top of page

Heti Asztrológiai előrejelzés


Asztrológiai előrejelzés

Hétfőn a Merkúr-Neptunusz kvadrát hatására nehezebb a tényeket, utasításokat követni. Nem megfelelő idő felelősséggel járó aláírásokhoz. A beszélgetések is homályos értelműek lehetnek.


Délelőtt Telihold következik az Ikrek 4. fokán. Az érzések feszültebbek, de pozitív

eredmények felé is irányíthatjuk őket. Ítélőerőnk gyengébb, ezért jobb kerülnünk az

összeütközéseket.


Szerda délelőtt a Hold-Szaturnusz trigon hatására stabilitás érzete hajtja át hangulatunkat. Az érzelmek tartóssá tétele a megfelelő ilyenkor. Kedvező idő egymásra nyugtató hatást gyakorolunk. Most elindított terveink stabilak, de kevésbé lesznek mutatósak. Reggel a Hold átvált a Rák jegyébe.


Pénteken a Merkúr belép a Bak jegyébe.

A következő pár hétben gondolkodásunk józan, gyakorlatias, módszeres és célirányosabb. Könnyebb koncentrálni a kéznél levő feladatokra. Kommunikációs stílusunk rendezettebb, inkább az észérvekre hallgató. Képesek vagyunk jobban felismerni, hogy mi a fontos és nélkülözhetetlen jelenlegi élethelyzetünkben. Érdemes azonban figyelnünk, hogy ne váljunk merev felfogásúvá és a realitás érzékünk ne csapjon át pesszimista látásmódba. Ilyenkor kimértebben, nyersebben fejezzük ki magunkat.

Délután a Hold belép az Oroszlán jegyébe.


Szombaton a Merkúr-Szaturnusz szextil hatására jó idő rendszerezni, aprólékos munkákhoz és felkészülni a jövőre. A most hozott döntések gyakorlatiasak és jobban átgondoltak lehetnek. A munka pedig kézzelfogható eredményeket hoz magával.


Vasárnap a Vénusz-Plutó kvadrát hatására nagyobb szenvedélyek, de lehet, hogy rejtett

szándék is húzódik a háttérben. A társas érintkezések intenzívebbek lehetnek, vagy intenzív érzelmeket kelthetnek. Változások fordulhatnak elő pénzügyi helyzetünkben, vagy kapcsolatainkban. Érzelmek és gondok közeli kapcsolatokban, ami eddig a felszín alatt volt, most felszínre törhet.


Kedves asztrológia iránt érdeklődők 2024. február 3-án kezdő asztrológiai képzés indul online formában két hetente két óra időintervallumban. Akit érdekel keressen privátban a részletekkel kapcsolatban. Aki december 31-ig jelentkezik 10% kedvezményben részesül.


Szép hetet kívánok mindenkinek!


37 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page