top of page

Bolygóhatások 09.25 és 10.01 között


Asztrológia

Hétfőn Merkúr-Jupiter-Trigon Jó híreket kaphatunk, vagy nyújthatunk át. A pozitív gondolkodás és együttműködés ideje. Kedvező rövid utakhoz, kérelmek benyújtásához.


Kedden Vénusz-Mars-Szextil Szenvedélyesnek, élénkebbnek érezhetjük magunkat. Megfelelő a társasági élet, romantika és öröm számára. Kezdeményező erőnk nagyobb és könnyebb elérnünk a harmóniát és az érzéki beteljesülést. Tartós kapcsolatokat köthetünk, amelyek szerencsésnek bizonyulnak.


Szerdán a Hold beér a Halak jegyébe.


Csütörtökön Hold-Merkúr-konjukció Ami kimondásra kerül és amit érzünk különbözhetnek. Este a Hold-Neptunusz konjukció hatására könnyebben szárnyal most a képzelet, megerősödik a remény, alkalmas idő meditációra is.


Pénteken Vénusz-Uránusz-kvadrát hatására tévútra vezethetnek impulzív vonzalmaink emberekkel, vagy anyagi javakkal kapcsolatban. Nyugtalanság lehetséges szerelmi kapcsolatokban. Váratlan események felkészületlenül érhetnek. Nem kedvező kozmetikai kezeléshez. Délben Telihold a Kos 6 fokán. Az érzések feszültebbek, de pozitív eredmények felé is irányíthatjuk őket. Ítélőerőnk gyengébb, ezért jobb kerülni az összeütközéseket.


Szombat Merkúr-Uránusz-Trigon intuíciónk erős, meglátásaink mintha a derült égből jönnének. Eredeti kreatív ötletek születhetnek. Délben Hold-Mars-oppozició hatására próbáljuk elkerülni az elhamarkodott döntéseket, vagy az ösztönös vásárlást.


Vasárnap virradó éjjel a Hold beér a Bika jegyébe.


Szép hetet kívánok Mindenkinek!

Akinek bármilyen asztrológiai-numerológiai témában kérdése van, keressen az elérhetőségeimen.


A tanfolyamokra, elemzésekre folyamatosan lehet jelentkezni, aki szeretne jobban elmerülni az asztrológia-numerológia világában.


29 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page