top of page
  • Szerző képeMARIKA

Elhunyt szeretteink üzennek


Elhunyt szeretteink

Ha elveszítünk valakit, akit szeretünk, nagyon lesújtó tud lenni és a legtöbb ember nehezen tud megbirkózni a fájdalommal. Sokan azonban úgy vélik, hogy a halál nem a vég, és a szeretteink kommunikálni tudnak velünk a síron túlról is. Médiumok, lélektan kutatók, írók, sőt, még hétköznapi emberek is tapasztaltak már valami olyat, ami arra utalhatott, hogy elhunyt szeretted a közeledben volt. Ezek a megmagyarázhatatlan események és érzések bizony jelezhetnek kommunikációt a túlvilágról.

Illatuk alapján is asszociálunk bizonyos emberekre, ily módon, ha megérezzük egyik elhunyt szerettünk vagy barátunk illatát, az egy biztos jele annak, hogy a lelkük a közelben van. Lehet ez az illat a parfümjük, az arcszeszük, a cigarettájuk füstje, vagy akár még a kedvenc ételük illata is.


Amikor álomba szenderülünk, az tökéletes alkalom arra, hogy szeretteink kapcsolatot létesítsenek velünk. Sokan álmodnak a barátaikkal vagy családtagjukkal, akiket már elveszítettek, és az, hogy az álmokban megjelennek, bizony jelentheti azt, hogy a közelben vannak és kommunikálni szeretnének. Ilyenkor többnyire nincs más céljuk, mint néhány jellel megnyugtatni az alvót, hogy minden rendben van velük és boldogok ott, ahol vannak.


Ha úgy tűnik, mintha bizonyos tárgyak „életre kelnének”, az bizony szintén jelentheti azt, hogy eltávozott szerettünk a közelben van. Ez főként akkor állja meg a helyét, ha azokhoz a tárgyakhoz, amik elmozdultak, az illetőnek köze volt vagy rendkívül értékesek voltak számára. A szellemek ugyanis mindenféle erőfeszítés nélkül képesek elmozdítani, vagy éppen megmozdítani a tárgyakat.


Miután hosszú időt töltöttél már el valakivel, alaposan megismerted az illetőt, jellegzetes módon képes vagy megérezni, ha a közeledben van. Ez ugyancsak igaz az elhunyt szeretteinkre is. Sokan vannak, akik egyszerűen megérzik, ha elhunyt családtagjaik vagy barátaik megjelennek a közelükben.


A furcsa elektromos aktivitás gyakran látható filmekben, de ugyancsak egy biztos jele lehet annak, hogy elhunyt szerettünk a közelben van. Ezek a bizarr jelenségek számtalan formát ölthetnek, például a pislákoló fény vagy TV, a fény hirtelen kialszik, az elektronikus szerkezetek megmagyarázhatatlan módon megszólalnak, stb. Sokan számoltak be arról is, hogy ilyenkor megszólalt a telefon is, ám a vonal túlsó végén nem volt senki.

Sokan úgy tartják, hogy a számokon keresztül elhunyt szeretteink képesek velünk kommunikálni a túlvilágról. Ez lehet kedvenc szám, évforduló, kor vagy más egyéb szám, ami kapcsolatba hozható az elhunyttal. Néhányan ezt véletlen egybeesésnek hiszik, de sokan nem.


Az érzés, hogy megérintenek, amikor senki sincs a közeledben, elég gyakori és ijesztő jelenség lehet. Ugyanakkor egy elég erős jel arra vonatkozóan, hogy elhunyt szeretted próbál veled kapcsolatba lépni. Ez ehet egy érintés a válladon, egy csók, vagy egy simogatás a karodon. Ugyancsak gyakori az, ha a szobának megváltozik az energiája és ezáltal gyengédséget érzel.


Azok a szeretteink, akik elhunytak, néha állatok formáját ölthetik azért, hogy tudassák jelenlétüket. Egy madár, szitakötő vagy egyéb más teremtmény szembetűnő lehet annak, aki gyászol. Sokan tapasztalták már, hogy az állat barátságosnak tűnt. Az állatok mindig tudták, hogyan kell megközelíteni azt, aki elveszített valakit.


Ezek a jelek lehet egy egybeesés, de lehet ténylegesen az, hogy szeretteid kapcsolatba akarnak veled lépni. Legközelebb, ha ezek közül valamit tapasztalsz, fordíts rá időt, hogy megéld a pillanatot! Hidd el, megéri!


A JósVilág Online Tv ünnepi adásában, 2023-10-31-én MARIKA Reiki Nagymester tanácsadónk tolmácsolásával megtudhatod, mit üzennek számodra elhunyt szeretteid.

82 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentarer


Kommentarsfunktionen har stängts av.
bottom of page