top of page

12 jel, hogy előző életetekben már találkoztatok


Előző életbeli találkozás

Ebben a világban nagyon sok emberrel találkozunk. Néhány ilyen ember új, mások pedig olyan emberek, akikkel már kapcsolatba kerültünk korábban - egy előző életben.

Bár sok lélek van ezen a bolygón a jelenlegi életünk során, azok, akik előző életeink belső köréből származnak, kiemelkedőbbek lesznek, mint a többiek.

Ezek az emberek lesznek azok, akiket a lelkünk jelentősnek fog felismerni, ők azok, akikkel karmikus életleckéket osztunk meg. Egyesek azért vannak, hogy támogassanak, míg mások kihívást jelentenek, de mindig lehetőséget kínálnak a növekedésre.

Ahogy különböző életeken megyünk keresztül együtt, mindannyian növekedünk és megtanulunk lélekszinten reagálni egymásra.


Íme néhány jele annak, hogy kapcsolatba kerültél valakivel az előző életeid belső köréből. Ha úgy találod, hogy már ismerted őket korábban, győződj meg róla, hogy tudják, hogy értékeled őket, és értékeled ezt a közös tanulási élményt.


1. Amikor találkoztál ezzel a személlyel, úgy érezted, mintha már találkoztál volna korábban.

Úgy érzed, mintha egész életedben ismerted volna ezt a személyt, még akkor is, ha csak most találkoztatok. A kapcsolatotok, amivel rendelkeztek, nagyon is valóságos. Gyorsan felismerjük őket. Néha azonnal!

2. Azonnali kötésed van az irányába és fordítva

Mindketten vonzódtok egymáshoz. A kettőtök közötti kötelék már a kezdetektől jelen van.


3. Ez a személy könnyedén pozitív érzelmeket vált ki benned.

Ez a személy sok jó dolgot éreztet veled. Pozitív hatással van az életedre. Mindketten felemelitek egymást.

4. Te és ez a személy jobban kijönnek egymással, mint bárki más.

Te és ez a személy nem gyakran vitatkoztok. Mindketten elég jól kijöttök egymással. Ez azért van, mert már mindent elrendeztetek, mielőtt még erre a bolygóra jöttetek volna.

5. Úgy érzed, hogy ez a személy megért téged.

Úgy érzed, hogy ez a személy valóban megért. Ez a személy annak lát téged, aki vagy, és nem annak, akinek látszol. Képes érzékelni az igazságot a lényedben.


6. Nagyon türelmes vagy vele


Nagyon türelmesek vagytok egymással. Persze, lehet, hogy mindketten egymás idegeire mentek, de dolgoztok rajta. A türelem olyasvalami, amiből inkább akkor rendelkezünk, ha a lélek ismerős számunkra.


7. Elveszíted az idő érzéked, amikor együtt vagytok

Amikor ezzel a személlyel vagy, olyan, mintha az idő hipersebességre váltana. Minden másodperc percre és minden percre egy órára változik. Mielőtt észrevennéd, a napod teljesen elmúlt.

8. Ez a személy szélesebb perspektívát ad a dolgokról.

Ez a személy sok mindenre felhívja a figyelmedet. Amikor küzdesz azzal, hogy meglásd a nagyobb képet, ő segíteni fog neked abban, hogy meglásd. Ez a személy valóban sokat tanít neked ebben az életben.


9. Ez a személy arra késztet, hogy a legjobb önmagad legyél.


Ez a személy arra ösztönöz, hogy jobbá tedd magad. Csak a legjobbat akarja neked. Ennek a személynek köszönhetően képes vagy növekedni.

10. Kérdés nélkül bízol ebben a személyben.

Ez a személy olyasvalaki, akiben megbízhatsz, és aki megbízik benned. Mindketten ugyanazon az oldalon álltok a kezdetektől fogva. Ezt a fajta kapcsolatot nehéz megtalálni.

11. Ezzel a személlyel kevés problémád van.

Ez a személy nem okoz sok problémát. Mindketten jól kijöttök egymással. Bár itt-ott lehet néhány nézeteltérés, a legtöbb esetben mindketten nagyon pozitívak vagytok egymás számára.


12. Úgy tűnik, mindketten tudjátok, mit gondol a másik.


Úgy tűnik, mindketten képesek vagytok olvasni egymás gondolataiban. Olyan, mintha minden, amit ez a személy gondol, egyenesen az elmédbe jutna, amikor mellette vagy.

 

Egy előző életedből származó lélekkel való találkozás életed egyik legmélyebb élménye lehet. Az életleckék és a karma, amit megosztotok, mindkét lélek számára növekedéshez fog vezetni oly módon, hogy tudni fogjátok, hogy érdemes volt várni rá!


PRIVÁT JÓSLÁS A JÓSVILÁG TANÁCSADÓITÓL! Keresd tanácsadóinkat még ma! >>>



33 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page