top of page

A 15 leggyakoribb kérdés, amit jósainknak feltesztek


Gondoltál már arra, hogy milyen kérdéseket kapnak tőletek jósaink? A JósVilág időt szakított arra, hogy beszéljen a jósainkkal arról, hogy milyen gyakori kérdéseket tesznek fel nekik, és milyen témák merülnek fel a tanácsadások során. Természetesen a diszkréciót maximálisan szem előtt tartva, jósaink egy csomó betekintést és visszajelzést adtak nekünk tanácsadásokból, nevek említése nélkül. Néhány tippet is adtak, hogy mit a legjobb megkérdezni egy adott helyzet alapján.


Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen nagyszerű kérdéseket tehetsz fel jósainknak te is, folytasd az olvasást, hogy tisztább képet kapj arról, hogy mások mit kérdeznek, és hogyan teheted fel a legjobb kérdéseket, hogy pontos betekintést nyerjen a saját jövődbe.


Szerelem és kapcsolatok


Ha a szerelem az elmédben és a szívedben van, valószínűleg sok égető kérdésed van, amit fel kell tenned. Nagy lépés megtalálni a potenciális szerelmi érdeklődést egyetlen ember számára. Ijesztő lehet beugrani, ha úgy gondolod, hogy találtál valakit. Mi a legjobb kérdés a szerelemről? A legfontosabb itt az, hogy próbálj meg világos lenni, amikor szerelmi kérdéseit teszel fel. A szerelmi érdeklődéseddel kapcsolatos szándékaidnak világosnak kell lenniük, hogy amikor a jós kapcsolódik a szerelmi életedhez, érezze, ha hasonló vagy kölcsönös érzés van a kiszemelted részéről is.


A legjobb tipp, amikor a szerelemről és a kapcsolatokról kérdezünk, az, hogy a lehető legvilágosabban fogalmazzuk meg, mi a szándékunk. Továbbá, ha fontos számodra az idő, feltétlenül kérd meg a jósodat, hogy hozzávetőlegesen becsülje meg, mikor történhet meg mindez. Ne feledd, hogy a jósok nem tudnak pontos napot vagy hónapot adni, de megpróbálhatnak becslést adni.

Tehát mik azok a jó kapcsolati kérdések, amelyeket gyakran fel is tesztek jósainknak?


  1. Fél éven belül megtalálom a szerelmet?

  2. Mit érez irántam XY?

  3. Találkozni fogok valaha az igaz szerelmemmel/lelki társammal?

  4. Van-e közös jövőm XY-nal?

  5. Szerelmes vagyok valakibe, ő is így érez irántam?


Kapcsolati problémák vagy szakítás


Mindig vannak bukkanók azok számára, akik jelenleg kapcsolatban élnek, aktívan randevúznak, vagy talán még házasok is. A szakítás ijesztő valóság, ahogy a válás is. Sokan a JósVilág jósaitól kérnek tanácsot, és hogy megérintsék a másik személy érzéseit, hogy tisztább képet kapjanak arról, hogy egy kapcsolat megmenthető-e vagy sem.


A másik oldalon sokan kíváncsiak arra, hogy az exeik visszatérnek-e hozzájuk, vagy meg kell próbálniuk újra kapcsolatba lépni annak érdekében, hogy visszanyerjék volt partnerük szeretetét. Ez egy népszerű téma.


Szóval, melyek a legjobb kapcsolati kérdések, amelyeket feltehetünk a jósoknak? A legjobb kérdések azok, amelyek egyenesen a lényegre térnek. Ha úgy érzed, hogy partnered megcsal téged, vagy elvesztette érdeklődését, tedd fel ezeket a kérdéseket egyenesen, hogy megkapd a választ.


Íme a leggyakoribb kérdések :


  1. Megcsal engem a párom?

  2. Összejövök újra XY-nal és ha igen, mikor?

  3. Mindennek vége kettőnk között? Mit tanácsolsz?

  4. Visszatér az exem az életembe?

  5. Úgy tűnik, hogy az illető akivel randiztam, elhúzódik tőlem. Kellene aggódnom? Tényleg elfoglalt a munkájával, ahogy azt mondja?


Karrier és pénzügyi kérdések


A szerelem után jön a pénz, és tanácsadóink szerint ez a második frekventált téma, amit a tanácsadások során kapnak. Mindenki tökéletes munkát, a legjobb karriert akarja, és főleg, hogy sikeres legyen. Mint tudjuk, ebből a szempontból mindig vannak hullámvölgyek, és az emberek a legmegbízhatóbb tanácsadóinkhoz fordulnak tanácsért és útmutatásért.


Mik a leggyakoribb kérdések?


  1. Sikeres leszek?

  2. Melyik karrier a megfelelő számomra?

  3. Mikor kapok új állást?

  4. Merre tart a karrierem? (Előléptetnek, miért nem léptetnek elő, miért másokat léptetnek elő és nem engem?)

  5. Jó úton járok? (Nem vagyok biztos benne, hogy ez a karrier az én utam.)


Mindannyian válaszokat akarunk


Végül mindannyian válaszokat keresünk, legyen szó valódi lelki társunk megtalálásáról, valaki szerelmének visszaszerzéséről vagy pénzügyi szempontból sikerről. Szerencsére a JósVilág kiváló szolgáltatást nyújt a legjobb minősítésű tanácsadókkal, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek.


Keresd tanácsadóinkat bizalommal már ma! Kattints ide! >>>

24 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page