top of page
Szerző képeMARIKA

Anyák napjára készülünk


Anyák napjára készülünk! (2023.05.07)


Anyák napjára már óvodás korban készülünk. Képeslapot hajtogatunk. Kis verssel készülünk. Édes anyánk, nagyi, és dédi kedvéért.


Ahogy idősödünk megtanuljuk egyre jobban tisztelni, értékelni édesanyánk szeretetét és lassan. Belső igénnyé válik kimutatás Nem kell drága ajándék, elég egy őszinte mosoly és egy kis figyelmesség: az együtt töltött minőségi idő mindennél fontosabb.


Közös programmal és odafigyeléssel adjunk hálát a sok törődésért és egyúttal élvezzük ki, hogy anyukánk ünneplése közben egy kicsit mi is gyerekké válhatunk újra. Mert mindegy mennyire vagyunk felnőttek és önállóak, egy szeretetteljes anyai ölelés mindig bearanyozza a napot.


Sokszor a megfeszített mindennapok sodrában már az is elég, ha megállunk egy pillanatra és egymás felé fordulva kiülünk egy napfényes parkba csevegni, vagy ha egy nagy pohár üdítő mellett felidézzük a vidám gyerekkori történeteket.


Ha én nagy leszek, Te kicsi

tiéd lesz a babakocsi

Én dolgozom, Te játszol

várat építsz, fára mászol

Leviszlek a játszótérre,

lepkét kergetni a rétre,

Boltba is én megyek,

veszek tejet, kenyeret,

banánt is mert szereted.

Hazaérek, ölbe veszlek,

úgy SZERETLEK, úgy SZERETLEK!


Anyák napján este 19.00-tól MARIKA és FERENC különleges Anyák napi adással vár majd mindenkit a JósVilág Online Tv-ben. Tartsatok velünk, hiszen három szerencsés kérdező között ajándékot is kisorsolunk!


36 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page