top of page

Negatív energiát okozó tárgyak a lakásodban

Negatív tárgyak otthon

MARIKA Reiki Nagymester tanácsadónk összeszedte és listába rendezte azokat a tárgyakat, amelyek lehetséges, hogy akár a te otthonodban is megtalálhatóak, holott sajnálatos módon negatív energiát okozhatnak.


A negatív energia nemcsak a tárgy tulajdonosának életét befolyásolhatják és nehezíthetik, hanem az egész otthonod negatív blokkok alá vonhatják, ezáltal az összes veled együtt élő személy sorsát is negatív irányba terelve.


Az alábbi lista alapján nézd meg, hogy megtalálod-e bármelyik tárgyat ezek közül az otthonodban és ha igen, javasoljuk, hogy minél előbb szabadulj meg tőlük.


  1. Hibás óra Olyan órát (legyen az falióra, vagy karóra) amely nem jár, nem működik, tilos otthon tartani, hiszen az történik az életeddel is, mint az órával : megáll.

  2. Száraz virágok Bár köztudott, hogy sokan szeretik, sőt a lakásuk dekorációjához is felhasználják, kifejezetten károsak az energiák szempontjából.

  3. Száraz, élettelen növények Folytatva a sort a száraz és élettelen növények szintén csökkentik az otthonod chi energiáját, ezért érdemes róluk még időben gondoskodnod, hogy elkerüld ezt az állapotot. Ha visszafordíthatatlan, inkább szabadulj meg az ilyen növényektől.

  4. Szúró, lándzsa alakú növények Lassan úgy tűnik, mintha virág ellenes lennék, pedig nem így van. A szúrós, lándzsa alakú növények szintén negatív energiát hoznak. Én például nem szeretem a kaktuszt, pedig régebben névnapi ajándékként kaptam egyet. Bár udvariasan visszautasítottam, a végén mégis csak elfogadtam. 2 nap múlva betörtek az általam vezetett boltba, majd egy héttel később a betörés ismét megismétlődött.

  5. Elhunyt személyek fotói a falon Elhunyt szeretteink örökké velünk maradnak a szívünkben és ez pontosan elég is. Búcsúzz el tőlük, majd tedd a fiókba a képeket.

  6. Törött váza és dísztárgyak Már akkor is érdemes ezektől megszabadulni, ha csak egy "picit valahol, valami lepattant, megsérült rajta", ugyanis ha bármilyen törött dolgot tartasz otthon, az a negatív energiákat fogja erősíteni.

  7. Dolgok, amiket már régóta nem hordasz/használsz Biztos vagyok benne, hogyha körülnézel az otthonodban számtalan olyan ruhát, cipőt, egyéb dolgot találsz, amit már akár évek óta nem is hordtál, sőt lehet meg is fogsz lepődni, hogy egyáltalán neked van ilyesmid. Ha ez a helyzet, javaslom, hogy ezeket a dolgokat takarítsd ki szintén az otthonodból. A legjobb, ha azokat a ruhákat, cipőket, amelyekről úgy gondolod, hogy még te is szívesen hordanád, eladományozod. Így nemcsak az otthonod energiáját teszed rendbe - ezzel a saját életed pozitívvá válását is elősegíted - de másokkal is jót teszel, amit az univerzum kamatosul viszonoz majd neked.

99 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page