top of page

10 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a tanácsadásból


Megismerni a jövőt még sohasem volt ilyen egyszerű. A JósVilágnál a legkiválóbb szakemberek segítenek feltárni a jövőd rejtett titkait és olyan útmutatásokkal, tanácsokkal látnak el, amelyek segítenek életed jobbá tételében.




Azonban egy tanácsadás, jóslás is olyas valami, amire érdemes felkészülni.


1. Írd össze a kérdéseidet, amelyekre választ szeretnél.

Nemcsak önmagad, de a tanácsadó munkáját is megkönnyíted azzal, ha már a tanácsadás előtt felírod magadnak azokat a kérdéseket, amelyekre mindenképpen választ szeretnél kapni.


2. Válaszd ki azt a tanácsadót, aki számodra szimpatikus.


A tanácsadás során fontos, hogy a számodra legszimpatikusabb tanácsadót válaszd, így megkönnyítve az egész beszélgetés és jóslás folyamatát. A weboldalunkon minden tanácsadónkról olvashatsz egy rövid bemutatkozást, amelyből kiderül, hogy mivel foglalkoznak mesterfokon, milyen eszközökkel dolgoznak és melyek azok a területek, amelyekben a leginkább a segítségedre lehetnek.


3. Beszéld meg az időpontot a választott tanácsadóval


A JósVilágnál közvetlenül a kiválasztott tanácsadóval veheted fel a kapcsolatot. Az első beszélgetés során megtudjátok beszélni, hogy miben kérnéd a tanácsadó segítségét, tanácsadóink pedig eltudják neked mondani, hogy milyen technika, módszer, jóslás lenne számodra a legjobb.


Tanácsadóink széleskörű lehetőségeket biztosítanak. Választhatsz telefonos, személyes, skypeos, Facebook messangeres tanácsadást is, mindez csak rajtad és a kiválasztott tanácsadón múlik. Ezenkívül a kettőtök számára leginkább megfelelőbb időpontot is közösen választjátok majd ki.


4. Hangolódj rá a tanácsadásra


Ha már minden részletet tisztáztatok a tanácsadóddal, meglesz egy időpont is, amikor magára a tanácsadásra sor kerül. Az időpont előtt érdemes megfelelő körülményeket teremtened otthonodban. Ügyelj arra, hogy semmi ne vonhassa el a figyelmed és senki ne zavarhasson meg a tanácsadás közben.


5. Merj kérdezni


A tanácsadó válaszai természetesen további kérdéseket fogalmazhatnak meg benned. Ezeket azonnal tedd fel a kiválasztott tanácsadónak, hiszen maga a tanácsadás mindig a kommunikáción alapul. Ne feledd, nincs rossz kérdés, csak fel nem tett kérdés!


6. Jegyzetelj


A tanácsadás során legtöbb jósunk konkrét időpontokat is megnevez számodra. Például, hogy április-május környékén figyelj az anyagi kiadásokra vagy hogy augusztus lesz számodra a legmegfelelőbb egy új szerelem kialakításához. Mindenképp készíts elő papírt és tollat, hogy a tanácsadás során ezeket az időpontokat és fontosabb mondatokat le tudd írni magadnak.


7. Beszélj meg egy új időpontot a tanácsadóddal


Érdemes a tanácsadóddal közösen egyeztetni arról, hogy mennyi idő múlva érdemes őt ismét felkeresned és a további kérdéseid illetve az életed változásait megbeszélni.


8. Gondold át a hallottakat


A tanácsadás során még mindig hagyj magadnak időt arra, hogy a hallottakat átgondold. Olvasd át a jegyzeteid, figyeld meg most - a tanácsadás után - hogyan érzed magad.


9. Cselekedj a tanácsoknak megfelelően


Jósaink természetesen praktikus tanácsokkal is ellátnak majd és rengeteg dologra felhívják a figyelmed. Annak érdekében viszont, hogy a változás tényleg megtörténjen és pozitív irányba haladjon, neked is tenned kell. Nem elég csak meghallgatni a tanácsadód, ha ugyanis cselekedned kell, azt jósaink nem tehetik meg helyetted. Ha pedig te nem változtatsz, semmi nem fog változni.


10. Élvezd a jövőd és adj visszajelzést


Tanácsadóink örömmel fogadják a visszajelzéseid a tanácsadással kapcsolatban. Visszajelzést közvetlenül a saját tanácsadódnak is küldhetsz, de örömmel vesszük, ha megírod véleményed és tapasztalataid az info.josvilag@gmail.com címre is.


Készen állsz az új életedre és egy csodásabb jövőre? Keresd tanácsadóinkat még ma!

341 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page