top of page

Ezt üzeni neked a Bika Újhold


Ahogy arról korábban már olvashattál a weboldalunkon (ha nem tetted meg ide kattintva pótolhatod) Májusban rengeteg pozitív égi energia érkezik felénk és neked is mindent el kell követned, hogy ezeket az energiákat az életed jobbá tételére fordítsd.

A következő ilyen alkalom a Bika Újhold lesz, amely május 19-én 18:00-óra előtt pár perccel következik be. Különlegessége, hogy egyben Fekete Hold is lesz ez az Újhold, így az energiák nemcsak megsokszorozódnak, de fel is erősödnek majd.


Bizonyára te is pontosan tudod, hogy milyen erőteljes hatással vannak ránk a csillagok, sőt ha ezeket a sorokat olvasod, akkor valószínűleg készen állsz az élettörténeted következő fejezetére. Arra a fejezetre, amelyben az a boldogság, szeretet és bőség uralkodik, amit eredetileg neked szánt a sors.


Az újhold időszaka mindig ideális arra, hogy terveket készítsünk a jövőnkkel kapcsolatosan, ezért fontos, hogy felkészülj és minden előnyét kihasználd ennek a különleges napnak.


Tanácsadóink már most készen állnak arra, hogy segítsenek neked és felkészítsenek az energiák befogadására és megfelelő használatára, személyre szabottan a saját életedet szem előtt tartva. Ide kattintva felkeresheted tanácsadóinkat és akár már ma elkezdhetitek az életed jobbá tételét.


A pénteken érkező Bika Újhold rengeteget segít neked a földelő rezgések használatában, amely azért fontos, mert ezek teszik lehetővé számodra, hogy újra egyensúlyba kerülj önmagaddal és az életeddel.


A Bika Újhold hatására pénteken a Napfonat csakránk is aktiválásra kerül, hiszen egy olyan nagy erejű energia áramlik majd át rajtunk, amely ösztönözni fog minket a saját, belső erőnk használatára.


A Bika egyébként a stabilitással és biztonsággal kapcsolatos csillagjegy és pontosan ezt fogja neked is kínálni a pénteki újhold. Választ fogsz kapni többek között azokra a kérdésekre, hogy :


  • Hogyan teremthetsz (nagyobb) biztonságot az életedben?

  • Mit kell tenned a biztonság és a stabilitás érdekében?

Mindezek mellé extra rituálékat és tippeket kaphatsz a JósVilág tanácsadóitól, akiket IDE kattintva érhetsz el, közvetlen elérhetőségeken, várakozás nélkül, akár már most!


Két fontos dolog van még, amiről érdemes beszélnünk a pénteki újholddal kapcsolatban.


Az első nem más, mint az újhold idején felmerülő problémák.


Sajnos a problémák és nehézségek egyikünket sem kerülnek el, ráadásul most a Bika Újhold miatt a bizonytalanság és az önértékelés hiánya okozza majd a legtöbb fejtörést számunkra. Bármi kellemetlenség történik is tehát most veled, az szinte 90%-k hogy a bizonytalanságodból fakad.


Ha te is bizonytalannak érzed magad, ha neked is félelmeid vannak akár a jelenedtől, akár a jövődtől, akár attól, hogy a jelenlegi helyzetedből, nehézségekből, hogyan tudsz kilábalni és hogyan találsz rá megoldást, mindenképpen keresd fel tanácsadóinkat, hiszen szükséged lesz azokra a rituálékra és tippekre, amelyek segítségével, pénteken megváltoztathatod az életedet.


A második fontos dolog, amit meg kell említenünk a pénteki Újholddal kapcsolatban az nem más, mint, hogy a májusi újhold egyben fekete hold is.


Többféle újholdat is szoktak fekete holdnak nevezni, a májusi újhold tekintetében azért beszélünk fekete holdról, mert ez a harmadik újhold egy négy újholdat tartalmazó évszakban.


Rendkívül ritka eseményről van szó, amely csak néhány évente fordul elő, így igazán különleges lesz a pénteki nap.


Péntektől tehát egy erőteljes időszak veszi kezdetét, hogy életünk minden területén növekedésre és a terjeszkedésre összpontosítsunk. Akár pénzügyi stabilitás, akár személyes fejlődés, akár intellektuális fejlődés legyen a célod, a pénteki újhold lehetőséget ad arra, hogy olyan pozitív változások érkezzenek az életedbe, amelyek összhangban vannak saját magaddal.


Fogadd el ezt az energiát és használd annak érdekében, hogy megteremtsd a vágyott életed! A lehetőség ehhez most kiemelkedően pozitív a pénteki újhold miatt.


Ne feledd, hogy tanácsadóink szintén segítségedre vannak, segítenek feloldani a benned lévő blokkokat, harmonizálni a csakráidat, hogy 100%-ban befogadhasd és használhasd az érkező energiákat. Ha még nem tetted meg, keresd fel tanácsadódat IDE kattintva a közvetlen elérhetőségükön. Ha megteszed, akkor azzal saját magadnak engeded meg a boldogságot az életedben.


Készen állsz? Mi igen, és örömmel segítünk neked!

82 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page