top of page

10 pénzmantra a gazdagság és a jólét bevonzásához


Tudtad, hogy a legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy több pénzt és anyagi jólétet vonzz be az életedbe, pusztán a kimondott szavaid? Mindenkinek jól jön plusz bevétel és anyagi bőség, szóval hogyan lehet mindezt megvalósítani? Pénzmantrával!


Szavaink és gondolataink természetesen energiaként áramlanak át az Univerzumon, ugyanúgy, mint amikor beledobsz egy követ az tóba. Amint kimondunk egy szándékot az Univerzumba, energikus varázslatot végzünk.


Mi az a pénzmantra? Tényleg működik?


Nos, valószínűleg számtalanszor skandáltad az „OM“-ot hogy befejezd a meditációd, így láthatod, hogy a mantrákat már évezredek óta használják. Te sem tagadhatod, hogy az „OM“ mantra kimondása során nem válsz nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá. Ugyanez a koncepció vonatkozik azokra a mantrákra és megerősítésekre, amelyeket ismételgetve kimondasz.


Mi teremtjük meg a saját valóságunkat. Ez fontos. Amikor megerősítéseket ismételgetünk, használjuk a teremtő erőnket. Természetesen a megerősítések használata mellett pro-aktívnak kell lenned és cselekedned kell, de minden a megerősítésekkel kezdődik.


Amikor a megerősítések megadják nekünk az alaphangot, az Univerzum meghallgatja kérésünket és teljesíti kívánságainkat. Mantrával, megerősítéssel bárki dolgozhat, nincs szükség semmilyen előképzettségre. Vágj bele te is!


Jöjjön tehát az a 10 pénzmantra, amit pénzbevonzásra használhatsz te is :


  1. A gazdagság és a bőség folyamatosan áramlik hozzám.

  2. Nyitott vagyok a gazdagságra és a bőségre.

  3. A pénz könnyedén áramlik hozzám.

  4. Több pénzt fogok vonzani azzal, amit szeretek.

  5. A munka, amit végzek, örömmel hoz nekem gazdagságot.

  6. A pénz vonzódik hozzám.

  7. Megérdemlem azt a sikert, amit magamnak építek.

  8. Sikereim megteremtője vagyok.

  9. Nagy összegeket fogok könnyedén bevonzani az életemben.

  10. Mindig, minden gazdagságot és bőséget generál az életemben.


Amikor pénzt kell vonzanod az életedbe, az egyetlen szabály az, hogy konkrétnak kell lenned és hinned kell benne. Miután kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb mantrát, kezdd el szokássá tenni hogy minden nap elismétled. Írd le, tedd a pénztárcádba, rakd ki a hűtőre stb.


Ha szükséges állíts be emlékeztetőt a telefonodon, hogy naponta legalább 5 percet minimum foglalkozz a megerősítéssel és a mantrával. Csukd be a szemed, mondd ki a mantrád és közben képzeld el, hogy a kimondott szavaid valósággá válnak és érezd át, hogy hogy is érzed magad, miközben látod, hogy az álmaid valósággá válnak.


A pénz bevonzásának utolsó szabály az, hogy vigyázz, mit kívánsz! A fenti mantrák erősek és működnek, ezért készen kell állnod arra, hogy a gazdagság áramoljon hozzád, amint elkezded őket használni. Bízz a folyamatban, cselekedj és figyeld, ahogy a bőség elkezd áramlani feléd.


Sok sikert!


Szeretnéd ha a pénzmantrád gyors előrelépést és pozitív változást hozna az anyagi helyzetedben? Keresd fel tanácsadóinkat a saját kis mágiád ráerősítéséért és engedd be a bőséget az életedbe!

21 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page