top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

Egy jós tényleg megtudja mondani a jövőt?


Néhány ember nem értelmezi jól a jósok jövőre vonatkozó előrejelzéseit. Ez egy klasszikus példa: "Tavaly a férjemmel gondjaink voltak a teherbeeséssel, és elmentünk egy jóshoz" – mondja Dóra (37), könyvelő. "Azt mondta, nyáron teherbe esem. Nagyon izgatott voltam, számoltam a napokat, és semmi sem történt. Egy bizonyos ponton úgy döntöttem, hogy abbahagyom a gondolkodást, és az életem más aspektusaira összpontosítok. Aztán hirtelen, október végén pozitív lett a tesztem... Az jóslat néhány hónappal elcsúszott."


Kik azok a jósok egyáltalán?


A jósok olyan emberek, akik extraszenzoros észleléssel rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy egy másik birodalomba lépjenek, hogy betekintést nyújtsanak a különböző élethelyzetekbe. A jóssal való kommunikáció ötlete nem modern fogalom. Valójában a jóslás fogalma több ezer évre nyúlik vissza.


A jóslás egyik legkorábbi formája az asztrológia volt. Azok, akik asztrológiát gyakoroltak, úgy vélték, hogy a bolygók, a nap, a hold és a csillagok helyzete megjósolhatja az ember jövőjét, valamint betekintést nyújthat az ember életébe. A jövendőmondók egy másik típusa azok voltak, akik ezeket a jóslatokat a jövőre vonatkozóan anélkül tudták megtenni, hogy megvizsgálták volna ezeket az égitesteket. Ezeket az embereket prófétáknak tekintették - a későbbi időkben tisztánlátóknak nevezték őket. A tisztánlátókat fontos szerepnek tekintették a korai civilizációban, gyakran tanácsadóként és bíróként működtek.


Ma sokféle fizikai tanácsadót találsz az asztrológusoktól a tisztánlátókig, tarot jósoktól az aura látókig. A végső kérdés az, hogy ezek közül bármelyik valóban meg tudja-e jósolni a jövőt?


Az előrejelzések útmutatást nyújtanak, nem utasításokat


Sokan elvárják, hogy szóról szóra utasításokat kapjanak egy munkáról, kapcsolatról vagy barátról a jósoktól. Ez a megközelítés azonban nagyon korlátozó lehet. A jóslatok útmutatásról, támogatásról, bátorításról, felhatalmazásról, meglátásokról és vigasztalásról szólnak. Segíthetnek meglátni olyan dolgokat, amelyeket talán már mélyen tudtál, korábban nem gondoltál, vagy még nem vettél észre. De végső soron te vagy az, akinek döntéseket kell hoznia a saját jövőjéről.


A jóslat célja, hogy vizualizálja az életed irányát. A jóslat azonban nem kőbe vésett abszolút eredmény. A jóslás számtalan lehetőséget nyithat meg számodra és választási lehetőségeket hozhatsz és követhetsz. Természetesen nem leszel képes megváltoztatni minden egyes dolgot az életedben és a környezetedben, de több választási lehetőséged és utad lesz, mint a jóslás előtt.


Életed néhány aspektusa megjósolható egy bizonyos ponton, a jelenlegi körülmények között. Az előrejelzés olyan, mint egy pillanatfelvétel az időben; a jelenlegi forgatókönyv jövőjének megragadása. Az előrejelzés megismerése után ezek a feltételek változhatnak. Ezért a végeredmény más lehet, mintha soha nem tapasztaltad volna meg az jóslást. Más szóval, ha előrejelzést kapsz, az hatással lehet a jövődre.


Pontosak a jóslatok?


Szóval, mennyire pontosak a jóslatok? Olvasás közben el tudok képzelni egy személyt, egy számot, egy évszakot, de gyakran az időkeret nem túl specifikus - tartja a legtöbb jós. A jóslatok gyakran valóra válnak az úton, néha néhány hónap múlva vagy az életed során - egy elveszett rokon, egy új munkahely vagy egy baba hívása akkor érkezhet, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Az időkeretek azonban változhatnak.


A jós egyik feladata, hogy a neki átadott gondolatokat világos, konkrét előrejelzéssé alakítsa, amihez magas szintű szakmai hozzáértés szükséges.


Előre megírt sors vagy szabad akarat?


A jóslatok gondolata feltételezi, hogy bizonyos mértékig a sorsunk előre meg van írva. Valóban meg tudjuk-e változtatni a sorsunkat, vagy az utunk előre meghatározott? Ez a kérdés évszázadok óta a filozófiai viták középpontjában áll. A determinizmus az a koncepció, hogy minden, ami történik, előre meghatározott és nem változtatható meg. Eszerint az emberek nem változtathatják meg a cselekvésüket, és csak egy lehetséges út van. Ez ellentétben áll a szabad akarat eszméjével, amely az emberek azon képessége, hogy kiválasszanak egy bizonyos utat vagy cselekedetet, amelyet elhatároztak.


Érdekes megjegyezni, hogy Aquinói Tamás, a 13. századi filozófus megerősíti a fent említett elképzeléseket. Úgy látta, hogy az emberek előre programozva vannak bizonyos célok elérésére, de mégis képesek választani a különböző utak között e célok elérése érdekében. Aquinói Szent Tamás úgy vélte, hogy a szabad akarat létezését bizonyítja az a tény, hogy értelmünk képes megfontolni és megfontolni a különböző cselekvési irányokat.


Tudnak a jósok olvasni a gondolatainkban?


A jóslatok ablakot nyitnak a tudatalattidra, azokra a dolgokra, amelyek mélyen el vannak rejtve benned. Ez egy módja annak, hogy meghaladja az intellektusát és mélyebbre merészkedjen - ezért még néhány pszichoterapeuta is tarot kártyákat használ terápiás munkájában. Amikor jóslást kapsz, jelentést tulajdonítasz a felmerülő ötleteknek, és a tudatalattid értelmezést ad ezeknek az ötleteknek. Ez olyan betekintést nyújt, amely segíthet jobb döntéseket hozni.


"A tarot kártyák hatékony eszközök a pszichoterápiában" - mondja Endre (42) pszichológus. "Az egyik ülésen a páciensem kiválasztotta a Császárné kártyát a tarot pakliból, és elmondtam neki, hogy ez a kártya általában szerencsét, boldogságot és termékenységet jelent. A kártyát egy olyan nővel társította, aki nagyon fontos volt az életében, és ez fontos meglátásokhoz vezetett minket arról, hogy a vesztesége hogyan járult hozzá a jelenlegi nehéz helyzetéhez."


Egyáltalán, hogyan kaphatok én is előrejelzést és jóslást?


A JósVilág-nál előrejelzést kaphatsz minden olyan területről, amely téged érint, mint például a szerelem, a kapcsolatok, a család, a karrier, a pénzügyek és így tovább. Hogyan tudják a tanácsadók megjósolni a jövőt? Számos módja van annak, hogy előrejelzést kapj: kártyajóslás, álomfejtés, asztrológiai, numerológia, kabbala, tenyérolvasás, keleti filozófia, grafológia, előző életek olvasása stb. tehát, nehéz lehet választani.


Még jobb, ha mindezt otthonod kényelméből is élvezheted. A JósVilágnál közvetlenül az általad kiválasztott tanácsadóval veheted fel a kapcsolatot és beszélhetsz a jövődről.


Csak válassz egy számodra szimpatikus jóst, keresd fel a weboldalon található elérhetőségeken és már kezdődhet is a jóslás. A legjobb, hogy a JósVilágon található tanácsadóinak szigorú feltételeknek kell megfelelniük, hogy nálunk dolgozhassanak, így biztos lehetsz benne, hogy kiváló szakemberhez kerülsz.


Annak érdekében pedig, hogy ténylegesen megtapasztald, hogy a jóslás nem hókusz-pókusz, online adásainkban ingyenesen válaszolunk kérdésedre.


Akkor meg miért nem próbálod ki? Várjuk kérdésed!

79 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page