top of page
Szerző képeJósVilág Hungary

Úgy érzed a párod megcsal téged? Íme néhány árulkodó jel!


Megcsalás; Mindezt hallottuk szerelmes dalokban, könyvekben és filmekben. Ez történik körülöttünk, és az igazság az, hogy nem akarjuk, hogy velünk történjen. A megcsalás egy olyan szó, amelyet nem akarunk hallani, amikor kapcsolatban vagyunk, de sajnos olyan gyakran fordul elő, hogy nehéz figyelmen kívül hagyni. A legjelentősebb emberi érzelmi szükséglet az, hogy feltétel nélkül szeressenek. Amikor egy romantikus szerelem úgy tűnik, hogy felbomlik,azt igazi szívfájdalom elviselni.


Gyakran előfordul, hogy ügyfeleink itt a JósVilágnál hozzánk fordulnak támogatásért, amikor érzelmi traumán mentek keresztül, amikor házastársuk vagy partnerük megcsalásáról van szó; Nehéz lenyelni, és sok önvizsgálatot, meditációt és időt igényel. Tanácsadóink többnyire gyakran szembesülnek azzal a kérdéssel, hogy partnerüknek van-e valakije, vagy egyáltalán érez-e valaki iránt bármit is. A témában szerzett széles körű tapasztalatunknak köszönhetően (több mint 15 éve betekintést és útmutatást nyújtunk ügyfeleinknek) összegyűjtöttünk egy listát a legfontosabb, megbízható jelekről, amelyek arra utalnak, hogy a másik személy titkolózik a hátad mögött. Ha úgy érzed, hogy 2 vagy több ilyen jelet is felismersz, akkor itt az ideje, hogy megkongasd a vészharangot és tovább vizsgáld, mert ezek annak a jelei lehetnek, hogy a párod biztosan megcsal téged.


Érzelmi jelek


Az érzelmeket nehéz megfejteni, különösen, ha új kapcsolatban élsz. Mindannyiunknak vannak hullámvölgyei, és ha például valami stresszes munkahelyi eseményen megyünk keresztül, gyakran hajlamosak vagyunk érzelmeinket a partnerünkön levezetni. Ezért ezt kissé bonyolult lehet lebontani. Ha azonban egy adott napon gyakrabban találkozol ezekkel a jelekkel, akkor van valami, amire vigyáznod kell, és tovább kell vizsgálnod.


  • A párod dühös és türelmetlen lesz körülötted. Időnként mindannyian izgatottak és dühösek vagyunk, de ha a haragnak ez a hirtelen ellensúlyozása továbbra is fennáll, és ostoba okokon alapul, ez azt jelentheti, hogy valami más is történik.

  • Úgy érzed, hogy a partnered hirtelen ujjal mutogat rád? Lehet, hogy a bűntudatuk tudat alatt eljut hozzájuk, ezért próbálják elterelni saját magukról a figyelmet.

  • Érdeklődése lassan elhalványul. Ez lehet a hétköznapi tevékenységek, például minden reggel kávézott veled (múlt időben), vagy ha hirtelen túl fáradt ahhoz, hogy veled nézze kedvenc sorozatod, ez intő jele lehet annak, hogy valami vagy valaki más jár a fejében.

  • A bókok és a kedvesség egyenesen nullára csökkent. Nehezen találja meg a szavakat, hogy bármi szépet mondjon rólad, vagy becézgessen stb. Ez annak a jele, hogy a dolgok savanyúvá válhatnak, és teljesen ébernek kell lenned.

  • A tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak, de néha a szavak, amelyeket kimond a párod, már némi bizonytalanságot kelt benned. Ha abbahagyják a jövőjükről való beszélgetést, és ami még rosszabb, ha nem vagy része a jövőbeli terveiknek, ez biztos jele annak, hogy nem érdekli őt a veled való kapcsolat további fenntartása.


Fizikai jelek


A fizikai jelek, hogy megcsalnak, nyilvánvalóbbak, mint az érzelmi rész, mert gyakran a testbeszéd egy tudatalatti tevékenység, amelyet partnered nem tud teljesen irányítani - bármennyire is próbálkozik. Ha egyszer odafigyelsz minden egyes fizikai részletre, tudni fogod (és érezni fogod), hogy a kétségeid mögött lehet valami magyarázat. Íme néhány apró jel, mégis nyilvánvaló jel;


  • A partnered megváltoztatta a ruhatárát, stílusosabb lett, és sokkal több időt tölt a fizikai megjelenésébe való befektetéssel. Ha ez nem olyasmi, amit szoktál látni, akkor ezt el kell kezdeni megkérdőjelezni.

  • A kapcsolat minden formájának elkerülése egy másik nyilvánvaló jele annak, hogy partnered megcsal téged. Nagyon figyelj, ha mindent megtesz, hogy megakadályozza a veled való fizikai érintkezés bármilyen formáját.

  • Minden az intimitásban rejlik. A párodat nem érdekli annyira, hogy olyan gyakran intim kapcsolatba kerüljön veled? Már részről viszont rendkívül gyengédek is lehetnek, és még intimebbek akarnak lenni veled. Akárhogy is, ha ez nem olyasmi, amit megszoktál, akkor lehet valami, amit rejteget.

  • Úgy érzed, hogy a szerelem tüze lassan kezd kialudni. Nem fogjátok meg egymás kezét? Nincs több ölelés? Ezek árulkodó jelei annak, hogy valami baj lehet, különösen, ha már nem olyan gyengéd veled a párod, mint a múltban.

  • Sokan, akik félrelépnek, gyakran használják a munkahelyi kifogást. Hirtelen sokáig kell dolgozniuk, és szoros beosztásuk van, ami azt jelenti, hogy csak késő este jönnek haza. Ha úgy érzed, hogy ez nem igaz, tovább kell vizsgálnod az ügyet.

Mindennapos jelek


A mai világban könnyebb titkolózni a technológiai fejlődésnek köszönhetően. Az üzenetek törölhetők, titkos e-mail fiókok használhatók... A lista végtelen. Nehéznek tűnhet kideríteni, hogy párod valójában mire készül "zárt ajtók mögött", de szerencsére még mindig vannak olyan jelek, amelyek a megcsalás irányába mutathatnak.


Jelei annak, hogy online megcsalásról van szó? A párod abbahagyta az "akármit" (játék, görgetés, telefonnyomkodás) az okostelefonján, amikor te a közelben vagy. Sőt, ha hirtelen lezárta a telefonját vagy a laptopját, amikor a közelébe értél, ez biztosan azt jelentheti, hogy elrejt valamit előled.


Nincs mentség, ha a párod hirtelen elérhetetlenné válik hosszabb ideig. A telefon csörög és csörög, de nincs válasz, és az üzeneteidre sem válaszol. Az elérhetetlenség egy másik klasszikus jele annak, hogy valami lehet.


Ez az egyik furcsa jele annak, hogy a párod megcsal. Hirtelen azt látod, hogy a közös bankszámlátok gyorsan leürül. Bár lehet, hogy nem látod, hogy pontosan hová megy a pénz, sok készpénz-felvételt észlelsz.A párod füle mögött vaj van és nem akarja, hogy tudd, hová megy ez a pénz.


Tudni akarja minden lépésed. Ha tejet vásárolni mész, vagy találkozol egy barátoddal, tudni akarja, mennyi ideig leszel, és pontosan hová mész. Ha ez napi gondjukká válik, biztos lehetsz benne, hogy leggyakrabban csak az te tartózkodási helyed miatt aggódnak, hogy valami mást tervezhessenek a te elfoglaltságod idejére.


Jelek, hogy a párod hűséges


Más részről fontos leszögezni, hogy nem minden férfi vagy nő csalja meg a párját.


Észrevettünk egy tendenciát néhány ügyfelünknél, akik bántó és érzelmileg traumatizáló kapcsolatokból jöttek ki, és ezeket a rossz érzéseket hordozzák, amelyek tükrözik a következő kapcsolatukat. Csak arra a vigaszra van szükségük, hogy tudják, hogy az a személy, akivel együtt vannak, hűséges, és hosszú távon nem vesztegetik az idejüket, vagy nem bántják újra az érzéseiket.


Tanácsadóink gyakran megpróbálnak lebontani egy helyzetet, és spirituális perspektívát nyerni ügyfeleik és partnerük érzéseiről azáltal, hogy megnézik a csillagjegyeiket. Szakértőink ezután összehasonlítják a két jelet, hogy lássák, vannak-e alapvető különbségek és hasonlóságok. Ez mindig kiváló előrejelzés annak megállapítására, hogy egy kapcsolat sima vagy hepe-hupás lesz-e.


A hűség jelei


Ha olyan jeleket keresel, amelyek arra utalnak, hogy a párod soha nem fog megcsalni, íme néhány kiváló jel;


  • Nem rejti el előled a telefonját vagy laptopját

  • Minden nap kimutatja feléd a szerelmét

  • Amikor a jövőről beszél, mindig része vagy a terveinek

  • Mindig képben vagy az élete minden egyes részletével

  • Párod természeténél fogva nem szeret titkolózni, és szeret átlátható lenni

  • Tudatja veled, hogy mennyit jelentesz neki, még a legkisebb cselekedetekkel is

De mi a legfontosabb jele a megcsalásnak?


Végül tudni fogod, hogy valami nem rózsás a megérzésedből. Az intuíciód minden nap szól hozzád, vészcsengőt adva, hogy megpróbáljon távol tartani a rettenetes helyzetektől. Az intuíció a lelked beszéde, és amikor dilemmába kerülsz, biztos lehetsz benne, hogy érezni fogod, hogy valami nincs rendben annak a kis belső hangnak köszönhetően.


Soha ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet, és ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel a kapcsolatodban, akkor valószínű, hogy követned kell az ösztöneidet, és azonnal a végére kell járnod.


Megerősítheted az érzéseidet, ha csevegsz az egyik tanácsadónkkal, aki képes lesz megnézni a partnered érzéseit, és megadja neked az összes szükséges betekintést a kapcsolatoddal kapcsolatban, és hogy egyáltalán érdemes-e folytatni. Jósaink különleges, egyedi ajándékokkal rendelkeznek, és képességeiket arra használhatják, hogy fantasztikus párkapcsolati tanácsokat adjanak neked.


19 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page