszenciája megmarad, s lelkünk tovább viszi a halál után is. (Pl. gyermekkori zseniális tehetség).


Asztráltest: itt raktározódik a karma. Itt gyűlik össze az életeink során felhalmozódott ösztönös tapasztalataink (harag, szeretet, gyűlölet, félelem, stb.) Ezek esszenciája megmarad a halál után is, lélekben tovább él és visszük tovább a következő életünkbe.


Fizikai test: ahhoz, hogy a fizikai testünk jól működjön, vagyis erősek, egészségesek maradjunk fontos, hogy az előbb említett három (nem anyagi) test harmonikusan működjön együtt.


A köztes létben készül fel a lélek az újjászületésre, itt szembesül mindazzal, amit korábban másoknak okozott, szellemi segítői (angyalok) megmutatják, hogy miképp tudta volna elkerülni a hibákat, mindez arra készteti a lelket, hogy leszülessen és hozza helyre a másokkal szemben elkövetett bűneit, hibáit.


A szellemi segítők elkészítik a lélek új élettervét, amely a legteljesebb mértékben szolgálja a fejlődését. Ezek mindig megvalósíthatóak.


Majd a lélek felkészül a következő inkarnációjára.


Az életterv után a szellemi segítők megalkotják az életterv kivitelezéséhez szükséges étertestet, ehhez csatlakozik a korábbi életekből hozott asztrális és mentális esszencia, a földön pedig megtörténik a fogantatás és a kiválasztott szüleinktől az éteri terv alapján megszületik a fizikai test.




8 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page