top of page

10 milliószoros nap és szűz telihold

10 milliószoros nap és telihold

Szombaton (02.24) nemcsak a Szűz telihold köszönt be az életünkbe, hanem megérkezik az idei év első 10 milliószoros napja is.


A Szűz telihold arra ösztönöz majd minden embert, hogy megtartsuk a hitünket, visszaállításuk a reményeinket ás elfogadjuk a változásokat, hiszen a telihold energiája mellé a 10 milliószoros nap támogató energiái is hozzájárulnak majd. De ez még nem minden, asztrológiai szempontból ugyanis a Holddal szemben a Nap, Szaturnusz és Merkúr áll majd együtt, ami a már eleve magas szintű energiákat csak még jobban felerősíti számunkra.


Ezen a különleges napon elérkezik tehát az idő, hogy az elkövetkező egy hónapban megszabadulj minden terhedtől, amennyiben te is így akarod. Ez az időszak lehet az eddigi legszebb az életedben és minden a te javadat fogja szolgálni.


Ehhez viszont szükséged lesz arra, hogy világosan tudd, hogyan ragadhatod meg a lehetőségeket és a jó szerencsét az életedben.


Keresd tanácsadóinkat még ma, akik személyre szabott jóslásokkal készülnek kiemelten a közelgő 10 milliószoros napra fókuszálva. Kattints ide! >>>

Miért is fontos, hogy tisztába légy azzal, mit kell tenned az elkövetkező időszakban? Egyszerű : révén, hogy nem az formál minket, ami történik, hanem az eseményekre adott reakcióink, amelyek érzelmekkel töltik meg az életünket, fontos, hogy tisztában legyél azzal, mi és miért történik, valamint, hogy az adott szituációból hogyan hozd ki a legtöbbet saját magad és a jövőd érdekében.


A JósVilág Online Tv adásában a 10 milliószoros napon különleges adással várunk majd minden kedves kérdezőt. Tarts tehát velünk szombat este 18.00-19.00 között a JósVilágon. (10 milliószoros napi adásunkban IDE kattintva tudsz kérdezni és ITT követheted majd az online műsort.)


23 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page