top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

Hibrid Napfogyatkozás és Kos Újhold


Hamarosan - alig 2 nap múlva - egy csodálatos időszak veheti kezdetét a te éltedben is. Csodálatos dolgok és események közelednek feléd. Ahhoz, hogy nyitottan fogadhasd mindezeket és képes legyél az érkező energiát a saját életed számára legjobban hasznosítani, kérjük olvasd tovább posztunkat.


2023 április 20-án (csütörtök) egy különleges Napfogyatkozás lesz, ami egy úgynevezett hibrid napfogyatkozás. A hibrid napfogyatkozás azt jelenti, hogy földrajzi helyszíntől függően gyakorlatilag mindegyik napfogyatkozás-típust magában foglalja, így lesz olyan helyszín a világban, ahol csak kis mértékben, van ahol gyűrűs napfogyatkozásként, de olyan helyszín is, ahol teljes egészében történő napfogyatkozásként lehetünk szemtanúi eme különleges jelenségnek.


Magyarországon látványra legalábbis kimaradunk majd ebből, a hatásai bizony minden ember számára garantáltan érződni fognak.

Szeretnél teljesen tiszta energiákkal és negatív blokkoktól mentesen felkészülni eme csodás napra? Tanácsadóink személyre szabott tisztítással és blokkoldással segítenek neked!

Na de mi is ez a hatás, amit érezni fogunk a Hibrid Napfogyatkozás miatt?


Áprilist írunk, az első 4 hónap az évből hamarosan már el is repül, tehát mondhatjuk, hogy egyértelműen látszik már mindenki életében, hogy merre is tartunk. A hibrid Napfogyatkozás pedig egyrészt biztosítani fogja, hogy a megfelelő irányba haladjunk.


A legfontosabb hatása viszont a csütörtöki hibrid Napfogyatkozásnak :


Aktiválja az életünk új valóságának kapuját és át is vezet minket életünk egyik szakaszából egy másikba!

De ez még nem minden, hiszen nemcsak eme különleges Napfogyatkozás fogja gazdagítani az életünket csütörtökön. Április 20-án beköszönt a Kos Újhold is, így az energiák tovább fokozódnak.


Ez a második holdciklus egymás után, amely ebben a tűzjegyben kezdődik. Az első március 21-én volt, maikor a Kos Újhold volt. Két erőteljes holdciklus egymás után a Kosban azt jelzi, hogy a Kossal összefüggésbe hozható témák, most igen intenzíven fogják uralni az életed.


A Kos ugyanis tűzjegy és a tűz eleme, amely mindannyiunk számára biztosítja a bátorságot, szenvedélyt, elszántságot, kitartást.


Van, aki pontosan ezt fogja tapasztalni. Ki kell állnod magadért, bele kell ugranod valami új dologba, meg kell találnod a magabiztosságod.


Mások ezzel szemben azt érezhetik majd, hogy vissza kell venniük egy kicsit. Ugyanis bár a tűz jó dolog, ha túl erősen ég, harag, támadás, pusztítás történhet. Lehet, hogy a te életedben azt fogod érezni ezen a napon, hogy itt az ideje egy bizonyos dolog lezárásának, amelyhez a tűz rombolása lesz a segítségedre. Nemcsak a lezárásban, hanem abban is, hogy újra gondold a szíved hangját.


Tudni szeretnéd, hogy a születési dátumod alapján, számodra, melyik típusú energia lesz az erősebb? Tanácsadóink megválaszolják ezt a kérdésedet is!

Nem érdemes kihagynod a csütörtöki naptól kezdődő különleges energiákat, sőt fogadj el egy szívből jövő tanácsot tőlünk :


Jobban teszed, ha kihasználod ezeket az erőteljes energiákat most, ha nem szeretnél hosszú éveket várni rá.

Ez egy ritka esemény, az utolsó ilyen 2013-ban volt, a következőre pedig egészen 2031-ig várni kell majd. Ha úgy érzed, várhatsz az életed jobbá tételével 2031-ig, akkor már be is zárhatod ezt a cikkünket, ha viszont nem, olvass tovább és maradj velünk!


Rengeteg lehetőség fog érkezni hozzád a csütörtöktől kezdődő időszakban. Ezzel egy időben fog lezáródni egy olyan hosszú ideje tartó negatív széria az életedben, amely talán leginkább jellemezte mostanában a te életedet is. Ezek a negatív dolgok folyamatosan fognak feloldódni és eltűnni az életedből és átveszi a helyét valami egészen új, pozitív, csodálatos és talán váratlan, hihetetlen is.


Tisztában vagyunk vele, hogy mindez hihetetlennek tűnik számodra, de nem véletlen olvasod most ezt a cikket. Valamiért rátaláltál, valamiért kattintottál, valamiért el kellett olvasnod.

Szemtanúja leszel annak, hogy az életed sokkal jobb és jobb lesz. Abban is biztosak vagyunk, hogy szinte egy új ember fog megszületni benned, hiszen ahogy a pozitív élmények áramolni fognak feléd, úgy nyered majd vissza az önbizalmad, erőd, energiád, boldogságod.


Ne késlekedj! Használd ki a csütörtöki nap energiáit és az onnantól kezdődő új időszakot.


Tanácsadóink minden támogatást megadnak neked ahhoz, hogy a lehető legteljesebb mértékben ki tudd használni ezt az új periódust és hogy belekezdj életed teljesen új, boldog, harmonikus, bőséggel teli szakaszába!


Minden jót, sok sikert, boldogságot, örömöt és szerencsét kívánunk neked!


JósVilág - A segítő kéz

83 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page