top of page
Szerző képeMARIKA

Gyógyító kövek : Füstkvarc


Füstkvarc

Füstkvarc feltételezett hatása: földelő ásvány, fájdalomcsillapító, depresszió, stresszoldó, védő, has, lábak, görcsoldó, idegrendszer, ásványi anyagok felszívódása, alvászavar, elektromágneses szmog


A Füstkvarc az egyik legerősebb földelő ásványunk. Régen a katonák is vittek magukkal egy füstkvarcot a háborúba, mivel úgy vélték, hogy megvédi őket a szerencsétlenségtől. Gyógyítja a depressziót, oldja a feszültséget, a stresszt, védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben és növeli a férfiasságot. Jótékony hatása főleg a has, lábak területére terjed ki. Enyhíti a fájdalmat, görcsoldó hatása van, erősíti az idegrendszert és a hátat. Energiával tölti fel az egész szervezetet és elősegíti az ásványi anyagok felszívódását. Blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli az elektromágneses szmogot, illetve pozitív energiával tölti fel a teret. Alvászavar ellen is használhatjuk, ha a párnánk alá helyezzük.


Alkalmazása:


Hosszú távon viseljük ékszerként, vagy tartsunk egy-egy füstkvarc marokkövet a kezünkben meditáció közben, illetve tegyük a párnánk alá, alvászavar esetén. Gyógyítás céljából tegyük a megfelelő testrészre.


Felhasznált szakirodalom: Sharamon Shalila-Baginski Bodo J.: Rejtett energiák


9 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page