top of page

Hogyan válhatsz spirituális emberré?


Akár felismered, akár nem, spirituális utazáson vagy. Abban a pillanatban, amikor megszületünk, elindulunk a növekedés és fejlődés útján. Tanulunk, felfedezünk, elesünk, felkelünk, elakadunk, haladunk előre. Nincs két egyforma út, de van egy struktúrája a folyamatnak és hasznos módja annak, hogy megkönnyítsük előrehaladásunkat.


Lehetséges spirituálisan megerősödni 28 nap alatt, de ahhoz, hogy proaktívan elkezdjünk egy spirituális utazást, fontos, hogy valóban megértsük, mi a spirituális fejlődés. A Wikipedia szerint a spirituális fejlődés definíciója "a személyiség fejlődése egy vallási vagy spirituális vágyott jobb személyiség felé". Ennek kiterjesztése érdekében a személyes spirituális növekedés magában foglalja a magasabb tudatossággal való kapcsolatod fejlesztését és a tudatosság magasabb szintjére való kiterjesztést. Ez megköveteli a spirituális fejlődés szakaszainak világos megértését, egy követendő spirituális fejlődési tervet és egy spirituális gyakorlat iránti elkötelezettséget.


Amikor arra törekszel, hogy lelkileg erős legyél, segít, ha megérted, hogy a spirituális fejlődésed mely szakaszain fogsz keresztülmenni. Ezeknek a fázisoknak a tudatában van egy útiterv, egy elképzelés arról, hogy hol vagyunk, és mire számíthatunk oda, ahová el akarunk jutni. A folyamat kevésbé nyomasztó, ha a fákon keresztül látjuk az erdőt. Folyamatosan haladunk ezeken a szakaszokon, ahogy ismétlik önmagukat, és a spirituális fejlődés magasabb szintjeire vezetnek minket. Néha egy fázis gyorsan elmúlik, és néha évekig elakadsz egy fázisban. Nem mindig világos, hogy melyik fázisban vagy, és aztán vannak olyan időszakok, amikor felismered és teljesen tisztázod, hogy ki vagy, mit akarsz és mit kell tenned.


Nem kell egyedül járnod ezt az utat, jósaink képesek támogatást, tanácsot, megértést és reményt nyújtani neked minden szakaszban. Keresd őket most! >>>

A spirituális fejlődés 4 szakasza


  1. A kiindulópont

Ez a létezés helye. Ahol nincs vágyad, ott csak robotikusan haladsz, és valódi tudatosság nélkül élsz. Minden a helyén van, és az élet csak elhalad melletted. Semmi új vagy izgalmas nem történik, rutinba estél, és elégedett vagy.


2. Az ébredés


Elkezdesz felébredni, ahogy fellobban benned a vágy a változásra. A kényelem már nem kielégítő, és elkezded megvizsgálni az életedet, hol vagy és hol akarsz lenni. Valami nagyobbat, valami jobbat akarsz. Néha egyedül jutsz el ebbe a fázisba, és néha történik valami, ami ebbe a szakaszba kényszerít – egy szeretett személy meghal, elveszíted a munkádat, a házastársad elhagy, betegséggel szembesülsz.


3. A kihívások


Mindig hajnal előtt van a legsötétebb. Akár változást kértél, akár rád zúdították, kihívásokon kell keresztülmenned, miközben az univerzum felkészít arra, amire vágysz. Növekedned kell, és olyan körülményekkel fogsz szembesülni, amelyek erre késztetnek. Lehet, hogy átmész a sötétségen és elveszettnek érzed magad, vagy csak kényelmetlenül érzed magad. A változástól és az ismeretlentől való félelem felemeli csúnya fejét. Ez ijesztő időszak lehet, és úgy érezheti, hogy megszakadt a kapcsolata. Úgy tűnik, hogy a világ összeomlik körülötted. Lehet, hogy nehéz, de ez az, ahol az igazi vágy kifejlődik és a spirituális növekedés megtörténik, megnyitva az ajtót a következő fázishoz.


4. A fény az alagút végén


Átmentél a teszteken, szembenéztél a félelmekkel, megtetted a lépéseket, és most megérkeztél a másik oldalra. Növekedtél és új megértésed van önmagadról és a világról. Learatod a jutalmaidat és élvezed a létezés egy új szintjét. Ez a béke, az elfogadás és az öröm ideje. A vágyaid beteljesültek, ami arra késztet benneteket, hogy teljes kört tegyetek vissza a spirituális fejlődés egy újabb körének kiindulópontjához.


Hogyan kezdj hozzá a spirituális utazáshoz?


Szerencsére nem vagy egyedül. Az univerzum felállította a tökéletes támogatási rendszert a spirituális gyakorlat kifejlesztéséhez és az egész életen át tartó utazásod navigálásához. Számos eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek az előrehaladásban, a pályán tartásban, az út megtisztításában és az út közbeni bukkanók elkerülésében. Jósaink olyan szakértők, akik képesek elérni a magasabb spirituális dimenziókat, és útmutatást nyújtanak, hogy segítsenek megérteni az előtted álló kihívásokat és legyőzni őket. Felvázolhatják az útitervet, és betekintést nyújthatnak a növekedéshez.


A spirituális növekedés nem mindig könnyű, de elkerülhetetlen és az élet legfontosabb része. Segít nagyobb céltudatosságot éreznünk, és a megértés magasabb szintjeit érjük el. Elkezdjük megtapasztalni a békés elme, test és szellem boldogságát, ahogy egyre inkább összhangba kerülünk az univerzummal. Segít megerősíteni kapcsolatainkat, és lehetővé teszi számunkra, hogy pozitívan befolyásoljuk a körülöttünk lévőket, segítve őket abban, hogy kapcsolódjanak valódi potenciáljukhoz.


19 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page