top of page

10 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a tanácsadásból


Megismerni a jövőt még sohasem volt ilyen egyszerű. A JósVilágnál a legkiválóbb szakemberek segítenek feltárni a jövőd rejtett titkait és olyan útmutatásokkal, tanácsokkal látnak el, amelyek segítenek életed jobbá tételében.




Azonban egy tanácsadás, jóslás is olyas valami, amire érdemes felkészülni.


1. Írd össze a kérdéseidet, amelyekre választ szeretnél.

Nemcsak önmagad, de a tanácsadó munkáját is megkönnyíted azzal, ha már a tanácsadás előtt felírod magadnak azokat a kérdéseket, amelyekre mindenképpen választ szeretnél kapni.


2. Válaszd ki azt a tanácsadót, aki számodra szimpatikus.


A tanácsadás során fontos, hogy a számodra legszimpatikusabb tanácsadót válaszd, így megkönnyítve az egész beszélgetés és jóslás folyamatát. A weboldalunkon minden tanácsadónkról olvashatsz egy rövid bemutatkozást, amelyből kiderül, hogy mivel foglalkoznak mesterfokon, milyen eszközökkel dolgoznak és melyek azok a területek, amelyekben a leginkább a segítségedre lehetnek.


3. Beszéld meg az időpontot a választott tanácsadóval


A JósVilágnál közvetlenül a kiválasztott tanácsadóval veheted fel a kapcsolatot. Az első beszélgetés során megtudjátok beszélni, hogy miben kérnéd a tanácsadó segítségét, tanácsadóink pedig eltudják neked mondani, hogy milyen technika, módszer, jóslás lenne számodra a legjobb.


Tanácsadóink széleskörű lehetőségeket biztosítanak. Választhatsz telefonos, személyes, skypeos, Facebook messangeres tanácsadást is, mindez csak rajtad és a kiválasztott tanácsadón múlik. Ezenkívül a kettőtök számára leginkább megfelelőbb időpontot is közösen választjátok majd ki.


4. Hangolódj rá a tanácsadásra


Ha már minden részletet tisztáztatok a tanácsadóddal, meglesz egy időpont is, amikor magára a tanácsadásra sor kerül. Az időpont előtt érdemes megfelelő körülményeket teremtened otthonodban. Ügyelj arra, hogy semmi ne vonhassa el a figyelmed és senki ne zavarhasson meg a tanácsadás közben.


5. Merj kérdezni


A tanácsadó válaszai természetesen további kérdéseket fogalmazhatnak meg benned. Ezeket azonnal tedd fel a kiválasztott tanácsadónak, hiszen maga a tanácsadás mindig a kommunikáción alapul. Ne feledd, nincs rossz kérdés, csak fel nem tett kérdés!


6. Jegyzetelj


A tanácsadás során legtöbb jósunk konkrét időpontokat is megnevez számodra. Például, hogy április-május környékén figyelj az anyagi kiadásokra vagy hogy augusztus lesz számodra a legmegfelelőbb egy új szerelem kialakításához. Mindenképp készíts elő papírt és tollat, hogy a tanácsadás során ezeket az időpontokat és fontosabb mondatokat le tudd írni magadnak.


7. Beszélj meg egy új időpontot a tanácsadóddal


Érdemes a tanácsadóddal közösen egyeztetni arról, hogy mennyi idő múlva érdemes őt ismét felkeresned és a további kérdéseid illetve az életed változásait megbeszélni.


8. Gondold át a hallottakat


A tanácsadás során még mindig hagyj magadnak időt arra, hogy a hallottakat átgondold. Olvasd át a jegyzeteid, figyeld meg most - a tanácsadás után - hogyan érzed magad.


9. Cselekedj a tanácsoknak megfelelően


Jósaink természetesen praktikus tanácsokkal is ellátnak majd és rengeteg dologra felhívják a figyelmed. Annak érdekében viszont, hogy a változás tényleg megtörténjen és pozitív irányba haladjon, neked is tenned kell. Nem elég csak meghallgatni a tanácsadód, ha ugyanis cselekedned kell, azt jósaink nem tehetik meg helyetted. Ha pedig te nem változtatsz, semmi nem fog változni.


10. Élvezd a jövőd és adj visszajelzést


Tanácsadóink örömmel fogadják a visszajelzéseid a tanácsadással kapcsolatban. Visszajelzést közvetlenül a saját tanácsadódnak is küldhetsz, de örömmel vesszük, ha megírod véleményed és tapasztalataid az info.josvilag@gmail.com címre is.


Készen állsz az új életedre és egy csodásabb jövőre? Keresd tanácsadóinkat még ma!

326 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page