top of page
  • Szerző képeMARIKA

Mi az, hogy tisztánérző és tisztánlátó?


A tisztánérzés az empátia egy rendkívül emelkedett formája, amely lehetővé teszi az ember számára, hogy intuitív módon érezze az energiát.


Ez az energia származhat egy személytől vagy egy élettelen tárgytól, az a lényeg, hogy egy tisztánérző ember mindenfajta energia vibrációt érez, ami lehetővé teszi számára, hogy a fizikai világon túlmutató dolgokról tudjon.


Látja a jövőt, a múltat, a jelent? A férfit vagy a nőt, aki egyszer majd eljön hozzánk? Sőt, már itt vannak bizonyos jelei annak, hogy egy személy tisztánérző, de közülük több összetéveszthető egy empata képességeivel. Tehát ha csak néhány állítással értsz egyet, akkor valószínűbb, hogy empatikus ember vagy.


Tudod-e mi az empátia? Beleérezni magad a másik helyzetébe. Az emberekkel kapcsolatos intuíció,(megérzéseid) mindig igazak. Hirtelen bevillanások vagy gondolatok jelentkeznek, amelyek eltéríthetnek az eredeti teendőidtől. Hajlamos vagy hirtelen szomorúság vagy boldogság kitöréseket tapasztalni. Éreztél egy jelenlétet, hogy valaki jött mögötted, vagy volt valaki a szobában, mikor senki sem tartózkodott ott. Tudod, amikor valaki hazudik vagy igazat mond.


Ez a képesség egyéni adottságtól és érzékenységtől is függ, mivel vannak olyan emberek, akikről már egész korán gyermekkorukban kiderül, hogy másképpen érzékelik a világot, mint társaik.


A tisztánlátás manapság komoly értéket képvisel, hiszen nagy segítséget tudunk vele nyújtani azoknak az embereknek, akik elakadtak életük vezetésében és irányításában.


Egy hiteles tisztánlátó segít visszatérni a lélekhez és segít tisztán látni abban is, hogy milyen okok vezettek a problémák kialakulásáig.


30 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page