top of page
  • Szerző képeMARIKA

Karácsonyi jókívánságok Marika Reiki Nagymestertől




MARIKA Reiki Nagymester-Tanár tanácsadónk karácsonyi jókívánságát tolmácsoljuk felétek, a következő cikkünkben. Fogadjátok szeretettel.


Kisgyermekként, amikor még úgy tudjuk a Jézuska hozza a karácsonyfát és az ajándékokat. Amikor még álmodoztunk. Jók voltunk és írtunk levelet a Jézuskának. Eljött a várva várt nap. Délutáni alvásból felébredve láss csodát! Égtek a gyertyák , a csillagszórók apró kis csillagokat szórtak szét.


A zenélő karácsonyfatalp,amely lassan körbe forgott egy gyönyörű dalt zengett : megszületett a kis Jézus!


Felnőttként igyekszünk tovább adni a gyermekeinknek, unokáinknak ezeket a szép élményeket. Az a fontos, hogy legyen béke a lelkünkben.


Szeretettel kívánok a kedves olvasóknak Boldog karácsonyi ünnepeket!


Csendes éj, drága szent éj, Mindenek álma mély. Nincs fönn más, csak a drága szent pár, várja, gyermeke alszik-e már, küldj le rá álmot, nagy ég, küldj le rá álmot, nagy ég! Csendes éj, drága szent éj, örvendj szív, bízva élj! Isten gyermeke áldva néz rád, hív az óra, mely víg reményt ád, Jézus a földre leszállt, Jézus a földre leszállt! Csendes éj, drága szent éj, pásztornép gyorsan kélj, halld az angyali alleluját, száll itt zengve, s a távolon át: Üdvhozó Jézusunk él, Üdvhozó Jézusunk él!


Reiki Nagymester-Tanár

9 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page