top of page

Illik más életében turkálni?


Jóslás más életéről

A JósVilág Online Tv élő adásaiban minden műsorvezető tanácsadó a legjobb tudása szerint dolgozik és válaszol az összes felmerülő kérdésekre az adásidő keretén belül.


Nagyon sok esetben előfordul viszont, hogy az online tér és/vagy az írásos kérdezés lehetőségét kihasználva, mások életéről szeretnénk megtudni dolgokat. MARIKA Reiki Nagymester tanácsadónkkal vettük górcső alá, hogy ezt egyáltalán illik-e illetve mi a helyzet a jósok oldaláról, ha ilyen kérdéssel szembesülnek?


"Sok kérdező érdeklődik, hogy mikor jön a baba a fia/lánya családjában, mi fog történni a fia/lánya életével a jövőben, a munkájával, mikor lesz végre párja a fiának/lányának stb stb. Ez alapvetően - az én meglátásom szerint - tilos. Mindenkinek a magánélete szent.


Tudni kell, hogy 18 éven aluli személynek egyik tanácsadó sem jósol. Amikor pedig a gyermekünk már elmúlt 18, az egyben azt is jelenti, hogy felnőtt, így a saját élete és annak történései csak rá tartoznak. Érthető a szülői szeretet, féltés, aggódás, az viszont nem tolerálható, ha kíváncsiskodunk és ahelyett, hogy leülnék a saját gyerekünkkel beszélni, ezoterikus szakemberektől próbálunk információt kicsikarni gyermekünk jövőjével kapcsolatban. Vagy bárki más ismerősünkkel kapcsolatban ugyanez igaz, nem szép dolog más életébe beleavatkozni, vagy abban turkálni.


Például nem biztos, hogy a gyermekünk meg akarja osztani minden titkát, van, ami csak rá tartozik és ez rendben van is így, ezt nekünk, mint szülők el kell fogadnunk.


Hasonlóképp vélekedek arról is, hogy a terveinket, céljainkat nem kellene mindenkivel megosztanunk. Sok olyan esettel találkoztam már, amikor éppen ez okozott blokkokat a kérdező életében és nem értette, hogy miért nem jön össze semmi, amit szeretne.


Tanácsadó kollégáim magasan képzett szakemberek, akik folyamatosan fejlesztik a tudásukat azért, hogy még hatékonyabban tudják segíteni a hozzájuk fordulókat. Tanácsadó kollégáim mindegyikére vonatkozik a titoktartási kötelezettség. Ami a kérdező és a tanácsadó között elhangzik, arról csak ők tudnak.


Ha problémád van, válaszokat keresel, szeretnéd megismerni a jövőd, válassz a JósVilág kiváló tanácsadói közül, keresd fel a számodra szimpatikus kollégát és fogadd meg a kapott tanácsokat.


28 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page