top of page

4 tipp, amivel bevonzhatod a szerencsét az életedbe

Szerencse bevonzás

Valószínűleg észrevetted, hogy a szerencse hajlamos néhány embernek jobban kedvezni, mint másoknak. Mint kiderült, ennek oka lehet: azért, mert a jó szerencse nem túl büszke ahhoz, hogy elfogadja a megvesztegetést. Hajlamos előnyben részesíteni azokat, akiknek képzelőerejük, észlelésük, magabiztosságuk, felkészültségük és nagylelkűségük van. Ha valaha is megkérdezted magadtól, hogy miért nem lehetsz a "szerencsések" egyike, van néhány jó hírünk. Némi gondos tervezéssel és a perspektíva megváltoztatásával valóban növelheted a jó szerencse mennyiségét az életedben.


Hívd be a szerencsét az életedbe!


Minden sikertörténetben két dolog közös. Ott van a nagy teljesítmény pillanata, és ott van az a sok-sok kudarc is, ami ahhoz kellett, hogy a szóban forgó személy elérje ezt a sikert. A szerencse valójában az esélyek játéka. Minél többet játszol és veszítesz, annál valószínűbb, hogy nyersz. Ezt az összefüggést könnyű figyelmen kívül hagyni, mivel a legtöbb ember hajlamos figyelmen kívül hagyni mások kudarcait. Bár kívülről nehéz lehet azonosítani, azok az emberek, akiknek úgy tűnik, hogy több szerencséjük van, mint bárki más, általában a legmagasabb kudarcarányt mutatják. Tehát, ha növelni akarod a szerencséd, először el kell fogadnod a kudarc nagyobb esélyét. Ez magában foglal néhány további lépést.


1. Fogadd el a tanulási időszakokat


A legtöbb ember egyszerűen azért nem képes saját szerencsét kovácsolni, mert jobban fél a kudarctól, mint a sikertől. Az emberek annyira utálják a kudarcot, hogy inkább a belső kritikusukra hallgatnak, amikor az azt mondja nekik, hogy nem is kellene próbálkozniuk. Ahhoz, hogy valóban javíts a szerencséden, dacolnod kell ezzel az ösztönnel. Nem csak kockáztatnod kell, hanem meg kell ragadnod azokat a helyzeteket, amikor valami nem sikerül.


Az esélyek annál inkább a te javadra nőnek, minél többet veszítesz, de exponenciálisan nőnek, ha tanulsz ezekből a kudarcokból. Ezen az extra erőfeszítésen keresztül fedezhetsz fel új ötleteket, ismerheted fel a felfedezetlen tehetségeket, és találhatsz új utakat a már kitaposott ösvényen való járáshoz. Nem kell szeretned a kudarcot, de tanulnod kell belőle. Bár a céljaid nem változnak, az elérésük módszerei mindig javulhatnak.


2. Oszd meg a pozitivitást


A kedvesség egy módja annak, hogy "szerencsét" adjunk más embereknek, amikor nagy szükségük van rá. Talán szerzel nekik egy új munkalehetőséget vagy bemutatod őt egy új romantikusnak partnernek. Alternatív megoldásként talán segítő kezet nyújtasz nekik, egy életen át szóló barátsággal, vagy egy kis inspirációval. Röviden, amikor szerencsét adsz a körülötted lévő embereknek (különösen, ha ezt feltétel nélkül teszed), a szerencse biztos, hogy visszatalál hozzád is.


3. Vonzd be a kívánt eredményt


Az elme hatalmas erővel rendelkezik. Elmondhatod magadnak, hogy jó napod lesz – és ez meg is valósulhat, egyszerűen mert azt hiszed, hogy így lesz. Itt azonban nincs varázslat, csak javult a potenciális lehetőségek észlelése és tudatosítása. Amikor várhatóan lesz egy jó napod, hajlamos vagy észrevenni azokat a jó dolgokat, amelyeket egyébként hiányolhatsz. A rossz események is esélyt adnak a pozitív eredmény elérésére. Továbbá, ha egy felemelő gondolkodásmóddal nyitottá válsz az új lehetőségek keresésére és cselekvésére anélkül, hogy a félelem visszatartana.


4. Szerezz be egy szerencse talizmánt


A fenti technikák mellett sokan hiszen különböző szerencse bevonzó talizmánokban, amelyeknek bizony megvan a pozitív hatásuk.


Ha szerencse talizmánt használsz, javul a fizikai egészséged, növekszik a belső erőd, az általános összpontosításod a dolgokra, így könnyebben fogod felismerni az életedben lévő lehetőségeket. Sőt, egy talizmán segít abban is, hogy elvegye tőled a kételyt, félelmeket és megteremtse számodra a magabiztosságot.


A szerencse talizmán ereje egyébként akkor a legnagyobb, ha valami személyes dolgot választasz. Ha megvan a saját talizmánod, mindenképp érdemes megtisztítanod mielőtt viselnéd, sőt ha extra pozitív energiát szeretnél, érdemes tanácsadóink segítségét kérned, hogy energetikailag is megtisztítsák és személyre szabottan feltöltsék számodra a saját talizmánod. (Tanácsadóinkat ide kattintva érheted el)


Tudd, hogy javíthatsz a szerencséden


Senki sem érti jobban a képességeidet, kudarcaidat és sikereidet, mint te. A kutatások azt sugallják, hogy mind a szerencsés, mind a szerencsétlen emberek rendelkeznek bizonyos mennyiségű intuícióval, amikor fontos, életet megváltoztató döntéseket kell hozniuk. Az egyetlen különbség azok között, akik szerencsésnek tartják magukat, és azok között, akik nem, az, hogy hallgatnak-e ezekre az ösztönökre, értelmezik-e és cselekszenek-e azok szerint.


Ha segítségre van szükséged a belső hangoddal való kapcsolatfelvételhez, bölcs dolog lehet tanácsadóinkhoz fordulni, támogatásért és segítségért. Kattints ide!

Még a világ minden nehézsége ellenére is a szerencsét rá lehet venni, hogy a javadra cselekedjen. Cserébe csak egy kis időt, figyelmet, hitet és szeretetet kell felajánlanod.

31 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page