top of page

Boldog Szülinapot, JósVilág!



JósVilág születésnap

Tizenhat évvel ezelőtt, reményekkel tele megszületett valami, ami oly sok és szép percet adott azoknak, kik kapcsolatba kerültek vele.


16 gyertya van ma már az ünnepi tortán és megszámlálhatatlan sok siker és eredmény.


Biztosan voltak kudarcok és csalódások, de mi ebből semmit nem vettünk észre, mert Marika és a Jósvilág csapata, csak a pozitív, szép életérzést sugározta és sugározza felénk. Már ebből is erőt meríthet az ki figyelemmel kíséri a Jósvilág mindennapjait.


Ma már egy nagy családról beszélhetünk, ahol szeretet és béke ölel át mindenkit.


Olyan család ez, ahol mindenki előtt nyitva az ajtó, ahol mindig van egy biztató, jó szó.


Olyan család ahol lehet tanulni, életünk miértjeire választ lehet kapni,ahol mindenki egyedi és különleges,ahol segítőszándék van és nem rombolás.


Sok könnyet felszárított már itt a szeretet és a segítőszándék. Sok ember felismerte életfeladatát és támogatást kapva meg is valósította azt.


Színes rendezvények sora követte egymást hónapról, hónapra, egyre több érdeklődőt vonzva, és aki egyszer eljön ezekre a rendezvényekre az már marad is, mert valami olyanra talált ami a mai világban oly ritka. Itt nem számit a kor, vagy a bőrszin, vagy a társadalmi rang, mert itt egyformán ölel át mindenkit a szeretet fénye és gondjaival nem marad magára senki.


Barátságok sora alakult ki az évek során, ami kincset ér, és ez a kincs csak szépül és egyre fényesebb. Itt valóban kíváncsiak az emberek arra, hogy mi van a másikkal, és nem csak erőltetett mosolyok vannak. Itt szívből nevetünk a Mosoly klubban, ami rendszeres program a Jósvilágnál. Felszabadultan énekelünk és táncolunk a zenés rendezvényeken és tanulunk a tanfolyamokon.


Minden este okos tanácsokat kaphatunk, ha nézzük a Jósvilág adásait. Az pedig, hogy a kártyák lapjaiból megtudhatjuk, hogy mit hoz a holnap, az már csak hab a tortán.


Köszöntöm a Jósvilágot e szép napon, megköszönve azt, amit kaptam. Boldog vagyok, hogy e család tagja lehetek. Régi meggyőződésem az, hogy szívünkben a szeretet és karunkban az ölelés, csak élnünk kell vele. Itt szívvel szeretünk és őszintén ölelünk, és úgy érzem ez mindennél fontosabb, mert ahol jó szándék és szeretet van ott minden van. JÓSVILÁG! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!


ÍRTA : Jalcs Irén, aki a kezdetektől a JósVilág hűséges tagja.

9 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page