top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

A jósod becsapása többet árt, mint használ. Mutatjuk, miért.


Nem ritka, hogy az emberek tesztelni akarják egy jós képességét. Végül is fizetsz, megengeded magadnak, hogy sebezhető legyél egy idegennel szemben, és őszintén keresed az útmutatást - természetesen azt akarod, hogy a jósod hiteles és igazmondó legyen!


Azonban, ha egyszer kifizetted a jóslást - mint minden más szolgáltatást, amelyért fizet, bizonyos szintű bizalmat kell helyezned a szakemberbe.


Sok jós évtizedeket szentelt spirituális mestersége csiszolásának és tökéletesítésére, hogy útmutatást nyújtson azoknak, akik kimerítették az egyéb erőforrásokat, és mélyebb értelmet és megoldásokat keresnek. Ez olyan dolog, amit akadályozni akarsz.


Az igazság igazságot szül


A hiteles jós félrevezetésére tett kísérlet a legrosszabb módja annak, hogy kicsalj magadnak egy potenciálisan átalakító jóslatot. A jósod a gyógyulás, az inspiráció és a megértés felé akar vezetni. Bármilyen téves információ, amit egy jósnak adsz, meghallgatásra kerül, a jósod bízni fog a kapott információban, de ez meg fogja változtatni a jóslatokat, amelyekről azt hiszik, hogy neked adják át. Ezért bízhatnak benned, kételkedhetnek magukban, rosszul ítélhetik meg magukat, vagy teljesen megszakíthatják a jóslást.


Ne lepődj meg, ha egy jós ilyen esetben szabotálja az tanácsadást. Ha az ő jó szándékukat nem elégíti ki a tiéd, minden joguk megvan arra, hogy ezt megtegyék.


Értsd meg, hogy nem a te felelősséged, hogy teszteld egy jós képességét. Ha nem tudsz nyitott maradni, akkor talán nem készültél fel megfelelően a jóslásra.


A gyanakvás és a szkepticizmus olyan negatív rezgésű lelkiállapotok, amelyek elhomályosíthatják a jós látását, és bár átmenetileg szem elől tévesztik a helyzetedet, te leszel az, aki a végén a sötétben marad.


Amikor az igazság helyett a csalásra összpontosítasz, a szellemi vezető a saját "trükkjeid" fogja játszani, és egyáltalán nem nyújt betekintést. Ha bizalmatlansággal és cinizmussal lépsz be egy tanácsadásba, akkor taszítani fogod azokat a pozitív energiákat, amelyekkel a jós kapcsolatba kíván hozni téged. Másrészt a hited átvezet a sötétségen, és lehetővé teszi a jósod számára, hogy teljesen megvilágítsa az utadat!


Kockázat vs. jutalom


A jóslás kockázatai a következők:

  • Pénz elvesztése egy hamis jós miatt

  • Negatív üzenet fogadása.

  • Nem azt hallod, amit hallani szeretnél

Ezek stigmák, amelyekkel az igazi jósoknak nap mint nap meg kell küzdeniük, csak azért, hogy megosszák és pénzzé tegyék képességeiket


A jóslás, tanácsadás jutalma


A jóslásnak azonban vannak olyan egyedi jutalmai és előnyei, amelyeket nem szeretnél kihagyni, többek között:

  • Egyedülálló perspektíva az életedről, annak múltbeli és jövőbeli eseményeiről.

  • Feltárja az utadba kerülő meglátásokat és lehetőségeket, amelyeket egyébként elmulasztanál, és irányít az életed célja felé.

  • Felkészülés és inspiráció. A jósoknak van egy hátborzongató módja arra, hogy kihúzzanak egy sötét helyről azáltal, hogy felfednek benned egy kis fényt, amit szem elől tévesztettél. Hozzáférésük van a szellemvilághoz, amely mindig támogat téged, de nem tud elérni téged.

  • A jósokra már régóta támaszkodnak az emberek különböző témákban. Válás, tönkrement kapcsolatok, elidegenedett rokonok vagy egy elhunyt szeretett személy gyásza – egy jós összerakja azokat a darabokat, amelyek lehetővé teszik, hogy újra egésznek érezd magad.


Beszélj a legjobb jósokkal


Soha nem fogsz arra gondolni, hogy átverd a jósod, ha olyan jó hírű forrásból választasz jóst, mint a miénk. Jósaink teljes mértékben ellenőrzött és validált szakemberek, akiket több ezer 5 csillagos értékelés is igazol. Tehetséges szakértőkből álló csapatunk csak őszinte és pontos jóslatokat kínál.


Bizalmatokkal és engedélyetekkel jósaink a természet erőivel való mély kapcsolatukat fogják felhasználni, hogy megválaszolják régóta várt kérdéseiteket.


48 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page