top of page

Lhabab Düchent - 10 milliószoros nap


Tízmilliószoros nap

Gondolkodj pozitívan, legyél hálás és teremts magadnak szebb jövőt! Ezek a legfontosabb tanácsok, amelyek a különleges tízmilliószoros napokon mindenki számára megfontolandóak.


A tízmilliószoros napok a tibeti buddhisták legfontosabb ünnepei, amelyeket dharmacsakra napoknak nevezünk. Egész évben 4 ilyen nap van és az idei év utolsó ilyen napja 2023-11-04-én (szombat) lesz.


A tibetiek hite, vallása szerint gondolataink, cselekedeteink tízmilliószoros erővel hatnak ezeken a napokon. A legfőbb jelentősége ezeknek a napoknak, hogy ilyenkor esélyt kapunk arra, hogy minden blokkot, negatív energiát, negatív gondolatot és bármilyen más - az életünket akadályozó - tényezőt feloldjunk és új irányt adjunk az életünknek, lehetőleg pozitív irányba.

A tízmilliószoros napokon nem csak az a fontos, hogy új, szebb, boldogabb, sikeresebb jövőt teremts magadnak, hanem az is, hogy hálás légy mindazért, amit az univerzum megadott neked. Szintén fontos a lelki béke megélése, ezért ne felejts el szeretettel gondolni önmagadra, fogadd el a gyengeségeid.


2023. november 4-én szombaton tehát az idei év utolsó tízmilliószoros napja fog beköszönteni.


Ez a nap a tibetiek szerint az úgynevezett Lhabab Düchent, amely a Mennybemenetel ünnepe. A legenda szerint Buddha köszönetet mondott édesanyjának, mert megszabadította őt a szánszára, vagyis a születés és a halál körforgásától, mennybe szállt az istenek közé, ahonnan később visszatért és tanította az embereket.


A JósVilág Online Tv-ben szombaton 19.00-tól BENCE Lifecoach tanácsadónk várja majd kérdéseiteket és aktivizálja életetekben a tízmilliószoros energiákat.

Tartsatok velünk!

40 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page