top of page

Hogyan teremts szerelmet az életedben?


A manifesztáció manapság nagyon népszerű szó. Annyit jelent, hogy valami teremtő dolgot idézel elő az életedben. Gyakran előfordul, hogy az emberek a megfelelő időzítést kihasználva teremtenek az életükben. Ilyen időszak lehet akár az Újhold, akár a Telihold időszaka is. Teremteni bármit lehet, legyen szó jó egészségről, anyagi jólétről, a legnépszerűbb téma azonban kétséget kizárólag a szerelem teremtése.

Nézzük tehát, hogyan teremthetsz te is szerelmet az életedbe!


Nyilvánítsd ki a szerelmet


A hangod és a kimondott szavaid a legnagyobb eszközei a teremtésnek. Biztos te is hallottad már, hogy a kimondott szónak teremtő ereje van. Akár hiszed, akár nem, ez mindig így van és mindig működik is.


Azzal, hogy kimondod és kijelented, hogy szerelmet szeretnél elkezded a teremtés folyamatát. Fontos azonban, hogy az érzelmeidnek is igazodniuk kell a kimondott szavakhoz. Össze kell tehát hangolnod az érzelmeid a szándékoddal és a hangoddal is. Légy magabiztos és ha lehet, írd is le azt, amit ki akarsz nyilvánítani az Univerzum felé.


Például :


  • Szerelmet teremtek az életemben.

  • Igaz szerelmet sugárzok, hogy az bejöjjön az életembe. Hűséget, szenvedélyt, szórakozást és kedvességet keresek.

  • Arra vágyok, hogy valaki ugyanúgy érezzem irántam, mint én ő iránta.


Miközben megfogalmazod és kimondod, amire vágysz és amit szeretnél, fontos, hogy a hozzáállásod is pozitív maradjon, hiszen a kimondott szavaid energiaként fognak megjelenni az Univerzumban és pontosan úgy fog visszatükröződni az életedben, ahogyan azt te megfogalmaztad és kinyilvánítottad.


Általában azt javasoljuk, hogy ne egy konkrét személyt próbálj meg bevonzani az életedbe. Ennek ugyanis lehetnek kockázatai. Ha nem akarsz lemondani egy bizonyos személy bevonzásáról, akkor mielőtt bármibe is kezdenél, javaslom, hogy konzultálj tanácsadóinkkal, akik megnézik, hogy egyáltalán van-e dolgotok, karmikus kötődésetek egymáshoz a kiszemelteddel.


Ha nincs konkrét személy, az teljesen rendben van. Ez növeli az esélyeid. Ilyen esetben viszont mindenképp tisztázd először magadban, hogy milyen tulajdonságokkal is rendelkezzen az illető, akit az életedbe akarsz bevonzani.


Melyik nap a legalkalmasabb a szerelem bevonzására?


A hagyomány szerint a pénteki napot Vénusz napnak nevezik. Vénusz a szerelem istennője, így a pénteki nap remek időpont lehet a manifesztáció elkezdésére.


A Valentin nap a másik remek időpont (Február 14). Ez a nap ugyanis nemcsak Vénusz istennő napja, de Ámoré is, aki azért felel, hogy kilője a szerelem nyilát valakire.


A szilveszter pedig szintén kiváló energiákkal rendelkező nap, ha szerelem vonzásról van szó. Ha biztosra akarsz menni, újév napján ne felejts el piros színű alsóneműt viselni.


Mivel tudsz erősíteni a szerelem bevonzásán?


Dolgozz együtt tanácsadónkkal, hogy segítsen kitalálni a számodra leginkább működő rituálét és technikát.


A rózsakvarccal való meditáció is erősítheti a szerelem energiáit az életedben és már napi 15-20 perc meditáció, rózsakvarccal a kezedben segítségedre lehet.


Egyszerű kis praktika, de romantikus zenékből összeállított lejátszási lista is segíthet. Gondolj úgy erre a listára, mint egy szerelmes levélre a párodnak. Gyújts meg egy gyertyát, ülj le és hallgasd a zenéket.


Létrehozhatsz egy álomtáblát is arról, amit el akarsz érni. Fotókat gyűjthetsz boldog párokról, virágokról, boldogságról stb. de akár olyan dolgokról is, hogy mit fogtok majd csinálni a pároddal, milyennek képzeled el őt, milyen ételeket esztek együtt, milyen közös hobbitok legyen stb.


A legfontosabb dolog


Ne feledd, hogy a szerelem megnyilvánulása az életedben nagyban függ attól, hogy te mennyire vagy képes elfogadni és szeretni önmagad. Ha nem értékeled magad vagy nem vagy kedved önmagadhoz, akkor ezek a tippek nem biztos, hogy jól fognak működni a te életedben.


Sok sikert!

13 megtekintés
bottom of page