top of page
  • Szerző képeEDINA

Háztisztító rituálék


A háztisztító rituálék segítségével neked is lehetőséged nyílik arra, hogy a lakhelyed, otthonod területét megtisztítsd az esetleges negatív energiáktól, blokkoktól, így nem csak a környezeted, de az ott lakok életére is pozitív változásokat gyakorolhatsz. Ebben a cikkben két egyszerű, ám annál hatásosabb háztisztító rituálét mutatunk be nektek.


Fekete borsfújó rituálé


Ezzel a rituáléval elűzheted a negativitást és feloldhatod azokat a negatív blokkokat, amelyek akadályként vannak jelen a jóléthez vezető utadon.


A rituálét mindenképpen az adott nap végén végezd el.


Tegyél egy kis őrölt fekete borsot a bal kezedre, és maradj a ház bejárati ajtaján, mintha várnál valakire, aztán fújd ki a fekete borsot. Előtte kérd meg az égieket, hogy minden gonoszt űzzenek el és vigyék el házadból a negatív energiákat, blokkokat.


Hagymás tisztítás


Az otthoni környezetből származó negatív energiastagnálás kiküszöbölésére alkalmazott számos módszer közül a "hagymás" lehetőséget kínál arra, hogy rövid időn belül ellenőrizd a jelen negatívumok állapotát, és megértsd, hogy meddig kell folytatni a háztisztítást a teljes tisztaság elérése érdekében. Az eljárás nagyon egyszerű és minimális erőfeszítést igényel.


Csak félbevágni kell egy hagymát függőleges irányban, egy tálba helyezni és egy kis tejet önteni rá, hogy ellepje. Ezután a takarítani szándékozó szoba egyik sarkába helyezzük a tálat és otthagyjuk, anélkül, hogy kétpercenként ellenőriznénk, nehogy beleavatkozz a munkájába. Ahogy telnek az órák, a tej kezd elpárologni, a hagymás tej elkezdi áthatolni magát a levegőbe, megtisztítva a teret, és magába a hagymában felszívódik minden negatív energia és negatív rezgés. Minél több a negativ energia annál gyorsabban emelkednek felfelé a hagymarétegek a tejből.


A rituálé ideje néhány órától több napig is tarthat, és fontos, hogy az első elhelyezés során 3/4 óránként ellenőrizzük a zöldség állapotát. Abban az esetben, ha a rétegek már szárazak és felfelé íveltek, távolítsuk el a mostani hagymát, és cseréljük ki egy másik frissen vágottra, és így folytassuk, amíg jelentős változásokat nem észlelünk.


Ellenkező esetben a hagymát hagyd a választott helyen, és 24 óra elteltével 2/3 napig egymás után cseréld ki másikra. Ehhez a kis tisztító rituáléhoz palo santo, zsálya vagy levendula füstölést is adhatsz az erősebb hatás érdekében.




297 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page