top of page
Szerző képeMARIKA

Gyógyító kövek. Miért legyen saját kövünk?

Kódolt kövek lelki problémákra.



A kérdés persze az, mit tekintünk betegségnek. A kódolt kövek nem csak a klasszikus értelemben vett betegségek gyógyítására alkalmasak. Szinte bármiben nyújthatnak segítséget: a szerelmi élettel, önbizalommal, munkával, stb. kapcsolatban. A felsorolást nem is folytatom, mert nincs is értelme. Azt javaslom, ha van olyan problémád, amivel egyedül már nem boldogulsz, írd meg nekem, és keresünk valami megoldást a problémádra, hiszen PROBLÉMÁK NINCSENEK, CSAK MEGOLDANDÓ FELADATOK!


Pusztán ez a szemléletváltás is sokat segíthet a helyzeteden, ha úgy tekintesz a problémáidra, mint megoldandó feladatokra.


Hogy miként segít ez?


Célként, feladatként, próbaként tekintesz innentől kezdve az adott dologra és nem úgy, mint valami, ami nyomja a vállad és egyre mélyebbre taszít, és ez nagyon fontos, fontosabb, mint gondolnád.


Ha a fejlődést komolyan gondolod, több lépésre lesz szükséged, melyben egy kódolt kő nem nyújt teljes megoldást, de nagyon jó hátszelet ad. Hogy kinek mekkorát, egyénfüggő. Én mindent megteszek annak érdekében, hogy számodra a legnagyobb segítséget nyújtsa, és jelzem, hogy mikor léptél már túl rajta, mikor nincs már rá szükséged – ha megtisztelsz azzal, hogy nyomon követhetem a fejlődésed.


Hogyan működnek a kódolt kövek?


Nehéz általánosságban írni, hiszen minden eset más, mindenkinek másra van szüksége, és ennek megfelelően a működés, a „felhasználás” is másként működik. Néhány példát azonban szívesen írok – persze ez nem azt jelenti, hogy a Te kövedet is ugyanígy kell majd használni, de minden instrukciót meg fogsz kapni a kővel együtt, sőt még többet is.


Arra energetizáljuk a megrendelt kövek amire Te szeretnéd. Rendelj most energetizált követ, hiszen májusban 1-et fizet 2-őt kap akcióban lehetnek a tieid, így akár egy szerettedet is meglepheted vele. Részletekért kattints ide!


33 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page