top of page

Asztrológiai előrejelzés


Asztrológiai előrejelzés

2023-11-06 és 2023-11-12 között


A hét elején a Vénusz-Plutó trigon hatására kitűnő az idő a pénzügyi helyzetekhez és a kapcsolatokhoz. Az érzések intenzívebbek, szenvedélyesebbek. Szereteten, szerelmen keresztüli lelki megújulás lehetséges. A Hold belép a szűz jegyébe.


Merkúr-Neptunusz trigon hatására a képzelet és az intuíció erős lesz. Könnyebben érzékelhetjük mások gondolatait, érzéseit. Finomabban fejezzük ki magunkat.


A hét közepén a Vénusz belép a Mérlegbe. A következő hetekben kedvesebbek lehetünk és ezzel érjük el, amit szeretnénk másoktól. Előtérbe kerülnek a társaskapcsolatok. Hajlandóbbak vagyunk tárgyalni, kompromisszumokat kötni. Jobban bosszant a nyers, faragatlan viselkedés. Arra törekedve, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzetet, figyelmen kívül hagyjuk a kellemetlen kérdéseket. Próbáljunk egyenesek, őszinték lenni magunkkal és társunkkal szemben.


A hét második felében Merkúr-Plutó szextil hatására megértőbbek leszünk, mint máskor. Türelmesebbek és megfontoltabbak lehetünk döntéseinkben. A Hold átlép a mérleg jegyébe.


Merkúr-Szaturnusz kvadrát idején a kommunikáció akadályoztatott lehet. A tisztesség, igazság, méltányosság kérdései foglalkoztat-hatnak.


A hétvégén Mars-Uránusz oppozició hatására ez egy olyan időszak, amikor ellenállunk, ha vissza próbálnak tartani minket. Vita, konfrontáció lehetséges. Több bátorsággal rendelkezünk a rutin megtörésére. A Hold beér a skorpió jegyébe.


Akinek kérdése van bármilyen asztrológiai témával kapcsolatban keressen az elérhetőségeimen. A tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni, aki szeretne jobban elmerülni az asztrológia világába.
46 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page