top of page
Szerző képeEDINA

Angyalkommunikáció - Tollak


Angyalkommunikáció tollakkal

A dupla óra és a tollak egyaránt kiváló eszközök angyali üzenetek fogadására. Amikor tollat találsz az utcán, az általában azért van, mert válaszokra van szükséged a kérdéseidre. Egy ilyen jel előtt köszönd meg az angyalnak és őrizd meg a tollat.

A toll színe az ismertetőjegyük, meghatározza, milyen üzenetet akar küldeni neked az őrangyalod.


ITT VAN NÉHÁNY PÉLDA SZÍNES TOLLAKRA:


Fehér toll jelentése: az angyalod vigyáz rád.

Ha fehér tollat látsz, az azt jelenti, hogy az angyalod megvéd, hall téged és meghallgatja imáidat. A kis fehér toll is szimbolizálja egy szerettünk védelmét, aki már nincs közöttünk.


A barna toll jelentése: egészség és derű.

Barna tollal a derű uralja az életed. Az őrangyalod pihenésre hív, ha egészségről van szó. Minden a legjobban fog alakulni.


A szürke toll jelentése: a béke szimbóluma.

Ez a toll jelzi, hogy béke fog uralkodni az életedben, csak türelmesnek kell lenned. Bízz az őrangyalodban, aki bármit megtesz, hogy megoldjon egy elakadt helyzetet.


Fekete toll jelentése: a dolgok jobbra fordulnak.

A fekete toll gyakran előkerül, ha szomorú vagy. Az őrangyalod így mondja el neked, hogy nem minden rossz történik balszerencsével, és hamarosan érzelmi és szakmai derűre lelsz.


A kék toll jelentése: spiritualitás.

Ha kék tollat találsz, az kétségtelenül az erős spiritualitás jele. Szánj időt az elmélkedésre, meditációra és olyan tevékenységekre, mint a jóga. Ez segít kapcsolatba lépni az őrangyaloddal.


Sárga toll jelentése: minden jó irányba megy.

Légy büszke magadra, ha sárga tollat találsz az utadon. Azt jelenti, hogy jó úton jársz, hogy azok a döntések, amiket meghoztál, kiderül, hogy győztesek lesznek.


A narancstoll jelentése: kreativitás és képzelet.

A narancssárga toll az erős kreativitás és képzelet pillanatát hírnöke. Ez a legjobb alkalom arra, hogy olyan projektet adj, amit már régóta a fiókban tartasz.


A rózsaszín toll jelentése: szeretet és boldogság.

A rózsaszín toll azt sugallja, hamarosan jó híreket kapsz: kiderülhet például, hogy terhes vagy. A rózsaszín toll viszonylag házasságot hirdet.


A piros toll jelentése: szeretet és csábítás.

A piros toll a bátorság, szerencse, szeretet és szenvedély időszakát hozza magával életünk minden területén. Ha szingli vagy, új emberekkel találkozhatsz, és köztük a lelki társad is ott lehet.


Zöld toll jelentése: A szerencse rád mosolyog.

Zöld tollal az őrangyalod tudatja veled, hogy a gyógyulás nem tart sokáig. A szerencse nem fog hiányozni, a zöld toll a nagy jólét és a közelgő jövedelem szimbóluma.


Sárga toll jelentése: minden jó irányba megy.

Légy büszke magadra, ha sárga tollat találsz az utadon. Azt jelenti, hogy jó úton jársz, hogy azok a döntések, amiket meghoztál, kiderül, hogy győztesek lesznek.



14 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page