top of page

Heti asztrológiai előrejelzés (2024.04.01-2024.04.07)


Asztrológiai előrejelzés

Hétfőn a Hold átlép a Bak jegyébe.


Kedd délben a Hold-Jupiter trigon hatására könnyebb most minden embernek a jó odalát látni, csak ne feledjük, hogy lehetnek más oldalaik is.Délután a Hold-Uránusz-trigon hatására kedvező az idő új dolgok feltárására. Kezdetét veszi a retrográd Merkúr ideje.


Szerdán a Vénusz-Neptunusz-együttállás hatására fokozott érzékenység a szépség és a szellemiség irányába. Befolyásolhatóbbak lehetünk és jobban értékelhetjük a képzelet erejét. A szépségre és a romantikára leszünk jobban ráhangolódva. Legjobb módja kihasználni ezt az energiát, ha szelíd kedvességet sugárzunk mások felé. Lelki nyitottság és együttérzés lesz érzékelhető.Délben a Hold átlép a Vízöntő jegyébe.


Csütörtökön délután a Hold-Jupiter kvadrát hatására mintha folyamatosan körbe járnánk. Lehet, hogy úgy érezzük, hogy egy nagy eredményt sikerült elérnünk, de mondjunk le inkább róla, ha túl nehéz azt megtartani. Az erőfeszítéseinknek most kisebb az eredménye.


Pénteken a Vénusz belép a Kos jegyébe. A következő pár hétben vágyainkat spontánabb és közvetlenebb módon fejezzük ki. A versenyzés is izgalmasabbá válik. Merészebbek, élénkek és kissé türelmetlenebbek is leszünk a szív ügyekben. Érzelmeinket nyersebben, egyenesen nyilvánítjuk ki.


Szombaton a Vénusz-Plutó szextil hatására, ha megragadjuk a lehetőségeket, ez egy jó idő mind pénzügyeink, mind kapcsolataink számára. Az érzések szenvedélyesebbek. Összpontosítottak és magabiztosabbak lehetünk és jobban értékelhetjük a mélyebb érzéseket, illetve a hitelességet kapcsolatainkban.


Vasárnap délután a Hold-Vénusz és Hold-Neptunusz együttállások hatására erősebb a vonzalom és a szeretet a környezetünkben. A vággyal teli hangulat udvarias megnyilvánulásokra késztet. Könnyebben szárnyal a képzelet, megerősödik a remény, alkalmas idő meditációra is.Délben a Hold átvált a Kos jegyébe.


Kedves asztrológia iránt érdeklődők folyamatosan induló kezdő asztrológiai képzésre várom az érdeklődőket. A tanfolyam egyéni ütemben online történik.


Természetesen, akinek lelki-érzelmi elakadása van az életében azoknak is szívesen segítek. Akár asztrológiai, akár Dawana-Healing módszer segítségével oldani a blokkokat. Akit érdekel keressen privátban a részletekkel kapcsolatban.


Szép hetet kívánok mindenkinek!


83 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page