top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

Kos telihold következik. Felkészültél?


Kos telihold

A holnapi nap (2023-09-29 péntek) asztrológiai szempontból kiemelkedő jelentőségű, hiszen a Kos Teliholddal az elkövetkezendő egy hétben különös energiák tetőznek, amik arra emlékeztetnek, hogy mi magunk vagyunk az Univerzum teremtői.


Elképzelhető, hogy te is feszültebbnek érzed magad a szokásosnál. Mindez azért történik, mert az év ezen szakaszában már egyre nagyobb hangsúlyt kap a visszatekintés. Vagy büszkén nyugtázod, hogy minden terved elvégezted vagy bosszankodsz amiatt, hogy ez az év sem úgy alakult, ahogy elképzelted.


Ha te is az utóbbi csoportba tartozol, akkor már most beszélj a JósVilág kiváló tanácsadóval, hiszen megsokszorozott energiákkal tudnak neked segíteni.


A holnapi telihold kiváló alkalmat nyújt arra, hogy szellemi és fizikai szinten is megtisztulj. Ha neked is vannak olyan nehézségeid, amelyektől már jó ideje nem tudsz szabadulni, akkor a holnapi Kos telihold nagy segítségedre lehet. Bár a segítség furcsának tűnhet, hiszen ez az időszak feszültséget hozhat létre, néha pontosan erre van szükségünk ahhoz, hogy végre cselekedjünk és változtassunk.


A holnapi naptól kezdődő időszak kedvező továbbá abból a szempontból is, hogy olyan dolgok és megoldások is felszínre törhetnek, amelyek eddig nem voltak teljesen egyértelműek számodra.


Mivel a Kos energiája egy nagyon határozott energia, most neked is határozottnak kell lenned, ezért meg kell hoznod a döntést, hogy a JósVilág tanácsadói segítségével még ma megkaphasd azt a személyes útmutatást, ami segítségedre lesz a következő időszakban.


A Kos telihold segítségével újraértékelheted a céljaid, álmaid, vágyaid és lerakhatsz egy olyan alapot, amelyre garantáltan tudod majd építeni a pozitív változásokat az életedben anyagiak, szerelem és egészség szempontjából is.


Neked nincs más dolgod, mint velünk tartani és még ma beszélni kedvenc tanácsadóddal!


Szeretettel várunk, hiszen a JósVilág - A segítő kéz!

109 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page