top of page

Hogyan segítheti egy jóslás a jövődet?


Ha valaha is kaptál jóslatot, akkor azon tűnődhettél, hogy a tanácsadók hogyan jósolják meg a jövőbeli kimeneteleket, és miért válnak egyesek valóra, míg mások nem. Miért nincs egyébként csak egy eredmény?


Íme az egyszerű igazság:


A jövő nincs kőbe vésve. Több lehetőség létezik, és e lehetőségek közül néhány nagyobb valószínűséggel valósul meg, mint mások.


Tegyük fel, hogy ebben a pillanatban van egy lehetőség, amit a legjobban akarsz (nevezzük A lehetőségnek), és egy másik, amit erősen nem akarsz (B lehetőség), és egy harmadik, amiben nem vagy annyira biztos (C lehetőség), és más lehetőségek, amelyekről még csak nem is tudsz (D és E lehetőségek).


Amikor jóslást kapsz, a jósod megmondja, melyik lehetőség a legvalószínűbb, annak alapján, amit a MOSTODBAN lát.


Lehet, hogy beszél neked a D lehetőségről, egy olyan lehetőségről, aminek a létezéséről nem is tudtál, és amint elmondja neked, rájössz, hogy erős érzéseid vannak vele kapcsolatban. És dönthetsz úgy, hogy tényleg akarod, dolgozol érte és megkapod. Vagy éppen ellenkezőleg:


Lehet, hogy rájössz, mit akarsz a szíved mélyén, és intenzíven összpontosíthatsz a lehetőségekre.


De a jósod azt is elmondhatja, hogy a B lehetőség a legvalószínűbb, csak azért, mert olyan erős negatív érzéseid vannak ezzel kapcsolatban.


Miért? Mert nem segít, ha olyasmin rágódsz, amit nem akarsz. Lehet, hogy meghívod ezt az eseményt az életedbe, csak azért, mert megszállottja vagy. Tehát a jósod javasolhatja a fókuszváltást:


Figyelmedet és energiáidat azokra a lehetőségekre irányítsd, amelyeket akarsz, ne pedig azokra, amelyeket nem akarsz. És éppen így vállalod a felelősséget, hogy jobb jövőt teremts, és A-ra összpontosíts.


A jóslatok olyanok, mint a távcső:


Azért vannak, hogy ellenőrizzék, hogy a kívánt irányba haladsz-e. Amíg még mindig a cél felé vezető úton vagy, megvan az erőd, hogy irányt tarts, apró irányváltásokat hajts végre, vagy teljesen megfordulj.


És a távcsőhöz hasonlóan a jóslatok sem kapnak panorámát. Csak egy pillanatfelvételt kapnak arról, hogy mi fekszik egyenesen előtted, onnan, ahol állsz, most, ebben a pillanatban. Ha megváltoztatja az utat, megváltoztatja az úti célt.


A jövő rugalmas. Ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményeket, és megteremtsd a kívánt életet, rendszeresen meg kell kérdezned: "Jó irányba haladok?"


Tehát a kívánt jövőben a következőket kell szem előtt tartani:

  • 1. Használd érzelmeid erejét! Pozitívnak, lelkesnek és izgatottnak kell lenned azzal kapcsolatban, amit akarsz. Cselekvésre kell ösztönöznie! Ha erős negatív érzelmeket érzel egy jövőbeli eseménnyel kapcsolatban, lehet, hogy meghívod, csak azért, mert felemészt. Használd a pozitív érzelmek erejét, hogy eljuss oda, ahol lenni szeretnél.

  • 2. Keress fel egy jóst! Kérdezd meg a számodra szimpatikus jóst, vagy válasszon egy újat, akivel még nem beszéltél és kapj új perspektívát. Ez egy csodálatos lehetőség arra, hogy megbizonyosodj arról, hogy a célod felé haladsz, ahogy szeretnéd.

  • 3. Gyakorold a szabad akaratodat! Nem baj, ha meggondolod magad, ahogy haladsz előre az utadon. Bármikor dönthetsz úgy, hogy új célt vagy új dolgot szeretnél, és elkezdesz dolgozni érte. Bármelyik pillanatban az életed a tiéd, hogy irányítsd; A jósok csak azért vannak, hogy segítsenek meglátni, merre tartasz a MOSTBAN.

A saját kezedben tartod a jövődet


Az érzéseid, a döntéseid és a jóslat, amit kapsz, az eszközeid ahhoz, hogy olyan életet teremts, amilyet szeretnél, minden pillanatban. Használd ki őket és élvezd az életet úgy, ahogy kell.


Keresd tanácsadóinkat bizalommal! Kattints ide! >>>
44 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page