top of page

Chuck Norris horoszkópja


Chuck Norris horoszkópja.

Most nem előrejelzést hoztam nektek, hanem úgy gondoltam hozok egy érdekességet, hogy egy horoszkópból mi mindenre fény derül és azontúl még egy érdekesség is egy híres emberről.


Az elemzést FARKAS ANDREA asztrológus készítette, jó szórakozást kívánok hozzá.


Mi még emlékszünk a sportban és a filmvásznon elért sikereire - a friss generáció inkább a mémeken terjedő csodaképességekből ismeri a nevét. 


CHUCK NORRIS  84 ÉVES.


Talán furcsának tűnhet, hogy egy szelíd(nek gondolt) Halak Napú illetőről beszélünk... ám van az a sors, ami a Halakat is átfordítja a menekülés-programból az "úgysincs több vesztenivalóm" programba - és az ő gyermekkora szépen meg is alapozta ezt az átfordítást.


Ő maga nyomasztónak nevezi a kisiskolás éveit, rossz tanuló volt (mindkettőt igazolja egy exil Merkúr), társai folyamatosan csúfolták a fél-indián származása miatt, - nem is volt hová menekülnie ez elől, - annyira vágyott arra, hogy jól betakarja őket, amennyire egy Kos-Holddal erre csak vágyni lehet.


Mindezt tetézi egy alkoholista apa, aki csak egy szánalmas, feszült, "hol van, hol nincs" szülői kapcsolatra alkalmas (Nap szextil Uránusz), - és már félig kész is valaki, akinek folyamatos visszaigazolásokra van szüksége ahhoz, hogy elhiggye: ő is jó valamire.

Ugyan sok minden nem vehető ki egy pontosítatlan horoszkópból (a képletet az astrotheme.com oldalnak köszi), az azonban tisztán látszik - és független ettől - hogy egyetlen bolygója sincs levegős jegyben. Mit okoz ez?


Például

  • a kommunikációs funkciók gyengus működését

  • a komplikációkat a kapcsolatok teremtésében és ápolásában

  • a logikus gondolkodás hátráltatását

  • a humorérzék csorbulását

  • általános figyelmetlenséget


Még szerencse, hogy ő Chuck Norris, így a forgatókönyvek önként idomultak a képességeihez... (bocsiii )


Tényleg nem gonoszkodásból...,- sőt: bennem még nagyobb tiszteletet ébreszt, hogy ilyen kondíciókkal elért oda, ahová.


Volt segítsége? Hát persze. Hiszen az energiáit mindvégig vitte a Bika-Mars kitartása és szívóssága és makacssága. Egy ilyen Marsnál az önuralom féken tudja tartani az indulatokat, - semmit nem kapkod el, - lassan dolgozik, de a lassúságát kárpótolja az alapossága és a megbízhatósága. Erre azért fel lehet építeni egy ilyen karriert ...


Az uralmi Vénuszával pedig - mint látjuk - még a színészi hírnév is hozható... amikor is a legszélesebb spektrumtól kapja a külső visszaigazolást az ember arra, hogy bárhonnan indulunk is: nincs lehetetlen.


És nem kell nagyobb tehetség annál, amikor ilyen bolygóállásokkal rendelkezünk, de el tudjuk hitetni egy egész világgal az ellenkezőjét.


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CARLOS RAY „CHUCK” NORRIS JR.- NAK, - REMÉLEM, HOGY MÉG SOK ÉVIG VELÜNK LESZ , ÚJABB FÁRASZTÓAN VICCES MÉMEKRE INSPIRÁLVA A PIHENT AGYÚ NETEZŐKET!


Szép hetet kívánok!



12 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page