top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

Létezik a reinkarnáció? Ki voltál előző életedben?


Úgy érzed, nem férsz bele a bőrödbe? Kényelmesebben érzed magad egy másik kultúrában, mint a sajátodéban? Álmodsz furcsa helyekről és időkről, amelyek élénkek, és mégsem emlékszel rájuk? Vonz valami, vagy megmagyarázhatatlan félelmed van valamitől, aminek nincs értelme? Lehet, hogy egy előző életbeli tapasztalat szeleteit tapasztalod meg. Az idők során az emberek azt kérdezték, hogy a reinkarnáció valóságos-e, és ha igen, ki voltam én egy előző életben.


Kíváncsiságunkat a reinkarnáció bizonyítékai keltik fel, beleértve az első látásra való szeretetet, az intuíciót és a déjà vu-t. Gyakran mondják, hogy a múlt az múlt. A jelen az, ahol most kell lenned, és a jövő a maga idejében fog eljönni. Néhányan azzal érvelnek, hogy az előző életek nem relevánsak abból a szempontból, hogy ki vagy itt és most. Ez bizonyos mértékig igaz lehet, de az is lehet, hogy ezek az életek hatással vannak rád ma, és annak kiderítése, hogy ki voltál, lehet a kulcs ahhoz, hogy valódi változást hozz létre ebben az életben.


Inspiráló könyv erről Brian Weiss Sok élet, sok mester című könyve, amely bemutatja a reinkarnáció bizonyítékát és annak hatását a jelenlegi életedre. Az is igaz, hogy a tér és az idő egy a magasabb dimenziókban. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer egy magasabb tudatossági állapotba kerülsz, amikor eggyé válsz mindennel, akkor nincs olyan, hogy múlt, jelen vagy jövő. Mind egyek, egy térben, egyszer. Ez az, ahová a lélek néha megy, amikor alszunk. Így indítja be a képzeletünket, amikor egy előző élet emlékeztetőit látjuk és tapasztaljuk. Íme néhány biztos módszer arra, hogy megtudd, ki és mi voltál egykor.


1. Meditálj


Kérdezd meg magadtól meditáció közben : ki voltam én egy előző életben? Engedd, hogy a lelked megszabaduljon a testedtől. Engedje szabadjára fantáziáját. Légy fogékony arra, amit látsz, érzel és hallasz. Ne várj kristálytiszta választ az első kísérletre. Bármit is kapsz, bármit hallasz, jegyezd fel. Minél többet csinálod, annál többet fogsz felfedezni. Az önmagadban való bizalom kulcsfontosságú. Nem kell a meditáció mesterének lenned, sem "spirituális" személynek lenned ahhoz, hogy ez működjön.


2. Gyűjtsd össze a bizonyítékokat


Akár meditáción, intuíción vagy álmokon keresztül, vedd figyelembe, amikor bepillantást nyersz a múltba, vagy felvillannak helyek, dolgok és emberek. Lehet, hogy érzed az óceán, a vörösfenyő erdő, az egzotikus fűszerek és még az ételek ízét is, amelyek jelenleg teljesen idegenek a számodra. Lehet, hogy fázol. Nagyon hideg van. Vedd ezt figyelembe! Bármi, ami eszedbe jut, ismétli önmagát, vonz vagy taszít, vagy ismerősnek tűnik, jel lehet.


3. Legyél nyitott

El kell fogadnod azt a gondolatot, hogy előző életedben nem voltál nagy ügy. Lehetünk mindannyian Kleopátra vagy Antal? Természetesen nem. Mi sem lehetünk mindannyian királyi család leszármazottai. Valószínű, hogy az utolsó életed nemrégiben volt. Lehettél egyszer késő dédnagymama, dédapa stb. Utoljára is élhettél volna nagyon-nagyon régen. Nyitott elmére van szükséged, és arra, hogy megszabadulj azoktól az ideáloktól, amelyek megakadályozhatnak abban, hogy a dolgok igazságába zárkózz. Az apró részletek azok, amikkel felépítheted a történetedet. Idővel teljesebb képet festenek.


4. Készíts egy előző életek táblát


Sok információrészlettel fog találkozni. Néha nehéz lesz mindezt nyomon követni. Némelyik ellentmondásos lesz. Ez teljesen normális. Egy nap meditálsz, és fázni fogsz. Egy másik alkalommal, miközben meditál rajta, extrém hő. Ez ugyanannak a folyamatnak a része. Ez az a hely, ahol felteszel egy képet arról, hogy mi jelenti számodra a hideget. Legyen az hó, jég vagy hegy. Ugyanez a módszer vonatkozik a hőre is. Ez egy tengerpart, egy sivatag, vagy egy teve jól érzi magát? Tedd fel a táblára. Végül sok bizonyítékod lesz. Ahogy ezt teszed, a kép kristálytiszta lesz. Minél több fontos információhoz nyúl hozzá, annál tovább tart ez a folyamat. Attól függően, hogy mit csináltál, voltál vagy ki lettél, az adatoknak sok értelme lesz. Ez az öröme. Felfedezni, darabról darabra, ki és mi voltál.


5. Rakd össze a képet


Ezen a ponton meditáltál, összegyűjtötted és lefedted az előző életek tábláját. Látod, érted, és teljesen logikus számodra. Láthatod, hogy bizonyos tulajdonságaid közvetlen következményei annak, akik és amik egykor voltál. Hogyan formálta ez a vonzódás egy másik kultúrához, helyhez vagy emberekhez, hogy kivé és mivé váltál. Ez lehet az önfelfedezés elképzelhető egyik legkielégítőbb élménye. Ez hozzád és csakis hozzád kapcsolódik. Senki sem veheti el vagy tagadhatja le. Tudod, hogy igaz, és ez elég.


Miután követted az 5 lépést, hogy megtudd, ki voltál egy előző életben, még mindig lehetnek hiányosságok, vagy lehet, hogy nem tudod kitalálni a dolgok néhány részletét vagy aspektusát. Ez az, ahol egy médium vagy asztrológus segíthet, mélyebb értelmet adhat a reinkarnációdnak, és további bizonyítékot szolgáltathat. Fontold meg, hogy beszélsz egy JósVilágos tanácsadóval, hogy jobban megértsd a reinkarnáció jelentését, és segítsenek jobban inspirálódni és megfelelően ráhangolódni a magasabb, teljesebb énedre.



27 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page