top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

Gyógyítsd meg az életed az Angyalok segítségével!


Az angyalokat Isteni Atyánk és Anyánk (Isten/Istennő) teremtette annak érdekében, hogy segítsenek vezetni, megvédeni minket, vigasztalni és segíteni a lehető legjobb élet megteremtésében, amit csak el tudunk képzelni, miközben földi életünkön keresztül utazunk! Mint minden jó apa és anya, az isteni apa és az isteni anya is azt akarja, hogy mindannyian nagy sikereket érjünk el, és sok szórakozást, örömöt és nevetést érjünk el.


Személyesen is sok-sok csodának voltam tanúja a saját életemben, amikor az angyalokról tanultam! Az angyaloknak való bemutatás előtti élet kemény, fájdalmas, kemény volt, és nagyon egyedül éreztem magam. Ahogy egyre inkább tudatára ébredtem annak, hogy az angyalok VALÓSÁGOSAK és léteznek, elkezdtem kérni őket, hogy segítsenek megteremteni azt az életet, amit igazán akartam, elkezdtem jeleket kérni, és mindig kaptam segítséget, amikor szükség volt rá. Nem sokkal azután, hogy a világom elkezdett megváltozni, szeretve, vigasztalva, boldogabbnak éreztem magam, új embereket vonzottam, és olyan új lehetőségeket vonzottam, mint a varázslat, és könnyen és könnyedén manifesztáltam mindazt, amire vágytam.


Ahogy elkezdtem bemutatni a családomat, a barátaimat és az ügyfeleimet az angyali birodalomnak, megosztottam az őrangyalaik, az arkangyalok angyali üzeneteit és angyali intuitív útmutatást adtam, az ő világuk is elkezdett megváltozni, és félelmetes és meghökkentő volt látni, hogy az emberek, akiket szeretek, imádok és dédelgetek, ugyanazokat a csodákat tapasztalják meg, mint én!


Ha nyitott vagy és hajlandó vagy elkezdeni dolgozni az angyalokkal, és készen állsz arra, hogy megengedd a mágikus változásokat és a hatalmas átalakulást az életedbe; Szeretnék megosztani néhány alapvető információt arról, hogyan kapcsolódhattok ti is ezekhez a jóindulatú szeretet- és fénylényekhez, és követelhetitek sikereiteket, boldogságotokat, szereteteteket és minden mást, amit egyedül próbáltatok elérni az évek során!


Van néhány angyaltípus, és mindegyiknek sajátos kötelességei és funkciói vannak, és bárhol és bármikor igénybe lehet venni őket! Ez az angyalok szépsége; nem "korlátozódnak" az emberi élet korlátaira. Ők a fény és a szeretet szerető energiái, amelyek multidimenzionális lények és felekezetektől függetlenek.


Nem felekezeti jelentésűek, nem elfogultak abban, hogy segítsenek neked, vallásod, hitvallásod vagy fajod alapján. Az angyalok tiszta szeretet. Egyszerűen a ti valódi szándékotok alapján ajánlják fel a segítségüket, hogy belépjenek az életetekbe, és lehetővé tegyétek számukra, hogy felajánlják a segítségüket. Azonban CSAK akkor tudnak segíteni neked, ha erre KÉRED őket. Minden ember "szabad akarattal" lett megteremtve, ami azt jelenti, hogy az angyalok nem segíthetnek, hacsak nem használod a szabad akaratodat, hogy KÉRD őket erre. Néhány esetben, ha rendkívüli veszélyben vagy életveszélyes helyzetben vagy, csak akkor tudnak az angyalok "beavatkozni", hogy segítsenek biztonságban és védelemben tartani.


Kik az Arkangyalok?


Az arkangyalokra való utalás számos különböző vallási műben megtalálható, különösen az ábrahámi vallásokban, mivel az összes többi angyal - vagy magas rangú angyal - felvigyázói, és attól függően, hogy melyik életterülettel vagy területekkel küzdesz, és melyik segítségre van szükséged a legtöbb segítségre, bármikor hívhatók. Az alábbiakban felsoroljuk a 3 legerősebb arkangyalt, akikkel kapcsolatba léphetsz, és mit kérhetsz mindegyiktől isteni segítségért. Elkezdhetsz kapcsolatba lépni és dolgozni ezzel a három legfontosabb arkangyallal, ha kitűzöd a szándékaidat, és támogatást kérsz tőlük.


Mihály Arkangyal - Védelem és az életcélod megtalálása


A félelem egy bénító érzés, amely a legjobbakat is megakadályozhatja abban, hogy sikeresen elérjük életünk munkáját, céljait és álmait. Mihály arkangyal, akinek a neve azt jelenti, hogy "olyan, mint Isten", az az arkangyal, aki szüntelenül védelmet, támogatást és világos útmutatást nyújt életutunk irányában.


Ha elveszettnek érezted magad, összezavarodtál, hogy milyen irányba kellene továbblépned, legyen az szerelem, karrier, pénz stb. ... Hívd Mihály arkangyalt, hogy segítsen "megtisztítani az energiádat" minden negatív és félelem alapú gondolattól és érzéstől. Azzal is segíthet, hogy védelmet nyújt nemcsak magának, hanem családtagjainak, barátainak, gyermekeinek stb.


Mihály arkangyal segítségül hívásához mondhatod magadban vagy hangosan:


"Kedves Mihály Arkangyal, kérlek, segíts megtisztítani minden félelem alapú energiát az aurámtól, kérlek, helyezz egy fehér védőfény-buborékot körülöttem, az otthonom, a járművem, a családom és a gyermekeim köré, hogy csak szerető emberek és tapasztalatok jöjjenek hozzánk. Köszönöm."


Rafael Arkangyal - Isteni gyógyítás és csodák


Rafael arkangyal azt jelenti, hogy "aki gyógyít", és ő az angyali birodalom "isteni doktora/gyógyítója". Képes meggyógyítani a betegségeket, betegségeket és a betegség minden megnyilvánulását, valamint bármilyen egészségügyi problémát, amellyel küzdöttél - nagy vagy kicsi! Ha küzdesz az egészségeddel, és nem csak a hagyományos orvosláson keresztül látsz javulást, megkérheted Rafael arkangyalt, hogy járjon közbe az érdekedben! Rafael arkangyal általában "ismétlődő isteni útmutatás" megosztásával és "jelek küldésével" dolgozik, hogy segítsen elvezetni minden egészséges megoldáshoz, hogy biztosítsa gyógyulását és jólétbe való visszatérését.


Rafael arkangyal felhívásához egyszerűen mondd ki halkan vagy hangosan (akár levelet is írhatsz neki).


"Drága Rafael arkangyal, kérlek, segíts nekem ___________ Kérem a segítséged, és elfogadok minden segítséget, hogy élvezhessem egészségemet és jólétemet. Köszönöm."


Hunyd be a szemed és vizualizáld, hogy a smaragd gyógyító fény és energia elkezd körülvenni téged egy buborékban. Lélegezd be ezt a smaragdzöld fényt, és töltsd fel magad annyi fénnyel, amennyire szükséged van. A gyógyulásod ekkor teljes.


Ezt a vizualizációt annyiszor végezheted el, ahányszor csak szükséges, és fordíts különös figyelmet a kapott útmutatásokra és jelekre, például:


Keresd meg azokat a jeleket, amelyek arra irányítanak, hogy válts orvost, változtass az étrendeden, hagyd abba a cukrok vagy a koffeint fogyasztását stb.


Ariel Arkangyal - A bőség és jólét bevonzása


Ha küzdöttél a bőség és a jólét manifesztálásával az életedben, és valóban el akarod kezdeni megtapasztalni azt az életet, amely minden szempontból gazdag, akkor Ariel arkangyal az az angyal, akivel el kell kezdened kapcsolódni és együtt dolgozni.


Emberi formájú spirituális lényként "emberileg" szükségleteink vannak, amelyeket ki kell elégítenünk, anyagi kötelezettségek és természetesen a PÉNZ az a valuta, amelyet fizikai szükségleteink kielégítésére használunk. Mint ilyen, a legtöbben mindig arra összpontosítunk, hogy bővítsük képességünket, hogy több pénzt vonzzunk az életünkbe.


Ariel arkangyal azt jelenti, hogy "Isten oroszlánja", és igen, ez ő lány angyal! Ariel arkangyal útmutatást ad, hogy segítsen megtalálni az utat a megnövekedett gazdagsághoz az életed minden területén, a megnövekedett szeretethez, az időhöz, a szórakozáshoz, a barátokhoz és természetesen a több pénzhez! Segíthet munkát találni, bátorságot ad ahhoz, hogy elkezdd régóta álmodott vállalkozásod, vagy egyszerűen csak segít emlékezni arra, hogy megérdemled az anyagi bőséget az életedben. Ariel segít abban, hogy megnyílj, hogy jólétet és pénzt kapj mind a várt, mind a váratlan forrásokból.


Kapcsolatba léphetsz és dolgozhatsz Ariel arkangyallal, ha egyszerűen elismételed:


"Szeretett Ariel arkangyal. Kérlek, mutasd meg nekem a legmagasabb bőségem és jólétem felé vezető utat. Nyitott és fogékony vagyok arra, hogy minden szempontból több bőséget engedjek az életembe. Kérlek, kapcsolj össze a megfelelő emberekkel és minden lehetőséggel, hogy most a legvirágzóbb életemet élhessem! Köszönöm."


Szeretnéd tudni, hogy számodra mit üzennek az Angyalok? Szeretnéd megismerni a saját Őrangyalod? Keresd tanácsadóinkat bizalommal! Kattints ide! >>>
13 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page