top of page
  • Szerző képeFERENC

A fülgyertyázásról röviden


A fülgyertyát nagyon sok betegségekhez lehet javasolni, ezeket most nem sorolom fel, mivel nagyon sok esetben nyújt megkönnyebbülést.

A gyertya égésének hatására a fülben meleg, és enyhe vákum jön létre, amely mély tisztító hatást vált ki. A kezelés után javasolt 20-30 perc időtartamra lepihenni. A gyógyító hatást lehet fokozni gyógynövényekkel, és illó olajokkal. A jól elvégzett kezelés hatására minden esetben egy jóleső álmosság alakul ki.


Én a fülgyertyát legtöbb esetben a talpmasszázzsal együtt, egymás után szoktam alkalmazni. A fülgyertyázást mindig nyugodt körülmények között végzem. A kezelés előtt közvetlenül, a fület, és annak környékén gyengéden megmasszírozom, és csak utána kezdem el a fülgyertya használatát.


A fülgyertyát lehet kúra szerűen használni. Egy kúra általánosan 1-6 kezelés szükség szerint.


Az első héten 3x2 gyertya, második héten 2x2 gyertya, a harmadik héten 1x2 gyertya használata javasolt. Szükség esetén hetente még 1-1 kezelés adható.


Minden esetben, ha fülfájási problémák vannak a talpmasszázzsal, és megfelelő illóolaj használattal együtt lehet hatékonyan használni.


További információért keresd szakértőnket!


FERENC Természetgyógyász - Reflexológus

5 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page