top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

Hogyan mutatják ki az egyes csillagjegyek a szeretetüket?


Csillagjegyek és a szerelem

Az emberi természet része, hogy folyamatosan keresi a megértést és a kapcsolatot. Ezeknek az alapvető érdekeknek talán a legszembetűnőbb metszéspontja az emberi kapcsolatok témája. Bár természeténél fogva összetett dolog, a kapcsolatok területén a kapcsolat és a megértés keresését exponenciálisan bonyolítja az a tény, hogy a társadalmi viselkedés nagyon változó, különösen a sebezhetőség kifejezése tekintetében, beleértve az olyan érzelmeket is, mint a szeretet és a ragaszkodás.


Az egyik módja annak, hogy elkezdjük lebontani és megvizsgálni ezeket a különbségeket, az asztrológia világán keresztül történik.


A köznyelvben sokan használják az "állatövi jegyet" a "napjel" szinonimájaként Az emberek azonban sokkal többek, mint bármelyik jegy vagy bolygó, és a születési képleteket a legjobban nagyobb összefüggésben lehet megérteni. A Nap, a Hold és az aszcendens (vagy emelkedő jegy) három kiemelkedő hely, amelyeket figyelembe kell venni, amikor valaki születési képletét nézzük. Ezenkívül a Vénuszra, a kapcsolatokat és a szeretetet irányító bolygóra különös figyelmet kell fordítani, amikor megpróbáljuk megérteni, hogyan fejezi ki magát valaki a számára fontos emberek számára.


Íme egy rövid áttekintés arról, hogy az egyes csillagjegyek hogyan mutathatnak szeretetet.


Kos


Ha a Kos kedvel téged, kényelmesen kihív játékosan. Lehet, hogy ugratnak, vagy vicces vitába keverednek veled. A Kos szülöttek általában találnak egy kis könnyed oda-vissza szórakozást, és valószínűleg megpróbálnak ilyen interakciókat folytatni azokkal, akiket szeretnek.


Bika


A bika a kényelemről szól. Tehát, amikor ez a jegy szeretetet és ragaszkodást akar mutatni, arra törekszik, hogy megnyugtassa figyelmének tárgyát. Ez úgy nézhet ki, mint valakinek a kedvenc italainak és harapnivalóinak beszerzése, hogy mindig kéznél legyenek, vagy jelentheti azt, hogy felajánl egy masszázst vagy egy kellemes kényeztetését. A kényeztetés a Bika egyik szerelmi nyelve.


Ikrek


Amikor az Ikrek meg akarja mutatni, hogy törődik veled, meghív, hogy menj velük különböző helyekre. Lehet, hogy maga a hely nem eredendően különleges, de különleges lesz az Ikrek társad számára - és ezért ez az érzelmek jelentős kifejezése tőlük. Ha nagyon odafigyelsz, bepillantást nyersz a belső világukba.


Rák


A rákok jól ismertek arról, hogy érzelmeiket az ujjukon viselik. Nem félnek olyan intenzitással érezni, amely sokakat megijeszt. A Rákban születettek általában arra használják a szavaikat, hogy kifejezzék pontos érzelmeiket. Számíthatsz egy kedves és bőbeszédű szövegre, levélre vagy beszélgetésre, amely kifejezi érzéseit.


Oroszlán


Az Oroszlánok hangosan akarják kiabálni szerelmüket. Lehet, hogy elvisznek egy napra a városba, vagy nyilvános bejegyzést tesznek közzé rólad a közösségi médiában. Élvezd a reflektorfényt, ahogy az életedben lévő Oroszlánok rád fognak ragyogni – ez azt jelenti, hogy törődnek veled!


Szűz


A Szűz jegye a gyakorlatiasság és a szervezettség területén jeleskedik. Gyakran találnak ki olyan módszereket az odaadásuk kifejezésére, amelyek szintén praktikusak és hasznosak az életedben. Például talán észreveszik, hogy vásárolnod kell, vagy eszébe jut, hogy meg akartad tisztítani az autód, és magára vállalja, hogy ez meg is történjen. A Szüzek nagyszerűek az apró szolgálatokban, amelyek megkönnyítik belső körük életét.


Mérleg


A szerelmes Mérlegek kalandra vágynak. Meghív, hogy tarts velük. Remélik, hogy izgalmas időt adnak neked, és nagyszerű emlékeket szereznek veled. A szerelem túláradó energiával tölti meg a Mérleg életének szívét, és cserébe meg akarják osztani az élet iránti lelkesedésüket azokkal, akiket szeretnek.


Skorpió


A Skorpió szeretetének és ragaszkodásának formája egyetlen szóban foglalható össze: vágy. Ez azonban nem feltétlenül olyan, mint gondolnád. Inkább vágy arra, hogy közel legyen hozzád, beszéljen veled és megismerjen. Romantikus környezetben ez valószínűleg fizikai, érzéki élménnyé válik. Plátói dinamikában ez mély beszélgetésnek, szívből jövő ölelésnek tűnhet.


Nyilas


Amikor szeretetet vagy ragaszkodást fejeznek ki, a Nyilasok arra törekszenek, hogy lenyűgözzenek téged. Olyan vicceket akarnak mondani, amelyeken nevetsz, felvillanyoznak az intellektusukkal, és elkápráztatnak a szépségükkel. Amikor egy Nyilas törődik veled, meg akarja osztani veled megfigyeléseit és nézőpontját. Lehet, hogy meghívnak egy sétára, vagy más módot találnak arra, hogy minőségi időt töltsenek veled.


Bak


A Bakok valószínűleg feláldoznak valamit azokért az emberekért, akiket szeretnek. Ez jelentheti azt, hogy felajánlják neked az utolsó darab pizzát, hazavisznek, még akkor is, ha az ellenkező irányban laksz, mint az úticéljuk, vagy ajándékoznak neked valamit, ami szentimentális értékkel bír számukra.


Vízöntő


A Vízöntők meg akarják osztani tapasztalataikat azokkal, akiket szeretnek, még akkor is, ha ez nem egyszerre történik. Ha megemlítesz egy neked tetsző kávézót, egy tévéműsort, amit tervezel megnézni, vagy a kedvenc parkodat, ne lepődj meg, ha legközelebb, amikor meglátod őket, az te ajánlásodra kipróbálták, és remélik, hogy megbeszélhetik veled. Szeretik ugyanazokat az érdeklődési köröket és tapasztalatokat felfedezni, mint szeretteik. Ez az egyik módja annak, hogy kötődjenek.


Halak


A Halak szülöttei komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy valóban lássák azokat az embereket, akiket szeretnek. Lehet, hogy észreveszik, hogyan tartod a kávédat, hogyan figyeled az autókat, amikor átmész az utcán, vagy milyen új színre festetted a körmeidet, és imádják ezeket az apró részleteket. A Halak mélyen szeretnek, és ezt az érzést megosztják szeretetük tárgyaival, olyan őszintén, hogy szinte elsöprő lehet.



34 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page