top of page

A születés hete

Születés hete

Évek óta május első hete a születésé. Szimbólumnak is beillő kezdeményezés, hogy ilyenkor, anyák napja tájékán a születés szépségét, fontosságát, csodáját ötvözik egybe az ünnepi események. A tavasz első hete tehát már hagyományosan a születés hete.


Nagyon sok hozzám forduló hölgynek adtam már tanácsot. Mindenki az anyaságra vágyik : jön vagy nem jön a baba? A nem szót kell kihagyni a szótárakból. Lehetnek akadályok, ami miatt nem jön létre a fogantatás.


Én spirituális úton közelítem meg : a baba lélek választja ki a szülőket. Ő dönt, hogy abban a családban akar-e születni.


Lehetnek akadályok, amire itt van egy példa a munkámból : Az ifjú hölgy nem akar babát mert a családban megijesztették, milyen fájdalmas a szülés. Az ő félelme nem engedte meg a fogantatást.Később rájött, hogy anya szeretne lenni, de nem sikerül.


Ha tanácsadóként megkeresnek bizony egy komoly tisztítás kell, hogy a berögzött félelmeket eltudjuk engedni A munkám során ez nagyon sokszor sikerült. Ezért van az hogy, ha megszületik egy ilyen baba, ők a reiki babák. Minden ifjú hölgynek ajánlom, hogy engedje el a félelmét és ha nem megy a gyermekvállalás, kérjen segítséget.


Anyává válni boldogság!


18 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page