top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

Mennyibe kerül valójában egy jóslás?


Természetesen vannak híres médiumok, akik csillagászati árakat számítanak fel, és kezdők, akik sokkal kevesebbet kérnek, de a jóslás ára általában valahol 10-20 ezer forint közé esik óránként. A legtöbb esetben az, hogy mennyit fizetsz, teljes mértékben rajtad múlik, és attól függ, hogy milyen médiumot,jóst választasz, hány kérdésed van, és mennyire bonyolultak a válaszok.


Miért forduljon jóshoz?


Vannak időszakok az életünkben, amikor elfogulatlan tanácsra és útmutatásra van szükségünk. Elveszettnek érezzük magunkat, és nem tudjuk, mit tegyünk egy bizonyos kapcsolattal, karrierdöntéssel vagy általában az élettel kapcsolatban. Ilyenkor nagyon hasznos lehet beszélni valakivel, aki tud kapcsolódni a nagyobb képhez, és tanácsot ad nekünk, hogy segítsen nekünk továbblépni vagy megalapozott döntést hozni. A jóssal való konzultáció bölcsességet és betekintést nyújt az életünkbe, és segít a helyes útra lépni, ha rossz irányba fordultunk. Nagyon hasznos lehet, ha láthatjuk a közelgő kihívásokat, és tanácsot kaphatunk azok leküzdéséhez, vagy tudjuk, hogy valami nagyszerű van a láthatáron, ami reményt ad nekünk a jövőre nézve. De az ismeretlenek világában honnan tudod, hogy ki az igazi jós, és mennyibe kerül egy jóslás?


Miért van különbség az árakban?


Amikor valakit bérelnek egy szolgáltatásra, gyakori, hogy a percenkénti vagy óránkénti ár szakemberenként nagymértékben változik. Legyen szó fodrászról, masszőrről vagy terapeutáról, hogy mennyit számítanak fel, általában néhány kulcsfontosságú tényezőtől függ:


  • Szakterület

  • Éves tapasztalat

  • Hírnév


Nyilvánvaló, hogy valaki, aki kiterjedt képzésen ment keresztül, és több éves tapasztalattal rendelkezik, többet fog kérni, mint valaki, akinek nincs hivatalos képzése és sok-sok éves tapasztalata.


A jóslás árának meghatározása sem különbözik a fentiektől. Amikor minőségi jóst keresel, és megkérdezed, mennyibe kerül a jóslás, figyelembe kell venned ezt a három tényezőt.


A jóslás élménye


Bizonyos metafizikai területek elsajátításához évekig tartó tanulásra van szükség. Az asztrológia például egy bonyolult tudomány, sok változóval és tulajdonsággal - a bolygók együttállásának teljes megértése és annak megértése, hogy ezek hogyan befolyásolják az emberek személyiségét és életét, összetett és mélyreható tanulmányozást igényel. Valaki, aki mindent tud az asztrológiáról, elég pontos útmutatást tud adni, de ahhoz, hogy a legjobb betekintést nyerje az asztrológiai horoszkópjába és mindabba, amit feltárhat, csak olyan személy teheti meg, aki intuitív módon látja a mintákat és kombinációkat, valamint azok egymással való kapcsolatát - ez csak többéves tapasztalatból származhat.


A tarot és rúna olvasás művészete szintén évekig tartó tanulást és gyakorlást igényel. Minden kártyának vagy rúnának egyedi jelentése van, amely az egyes oldalpárokon belüli elhelyezéstől és az olvasás során megjelenő többi kártyához vagy rúnához viszonyítva változik. Az asztrológiához hasonlóan ehhez is szükség van valakire, aki intuitív, több éves tapasztalattal rendelkezik annak érdekében, hogy teljes mértékben hozzáférjen a valódi jelentéshez és a legpontosabb értelmezést nyújtsa.


Az jóslás másik típusa, amelynek elsajátítása évekig is eltarthat, a tenyérjóslás. A kezed és a tenyered csodálatos dolgokat tárhat fel az életedről, az előző életedről, a személyiségedről, a jövődről és a sorsodról. Sokkal többről van szó, mint csupán a vonalak értelmezéséről - az ujjak, körmök és tenyér különböző jelölései, halmai, textúrái és jellemzői vannak, amelyek mind mély betekintést nyújtanak egy képzett tenyérjós számára. Vannak olyan szakértők is, akik természetüknél fogva tehetségesek. Akik pszichikai képességeiken keresztül képesek kommunikálni a túlvilággal és hozzáférni az információkhoz. Üzeneteket fogadnak, kommunikálnak angyalokkal és vezetőkkel, kapcsolatba léphetnek az állatokkal vagy az elhunyt szeretteikkel. Ezek a készségek egyediek és különlegesek. Az igazi ajándékkal rendelkező médiumok gyorsan hírnevet szereznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy magasabb árakat kérjenek a tanácsadásokért.


Szóval, mennyibe kerül egy jóslás?


A válasz a jóson múlik. Valaki, aki csak most kezdi, sokkal kevesebbet fog kérni, mint valaki, aki több éves tapasztalattal rendelkezik. Ez nem jelenti azt, hogy nem olyan tehetségesek vagy képzettek, csak nem végeztek elég jóslást ahhoz, hogy elégedett ügyfelek szilárd alapja legyen, akik kezeskednek értük. A jóslás ára alacsony marad, amíg fel nem építik hírnevüket.


Alacsonyabb árú jóslásokat olyan médiumok is kínálhatnak, akik tapasztalattal és csodálatos hírnévvel rendelkeznek, de szolgáltatásként jósolnak. Üzleti tevékenységük természetéből adódóan néhány médium kötelességének érzi, hogy alacsonyan tartsa tanácsadásainak árát, hogy mindenki, aki tanácsot kér, megkaphassa a spirituális utazásához szükséges segítséget.


A spektrum másik végén azok a médiumok állnak, amelyek elnyerték a tömegek bizalmát. Könyveket írtak és hírességeket, politikusokat és gazdagokat vezettek. Ajándékaik hírnevet hoztak nekik, és néhányuknak évekig tartó várólistái vannak. Pénzt kérhetnek és kérnek is a jóslásokért - néha jóval több mint 30-50 ezer forintot óránként.


Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb jóslás ára valahol középúton található. Számos dolgot kell figyelembe vennie, mielőtt jóshoz mennél és eldöntené, hogy melyik árkategóriába érdemes befektetni. Ha fontos döntést kell meghoznod, lehet, hogy nem akarsz olyasvalakihez fordulni, aki csak most kezdi, de még akkor is, ha a világ összes pénze rendelkezésedre áll, amint azt korábban említettük, évekbe telhet, amíg időpontot kapsz egy "jobb" médiumhoz. Tehát, ha most minőségi tanácsokat szeretnél kapni, vagy nem akarsz egy kisebb vagyont költeni, akkor az alacsony és közepes árkategóriában kell találnod egy jóst.


Az árak helyenként változhatnak


Nem csak az árak különböznek, amikor a jós tapasztalatairól van szó , de néha azt fogod tapasztalni, hogy többet (vagy kevesebbet) fizetsz az te vagy a jós tartózkodási helyétől függően. Íme egy gyors összefoglaló arról, hogy mire számíthat a különböző népszerű régiókban;


  • Budapest : 20.000-25.000 forint / óra

  • Miskolc : 10.000-12.000 forint / óra

  • Pécs : 10.000-14.000 forint / óra

  • Győr : 10.000-13.000 forint / óra

FONTOS! A fenti számok átlag adatok és jóslásra vonatkoznak. Kérjük, hogy ne vonj le belőlük messze menőkig következtetést. Csupán irányként szolgálnak és ahogy említettük is mindig a kiválasztott szakembertől függ a végleges összeg.


És mi a helyzet a JósVilág jósaival?


Szerencsére a JósVilágnál minőségi jósok és tanácsadók széles választékából választhatsz, ha jóslást szeretnél. Nem teszünk különbséget a helyszín tekintetében sem, sőt áraink kizárólag a kiválasztott tanácsadó és a te közted létrejövő egyeztetés és megbeszélés részét képezik. Bármilyen típusú jóslást is részesítesz előnyben, és függetlenül attól, hogy mekkora a költségvetésed, biztosan találsz valakit, aki betekintést nyújt az életedbe, jövődbe, és megadja a keresett tanácsokat és információkat.


A JósVilágnál az Online tv adásaink keretén belül lehetőséget adunk arra, hogy megismerhesd tanácsadóinkat, jósainkat és megnézd, hogy megfelelő-e a számodra. Minden online műsorunkban ingyenesen felteheted kérdésed és megtapasztalhatod a jóslás csodálatos hatását. A lehetőségeid tehát a JósVilágnál végtelenek és az útmutatás, amit keresel, most elérhető.


52 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page