top of page

Mit kell tudnod a KOS napjegyről?

Kos napjegy

Kedves Olvasóim!


Megkezdtük az asztrológiai Újévet, ezért úgy gondoltam, hogy idén a csillagjegyekről fogok írni nektek minden hónapban, hogy ilyen módon is közelebb kerüljön hozzátok az asztrológia. A napjegy ugyan a személyiség 20 %-át teszi ki, az ASC a 80 %-át, ennek függvényében olvassátok majd a cikkeket.

 



KOS


Gyors észjárású, erős akaratú, vitatkozó kedvű. Uralkodó típus.

Jelmondata: „ÉN VAGYOK”


Uralma alá hajt mindent és mindenkit. Határozott személyiség. A kitartásban nem jeleskedik, de csodálatra méltó, ahogy lelkesedik.Bátorság, kezdeményezőkészség, utazás iránti vágy jellemzi. Az unalmas munkát nem szereti. Szeret központ lenni, sokat beszélni, a társaságot jókedvre deríteni. A tanácsot nem szívesen veszi, Ő akarja saját sorsát irányítani. A vereséget hamar kiheveri.


Végzetes hibát követ el, aki vele szemben véleményét erőszakkal próbálja érvényesíteni, aki becsvágyában, önérzetében megsérti. Meg kell tanulnia érzelmein uralkodni. Ő az, aki győzelem árán boldog akar lenni. Nagy az önbizalma. Az újdonságok iránti tisztelet jellemző tulajdonsága. Szüksége van érzelmi biztonságra.Merész, elszánt, nyakas, szenvedélyes, általában hűséges, optimista alkat.


Merészen lát neki a kifürkészhetetlen a feladatoknak. Néha türelmetlen, keresi a konfliktusokat, könnyen haragra tud gerjedni, de hamar ki is enged. Azonnal jelzi, ha valami nem a kedvére való.


Száguldó munkatempójú, vállalkozó kedvű. Lényeglátó, célratörő, ambiciózus, kalandvágyó.


Közvetlen egyéniség, könnyen barátkozó, az emberek bizalmát könnyen megnyerő.

Nagy erők feszítik, szívesen teszi próbára az erejét. Lesi az újat, a leküzdésre váró akadályokat. Ha azokat leküzdi, nagyon tud örülni.


Az életnek inkább a napos oldalát keresi. Szereti a véleményét önállóan kialakítani. Tanácsait érdemes megfogadni. Őt nem a múlt, inkább a jövő érdekli.

 

Akinek bárminemű asztrológiai kérdése van keressen az elérhetőségeimen.

Jelenleg elindult egy kezdő asztrológiai tanfolyam, hamarosan indul a következő, akit érdekelnek az alapok keressen bátran. Megbeszéljük a részleteket. A képzések egyéniek.


KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!


32 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page