top of page

Miért jó ismerni az előző életed?


Előző élet jóslás

Sokan kíváncsiak arra, hogy mi van a fizikai valóságon túl, miközben küzdenek, hogy válaszokat találjanak az élet állandó kérdéseire, különösen, amikor az újjászületés és a reinkarnáció eszméiről van szó. Szerencsére az előző életeidből származó betekintés segíthet megoldásokat találni a jelenben. Az előző életek megismerése lehet a kulcs a kiaknázatlan lehetőségek megértéséhez és felszabadításához.


A reinkarnáció egy latin kifejezésből származó szó, amely szó szerint azt jelenti, hogy "újra belép a testbe". Találóan az a hit, hogy a létezés az élet és halál folyamatos körforgása, amelyben a leckék, amelyeket az emberek megtanulnak (vagy nem tanulnak meg), vagy megfertőzhetik őket a következő életükben - vagy előkészítik a terepet az új emberek, helyek és leckék számára, amelyek rájuk várnak.


Előző életek értékei kontra az előző életbe utaztatás


Bár hasonlónak tűnhetnek, az előző életekkel kapcsolatos jóslás valójában különbözik az előző életekbe való utaztatástól, mivel az utaztatás aktívabbak a kereső részéről, mint a jóslások. Az előző életek megismerése során a jós képességeit arra használja, hogy áttörje a fátylat, és kövesse a kliens életének vonalait a múltba, hogy lássa, mely életek relevánsak a jelenlegihez. Az utaztatás során a klienst egy meditáción vezetik keresztül, amely segít neki zsigeribb módon újraélni és tanulni előző életeiből.


Hogyan segíthet neked jóslás az előző életedről?


Egyre népszerűbb az a hiedelem, hogy az emberek jelenlegi életét előző életeik határozzák meg és fonódnak össze. Sokan, akik előző életbeli olvasmányokon estek át, úgy vélik, hogy jelenlegi állapotukat erősen befolyásolják korábbi tapasztalataik. Könnyű figyelmen kívül hagyni a múltad jelenlegi életedre gyakorolt hatását, de ha tudatára ébredsz ezeknek a hatásoknak, az segíthet megérteni, hogy miért hozol meg bizonyos döntéseket, vagy miért tapasztalsz meg bizonyos érzéseket.


Az előző életekkel kapcsolatos jóslás számos előnnyel járhat :


  • Önmagad megértésének javítása. Ha többet tudsz az előző életedről, perspektívát és tisztánlátást kapsz a jelenlegi életed eseményeiről vagy dolgairól, amelyek zavarosnak tűnhetnek.

  • Minták és mentális blokkok felismerése az életedben. Egyes ciklusok több életen át ismétlődnek. Ezek azonosítása segíthet abban, hogy tudatos lépéseket tegyél a személyes gyógyulás és növekedés felé, lehetővé téve, hogy eltávolodj bizonyos ismétlődő problémáktól.

  • Újra kapcsolatba lépsz más életekből származó szeretteinkkel. Egy ismerős lélekcsaláddal való újraegyesülés mélyen gyógyító lehet minden érintett számára, mivel segít az embereknek emlékezni valódi, összekapcsolt természetükre életeken át.

  • Fedezd fel újra lelked valódi célját, szenvedélyeit, ajándékait és tehetségeit. Előfordulhat, hogy néhány készséged rejtve marad az életek között. Szerencsére feltárhatók, ha egy jósunk segítségével feleleveníted a múltbeli tapasztalataidat.


Hogyan készüljünk fel és mire számíthatunk?


Az előző élettel kapcsolatos jóslás segíthet a legtöbbet kihozni önmagadból. Sokan úgy találják, hogy hasznos beszélni egy olyan szakemberrel, aki tapasztalt ezen a területen, mivel útmutatást, betekintést és megerősítést nyújthatnak.


A jóslás előtt fontos, hogy átgondolja a kérdéseid, amelyeket fel szeretnél tenni. Érdemes lehet létrehozni egy listát a célokról és előnyben részesített témákról a jósláshoz.


Íme néhány további kulcsfontosságú lépés, amely segíthet A lehető legjobb élményben van része:


  • Állítsa fel szándékaid: A találkozó előtt próbálj meditálni vagy leírni néhány konkrét kérdést a jóslásra.

  • Engedd el az elvárásokat: Fontos, hogy előítéletek nélkül lépjen be a jóslásba. Minden jóslás egyedi, és különböző részletességű lehet. Ez attól függ, hogy érzelmileg, spirituálisan és tudat alatt mennyire vagy nyitott a kapott információra.

  • Fókuszban a gyógyulás: Az előző életek megismerésének fő célja a gyógyulás – ezért tekints erre úgy, mint egy lehetőségre a pozitív átalakulásra. Az ebben az időszakban összegyűjtött felismeréseknek nemcsak arra kell összpontosítaniuk, hogy más szemszögből értsük meg a kérdéseket, hanem arra is, hogy megtanuljuk, hogyan alkalmazzuk ezt az újonnan felfedezett bölcsességet itt és most. Minden megszerzett tudást végső soron önnövekedési stratégiákra kell alkalmazni, segítve a kívánt változások megteremtését a jelenlegi életedben.

Az előző életed megismerése után


Miután megkaptad a jóslatod az előző életedről, fontos, hogy gondolkodj el a kapott információkon.


A jósnak hasznos tanácsokat kell adnia, amelyek segítségével személyes betekintést nyerhetsz. Ezeket az információkat tovább lehet vizsgálni meditációval, tanácsadással.


Ha a jóslás (vagy az utána való elmélkedés) mélyebb pszichológiai fájdalmat tár fel, erősen ajánlott egy tapasztalt terapeutával vagy spirituális szakemberrel dolgoznod.


Az előző életekkel kapcsolatos jóslás olyan érzelmek keverékét hozhatja létre, mint az izgalom és az idegesség. Lehet, hogy nem azt fogod hallani,amit hallani akarsz – de jósaink minden esetben segítségedre lesznek majd.



21 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page