top of page
Szerző képeMARIKA

Elment egy barát


Haláleset

Szomorú hírek érkeztek mostanában. Hirtelen hírek, tragédiaként. Mi történik? Vigyázunk-e az egészségünkre? Törődünk-e egymással eléggé?


A Mosoly Klub csapata sajnos a COVID óta vészesen megfogyatkozott. A legutóbbi halálhír is nagyon megérintett. Amikor beszéltem a Peti volt menyével, hogy elmondjam tudja-e , hogy mi történt, megdöbbent. "Én nagyon szerettem , jó nagyapa volt de valahogy évek alatt eltávolodtam és most ezt nagyon sajnálom" - mondta a hölgy.


Két unokája van, nagypapaként imádta őket. De érdemes egy válás miatt a nagyszülőktől eltávolodni? Nem! Sok szeretettől esik így el a gyermek. A nagyszülő már sokkal türelmesebb és másként szeret. Higgadt és tanító a szeretete.


A tanulság,hogy addig, ameddig csak lehet szeressük a nagyszülőket. Egy válás nem lehet ok .Itt már késő bánat. Most jött rá, mit veszített. De rájön-e arra, hogy a gyerekek mit veszítettek? Remélem, igen.


Kérlek kedves olvasó ne határold el magad egy válás miatt a nagyszülőktől. Ők nem okai a megváltozott helyzetnek. Engedd, hogy szeressen, így a gyermek is sokat kap érzelmileg, amire hatalmas szüksége van. "Szeress, hogy szerethessenek."


44 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page