top of page
  • Szerző képeMARIKA

Gyógyító kövek : Türkiz


Türkiz

Türkiz feltételezett hatása: kommunikáció, pajzsmirigy, önbizalom, védő, ízületi gyulladás, gyomor, bélproblémák, szem, agy, nyugtató, kreativitás


A Türkiz Törökországról kapta a nevét, mivel ott fedezték fel legelőször. A keresztes lovagok amulettjeként vált híressé, de számos kultúrában tulajdonítottak neki védő hatást, az ártó átkok és rontások ellen. Az egyik legerősebb gyógyító ásványok, regenerálja a szöveteket, erősíti az immunrendszert, támogatja a tápanyagok felszívódását. Arra ösztönöz, hogy mindig kimondjuk, amit gondolunk, és ráébreszt arra, hogy sorsunkért csakis mi vagyunk a felelősek.


Lenyugtatja az idegeket, de ezzel egy időben energiával tölti fel a szervezetet. Gyógyítja a torok problémáit, a gégét, a pajzsmirigyet és javítja a kommunikációt. Véd a vírusos megbetegedések ellen, csökkenti az izületi gyulladásokat, semlegesíti a elsavasodást, enyhíti a reumát és a gyomorpanaszokat. Serkenti az izmok fejlődését, fokozza az agyi funkciókat, növeli a kreativitást. Fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatása van és védi az egész szervezetet.


Alkalmazása:


Viseljük ékszerként, vagy tegyük a torok, illetve a napfonat csakrára

Felhasznált szakirodalom: Sharamon Shalila-Baginski Bodo J.: Rejtett energiák


17 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page